Bu tur dusunceler sacma mi sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.855
198
Herkese selam hemen konuya giriyorum.. Benim su an gorustugum biri var ve bu kisi lisede siniftan arkadasim oldugu icin ailem de taniyor, hatta ailesini de taniyor.. Su an annem iliskimizi biliyor, ben daha soylemeyecektim aslinda ama bir arkadasimin bosbogazliligi nedeniyle ogrenmis bulundu.. Benim annem asiri detayli dusunen bir insan maalesef.. Konudaki duruma geciyorum: erkek arkadasimin 15 yaslarinda bir erkek kardesi var ve bu cocuk maalesef derslerde pek gozu olmayan, biraz yaramaz ve asi bir cocuk.. Annem sirf bu sebepten dolayi iliskime sicak bakmiyor.. Sebebi de suymus: bizim is ciddiye binerse, ilerde evlenirsek (ki guzel gitmeye devam ederse neden olmasin) kardesi basimiza bela olabilirmis.. Buyuk ihtimalle okumayacakmis ve okumazsa da ilerde muhtemelen issiz kalacakmis, yapi olarak da asi gibi oldugu icin.. Ee diyorum herkes secimlerinin bedelini oder diyorum.. Annem diyor ki o oyle olmaz diyor, sonucta x'in kardesi o, kiyamaz dogal olarak, ilerde o cocuk ac kaldiginda esin olacak kisi yardim etmek zorunda kalir, sizin basiniza kalir diyor.. Hem cocugun olursa ya amcasina benzeyip yaramaz olursa diyor.. Maalesef annem her konuda boyle asiri detayci dusunur, ama tabi ki ben bir bireyim ve annemin dediklerini illa yapacagim diye bir sey yok.. Sadece annem hakli oldugunu iddaa ediyor ve istersen kime sorarsan sor boyle dusunur diyor.. Yani bu tarz seyler dusunuyor.. Sormak istedim ne dusunuyorsunuz?
Not: Belirtmeyi unutmusum, ergenlikle ilgili bir yaramazlik degil bu.. Yasitlarina gore farkli bir yaramazligi var, okuldan sikayetler var.. Bir de dedigim gibi dersleri kotu ve kotu bir okulu kazandi.. Ama tabi bana kalirsa beni ilgilendirmez..

Son düzenleme:
15 yaş ergenliğin zirvesi.
Karakterini çözemezsiniz ki.
Gereksiz bir detaya takılmış.
Yok ergenlik haricinde bir yaramazlik soz konusu.. Yasitlarina gore oldukca asi yaramaz ve derslerle hic ilgisi yok.. Okuldan sikayetler geliyor.. Tabi bana kalirsa beni hic ilgilendirmez..

Aslında annen haklı.

İnsan kardeşi zor durumdayken kendisi gülüp oynayamıyor. Maddi manevi destek oluyor.

Kardeş tembel de umursamaz da olsa bilinçli olan kardeş kendini sorumlu hissediyor.

Üff ne alaka... annen de bi tuhafmis

Aşırı saçma.
Ben halamı hiç sevmem mesela, huyunu da almadım çünkü beni o yetiştirmedi.
15 yaşımdaki halimle şuan o kadar başkayım ki, belki tıp kazanacak çocuk şuan kestiremez bunu kimse.

Yeni derdiniz hayırlı olsun. Anneniz de doğmamış çocuğa şimdiden don biçmesin.

Annenizin düşüncesi aşırı saçma bu devirde 15 yaşında olup asi olmayan yoktur heralde.

Yani nereden biliyor kardeşinin okumayacagini belki ileride çok iyi yerlere gelecektir.

Benim kardesimde yaramazdi okuldan da şikayet gelirdi mahalleden de çocukken şimdi yazılım alanında kendisi.

Bence genel olarak cok haklisiniz ama iste cok ayrintili dusunen biri kendisi.. Neden bilmiyorum..

Siz kaç yaşındasınız?Erkek arkadaşınız kaç yaşında?

Çocuğun derste gözünün olmaması hayatını kuramayacağı ya da birilerine bela olacağı anlamına gelmez tam olarak. Ha öyle oldu diyelim, size bela olacağı anlamına gelmez.

Siz kaç yaşındasınız?

Doğmamış bebeğe don biçmek eşittir senin annen

Çocuğun derste gözünün olmaması hayatını kuramayacağı ya da birilerine bela olacağı anlamına gelmez tam olarak. Ha öyle oldu diyelim, size bela olacağı anlamına gelmez.
Iste diyor ki ac evsiz kalirsa tabi ki siz eve kalmak zorunda kalirsiniz diyor.. Bana gore de asiri sacma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…