- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
canım ne güzel yorumluyorsun sen rüyaları yaa. hayran kaldım gerçekten. maşallah sana
Teveccühün canım ya. Utandırma beni, bak yüzüm kızardı. Teşekkür ederim...:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne güzel yorumluyorsun sen rüyaları yaa. hayran kaldım gerçekten. maşallah sana
Dua ediyorum canım.Her namazdan sonra kendim için istemeden önce senin ve burdaki yazıştığımız diğer arkadaşlar için istiyorum. Ovulasyon testlerine çok takılma bence. Sen çok fazla gecikmeden gitmeye çalış bence doktora. Adeti de, bekleme. Gerekirse adet olduğunda tekrar gidersin. En azından rutin bir kontrolden geçmiş olursun.Hem senin hem de bizim içimiz ferahlar canım .
Allah razı olsun canım. ben de aklıma geldikçe ve yasin okudukça dua ediyorum hepimiz için. merkeze o kadar uzağım ki. 2saat ya bu hafta değil haftaya gideceğiz denizliye. o zaman gideyim ben en iyisi doktora :18::18::18: sen nasılsın canım. iyi gördüm bu aralar seni
İyi olur canım, mutlaka git.Ben de, çok iyiyim Rabbim hamdolsun.Bugün biraz yorgunum.Ortak sınav yaptık bugün. ve 1.Dönemin sınavlarını bitirdik.sıra geldi okumaya ve e-okula girmeye.Eminim sen de çok yoğunsundur şimdi. :)) bi de annemle ve babam geldiler memlketten abimlere.Haftasonu oraya gidicez ama biraz gerginim sanırım.
ben adet oldum az önce gülsem mi ağlasam mı bilemedim hem ağladım hem kendi kendimi teselli ettim benimkiler 3. sınıf daha. sınav yok rahatım gözün aydın canım ne güzel. benimkiler de 2 hafta önce burdalardı. seviyorum kız seni.
Keyifler nasıl bakim canlarım. Gelemiyorum ben pek ama inanın aklım burda kalıyor size son gelişmeleri aktarayım :) test yaptım dün tabikideee tek çizgi çıktı yine zaten bi gece önceden acil serviste geçirdim geceyi kasık karın ağrısıyla gaz sancısı gibi ama gaz yok enfeksiyonda yok öyle garip ağrılar çekmekteyim ümitlendim önce ama dün erken gebelik testi yapayım dedim yok bişiy batı bekliyorum bakalım inşallah olmaz diyorum ama olacakmış gibide hissediyorum artık rüyalarda testleri çift çıkıyor görür oldum nasıl etkilediyse bu kırmızı tek çizgiler beni Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah öpüyorum hepinizi
nİSANBU NASIL GİDİYOR ABLACIM, KENDİNE DİKKAT EDİYORSUN DEĞİL Mİ?
günaydınnnn kızlar nasılsınız gorusmeyeli nisanbu nasılsın nasıl gıdiyor hamılelık
iyiyim canım şimdilik bi yaramazlık yok teyzesisen nasılsın?
bende iyi sayılırm nisanbu cugum bıraz acayıp seyler yasıyorum dun kızlarla paylaşmıstım senınle de paylaşmak ısterım hamıle bırı olarak bana belkı umut olursun nısanbu benim karın boslugumda ve kasıklarımda saplanan şiddetlı bı agrı oluyor karnımın alt tarafında ve ozellıkle sag kasıgıma bıcak saplanır gıbı sancı gırıyor ayrıca dunden berı goguslerımde agrımaya başladı iştahım arttı uykuya egılımım var iki üç aksamdır 8-9 da yatıyor ve uyuyorum daha once uyku tutmazdı acaba bunlar belırtımıdır dun kızlar benı cok umutlandırdı ama ben genede umutlanamk ıstemıyorum cunku bu agırlar adet belırtısı uykuya egılım yorgunlukdan iştah artmasıda kan hapından olabılır hepsine başka bır neden buldum birde senin fikirni ogreneyım dedımmm
başımda dönüyor nisanbuuuuuuuu
Ayyy sen hamilemisin yoksa Canım sen bat ne zamandı? bende son zamana kadar hep böyle bahane buldum kesin değilimdir dedim sonunda hayal kırıklığı yaşamamk için sende öyle söyle canım değilimdir de ama inşaallah hamilesindir belirtiler benzer belirti hadi hayırlısı inşaallah yaa
Lavinyacım senin bu bahsettiğine benzer şeyleri nisanbu yazmıştı birden onu anımsadım gaz sancısı gibi bir sancıyla gece uykularından uyanmıştı bi geçmişi oku bak neden hamile olmayasın ki bence var sende birşey allahım hayırlısıyla hepimize versin kızlar yaa sözde ben bu ay rahat başlamıştım bat günü yaklaştıkca stres olmaya başladım sanırım....
canımm bu ay netteki hesaplamalarda batım 8 ocak gorunuyor yumurtlamam 25 aralık gorunmustu gercekten ogun yumurtlamısdım ve bu ay degerlendırdik nisnbucugum dedıgın gıbı şartlandırmıyorum kendımı olursa suprız olsun ama ne bılım kendımde bı degısıklıkler hıssedıyorum ama ne oldugunu anlayamıyorum yorgun halsız gıbıyım degıl gıbıyım bı acayıp bı halım var off belkıde hepsını uyduruyorumdur genee neyse gelsın ayın 8iiii artık
ayy kızlar valla beni cok heycanlandırdınız yaa eylülcüm bu ay şiddetli saplanmalar oldu karnıma ve kasıklarıma bilmiyorum belkide kendimizi cokmu dinliyoruz kendimi şartlandırmak istemiyorum sonra hepsi foss cıkınca valla buraya regloldum demeye bile utanıyorum
ayy nisanbu bende heyecanlandım şimdi yaa gecen hafta misafirlerim filan vardı ondan yoruldum galiba dedim bende halsizlik ve isteksizlik var işe gelmek için kalkarken yatakten sürünerek kalkıyorum okadar yatmama ragmen uykumu alamıyorum bilmiyorumki canım ya az daha sabırlı olayımm sonra fos cıkınca cok cok uzluyorummmCanım benim batta 18 aralık salıydı biliyosun seninkide 8 ocak hem 8 hem salı bu arada o halsizlik bendede vardı,gece 12 lere kadar oturan ben yemeği yedikten sonra tv karşısında uyuyup kalıyordum bütün dizilerim aksadı bu yüzden canımne yalan söyliyim bende umutlandım bak şimdi aslında kana baktırsan kesin çıkar biliyor musun
Canım geçmişi okursan arkadaşlar doğru söylüo o kasık batmaları çok şiddetli bi şekilde olmuştu hatta işden eve giderken bir an yolda duraksadığımı bile yazmıştım ama hızlı yürüdüm ondan mı ki dedim,ve bir gün sonra akşamında hala anlam veremdiğim kıvranarak yaşadığım o gez sancısı,eşim dediyse bizim çocuk kesin gaz problemli olacak anası gibi gaz çıkarma özürlü olursa yandık diyo