süt hormonu demek..ve bir tek hamile olan kadınlarda yükselmesi normal,göğüsler kendini emzirmehye hazırlıyo o yükseldiğindehamile olmayan birinde yükselirse hamile kalmaya engel,adet düzensizliği yapıyo gibi yan etkileri var..ayrıca normal değer aralığı 26'yı geçmemeli..70 ve yukarısı olanlar daha tehlikeli,çünkü beyindeki hipofiz bezleri ile bağlantılı bi hormon.70 ve yukarısı olanlarda beyinde tümöre dek varabilen bi hormon :26: bende 37'ydi Allahtan çok kayda değer değildi,düşürdük ilaçla.
araştıra araştıra prof. olan biri daha :))) bizlerde öle araştıra araştıra her bişeyi bilir olduk ama seni bir adım daha önde gördüm valla maaşallah ben bunu bilmiyordum sağol bildilendirme için :)))
hiç bişey yok eşimde de yok ama bebek de yok
hiç bekleyesim yok..
sabrımda yok..
artık beklemekte istemiyorum puufffff!
umarım sende bian önce hamiş olursun ve tabiii bendeeeeeeeeeeeee
canım benim ağzından bal damlıyor hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimize :))))
9 yıldır bebek isteyen arkadaşım tüp bebekle ikizlerine kavuştu 10 aylık oldular şimdi ,15 yıllık dostum geçen hafta tüp yaptırdı şu an beklemede ,yine bir arkadaşım 7 yıl sonra kavuştu oğluna ,biri sebepsiz infertil ,biri endometriozist ,biride yaş faktöründen kalamıyordu ,mutlu sonla bitti ikisi ,umarım diğer arkadaşımdan da hayırlı haber gelir ,bende arkasından sıraya girerim artık
ayy ne güzel Rabbim onlara bebeklerini kucağını almayı da nasip eder inşallah tabi bizlere deolmayı inşallah. Rabbimin "ol" demesi gerek işte. gerisi hikaye canım.
Kızlar yorgunluktan ölüyorum benim ortaokullarımın yılbaşı partileri vardı bu gün ve ablanız bitmiş durumda. Tepine tepine öldüler. Ben de peşlerinde koşacam diye öldüm. ve tabii gangam style yapmaktan.
süt hormonu demek..ve bir tek hamile olan kadınlarda yükselmesi normal,göğüsler kendini emzirmehye hazırlıyo o yükseldiğindehamile olmayan birinde yükselirse hamile kalmaya engel,adet düzensizliği yapıyo gibi yan etkileri var..ayrıca normal değer aralığı 26'yı geçmemeli..70 ve yukarısı olanlar daha tehlikeli,çünkü beyindeki hipofiz bezleri ile bağlantılı bi hormon.70 ve yukarısı olanlarda beyinde tümöre dek varabilen bi hormon :26: bende 37'ydi Allahtan çok kayda değer değildi,düşürdük ilaçla.
kızlar bunlara ek olarak hamile kadınlarda göğüslere çok fazla temas edilirse eşler tarafından tabiiki de :))) doğumu hızlandırarak erken doğuma neden oluyormuş . edindiğim bilgiler doğrultusunda :))))) aman dikkat
kızlar bunlara ek olarak hamile kadınlarda göğüslere çok fazla temas edilirse eşler tarafından tabiiki de :))) doğumu hızlandırarak erken doğuma neden oluyormuş . edindiğim bilgiler doğrultusunda :))))) aman dikkat
herhangi bir rahatsızlığı olan varmı ,bebek olmamasının sebebi nedir sizlerde kızlar ?
Hadi canım çok şaşkın bir şekilde okudum inann enteresannn....
ay hele bir hamile kalalımda ,elletmeyiz bi yerimizi
benım olmamasının sebebi (benım tahmınım) doktora gıtmıyorum kotu bır sey der dıye herhalde yumurtlamam zayıf