- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Ben geldiimmmsonucumu aldım pozitif kağıtta 49,9 pozitif yazıyo şaka gibi
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir
Dua topiğinde bi arkadaşımız paylaşmış bende sizinle paylaşmak istedim..
kızlar sonucum geldı 533.89 cıkmış yanı 7 gun gecıkmeye bu sonuc normalmı kızlar?
nasılsın canım, iyi misin? kimsecikler yok topikte ikimizden başka.
reoc, nerelerdesin, nasıl canım? bir kaç gündür seni göremiyorum.Özlettin kendini... :))
Eki Görüntüle 580266 Eki Görüntüle 580267 nolur var diyin
Buradayım canım, buradayım.Dün akşamdan beri size bir şeyler yazacağım, bir türlü nasip olmadı.Akşam eşim gelince tam yorum yapmak üzereyken kapatmak zorunda kaldım.Az önce de telefon çaldı, bir türlü yazamadım.Tebrik ederim bu arada.Bebecik hayırlı olsun.Tekrar hamile kalmışçasına heyecanlandımDeğerine üzülme sakın.Benimkini hatırlarsın belki.Düşük çıkmıştı; ama sonraki tahlilde 3 katına çıkmıştı.Beni hemşire de korkutmuştu.Sen hiç aklına getirme böyle şeyleri. Bebişe odaklan sadece. İlk hamilelik mi?Ne zaman niyetlendiniz bebeğe?
şükür iyiyim canım. sen nasılsın? evet herkesler kaçmış bugün.
Sağol canım bende iyiyim çok şükür.Birazdan bende kaçacağım inşaAllah...:)))
tatlım sanada çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
ilktoscuğum, 3 günü 5 günü önemli değil orda önemli olan 2 günde 1 en az üçte bir oranında artması ya da daha fazlası.Seninki normal artmış gayet iyi bir sorun yok canım.Hadi hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşaAllah!..
tatlım sanada çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
kızlar meraba..ben adetimin 16,17,18,19ncu günlerinde ovulasyon testi yaptım ; hepsinde bariz pozitif çıktı.4 gündür yumurtlayamamya değilmi?
benim adet döngüm 25-26 gün falan..acaba diyorum adet yaklaşıyorda onun pozitifimi? çünkü adete yaklaşık hep pozitif çıkıyor...ben hamilelik sanıyorum sonra kırmızılar geliyor hemencecik.bi umut içimi kapladı ama yine yıkılmamak için kondurmuyorum.yorumlarınız nedir?