Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanbu çok teşekkür ederim.
Bu arada kızın girdi sıraya n'aber? :))
Borçlusun bana fıstık...:)))
Kızlar hepinize hayırlı geceler... Ben çok yoruldum, birazda stres yaptım bildiğiniz gibi.ama çok şükür çok iyiyim artık. sabah bakarım konuştuklarınıza
Hepinizi kocaman ÖPÜYORUM... ALLAH (c.c.) her daim yar ve de yardımcımız olsun!..Amiiinnn!..
Kızlar sanki tekrar adet olacak gibiyim, kasıklarım ağrıyor, tatlı krizim tuttu, artık ben bu vücudun dilinden anlamıyorum birkaç gün öncesi adetti de şimdi mi yumurtluyorum, noluyo yaa sol göğsüm şiş diğerine göre daha şiş paranoyak olacam yakında hadi ilgilenmeyim diyorum valla iki de bir sapık gibi göğüslerimi elleyip duruma bakıyorum,
Valla az önce kalkıp salonda halay çektim, eşim sorunca da sen kızınla gangam yapıyorsun ya ben de aşka geldim dedim, bu halay sen,iğdeçiçeği ve tüm hamileler içindi, oh oh topiğimiz canlansın bakıyım hadi kızlar
Hehehe ayni ben bide ayna karsinda bakiyorum ben damar felan cikiomus ya
valla enerjine hastayim abla hic yok yaşın geçti yok geç kalmissin diyenlerin hiç birine kulak asma senin ruhun genç maşallah bu morelle senin bebişler koşa koşa tutunur
Bebişler miiii çok sevinirim,
Valla az önce kalkıp salonda halay çektim, eşim sorunca da sen kızınla gangam yapıyorsun ya ben de aşka geldim dedim, bu halay sen,iğdeçiçeği ve tüm hamileler içindi, oh oh topiğimiz canlansın bakıyım hadi kızlar
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için ; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.
Hz. Mevlana Ben de bu sözle kendimi avutuyorum. Allahın bir bildiği vardır. Çünkü O'nun her zaman beni koruduğuna ve sevdiğine inanıyorum. Bugüne kadar o kadar çok yanımda hissettim ki, ...
günaydın arkadaşlar nisanbu nerelerdesin akşam iyi dayanmışsın söylemeden valla tebrik ederim seni, hadi bgn belli olsun doya doya çekelim halaylarımızı merakla bekleniyorsun :))))
Günaydın kızlar...
Günaydınlar herkese bu gün herkese mutluluk huzur getirsin inşallahhh....
gittinmi öğrenebildinmi ?
Günaydın kızlar,yok gittim sabah erkenden özel hastaneye verdim sağlıkocağından aradım gelip tekrar vermeniz lazım diyo oldu canım bir gün daha saat 4 e kadar bekleyemem beceriksizler yaa bi kanı alamadılar öğleden sonra çıkacak hemen orda