- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
Kizlar bende en son 26 nisanda adet oldum halada olmadim benim döngüm 35 gün sürüyo. Pazartesi doktora gittim bhcg 2 yani negativ. Kist var dedi adet söktürücü verdi. Ama icimden bir his icme o ilaci dedi ve icmedim. Deminde idrar testi yaptim cooooooooooook silik ikinci cizgi cikti. Napmaliyim???? Yardim ediiinn
Merak edenler için yazıyorum. Test sonucum 70 çıktı. Dualarınıza ihtiyacım var. lütfen dua edin bana, yavrum bu sefer tutunsun bana!..
kızlarrrr benim de %80 oğluşum olcak Allah ın izniyle doktor yanılma payı var dedi kendi doktorum da değildi yanılmasın yaaaa
allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bebeğin tutunsun inşallah .
allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bebeğin tutunsun inşallah .
Ben geldiiiimmmm igdecicegiimnnm canim benimmmmm dialarim seninle su cumalar yüzü suyu hürmetine insallah hayirli haberler alirsin canimmm
Kizlar bende en son 26 nisanda adet oldum halada olmadim benim döngüm 35 gün sürüyo. Pazartesi doktora gittim bhcg 2 yani negativ. Kist var dedi adet söktürücü verdi. Ama icimden bir his icme o ilaci dedi ve icmedim. Deminde idrar testi yaptim cooooooooooook silik ikinci cizgi cikti. Napmaliyim???? Yardim ediiinn
cnm çok sevindim darısı pıt pıtlarına içimden bebişin kız olduğu geçti bakalım hayırlısı tebrikler
Toprağımm canım arkadaşım nasıl özledim senii aslında sana ulaşabileceğim yollar vardı ama sırf seni istediğin gibi uzak kalman için rahatsız etmesim yoksa çoktannn seslenmiştim sana canım arkadaşımcanımmm benimm tebrik ederim seniii nası sevindim nasılll canım benimm Rabbim tamamına erdirsin inşallhhh:)nazar değmesin kuzuma:) tutunsun annesine pıtpıtları atsınnnn inşallahhhh..dualarım seninle canımm..
nisanımm canım benimm :) kk gelen mesajlar mail adresime geliyo...uuzn süredir açmadığım mailimi açtım bir baktım kk nisanın mesjı var diyor. heyacanladım:) dedim biz kız doğurdu mu:)(erken biliyorum)
baktım iğdeçiçeğimizin hbrni vermişsin..iyikide vermisinnn..çok sevindim girdim..
berkunum canım ciğerimmmm benimm aklıma geliyosun hep..sana dua ediyorumm her akşam ..inşallahhh tez zmanda tayinin çıkar kavuşursun evine..seni anlıyorumm çok zordur gurbette olmak herşeyi bırakmak..ama bak hayırlı şeyler bunlar..bu günlerde gecicekk bebeğine güzel bi gelicek hazırlıyosun sen..üstelik hasretlik iyidir :) canımm
nisanımm benimmm :) ilk göz ağrımız doğumunu heyacanla bekliyorumm inan koyacım fotoları doğum hikayeniii seni yalnız bırakmayacaktım inan..aklımdaydın sen doğuma gitmeden ben gelicek sana yazılar dualar okuyacaktım ksımet bugüneymiş:)...
lavinam,coldriver, anatolyamm, ikizler abamm,tuğbamm öpüyorumm sizleri...biraz geçmişi kurcalayımmm kimler gebe kalmış bakam:)
ben aynı kızlar..aşağıda görülmediği üzere :) takvim yok:) işin aslı burdan ayrılınca biraz unuttum hele bir ay hiç aklıma gelmedi biliyomusunuz..reglime birkaçgün kala adet sancısı başlayınca ana dedimmm bir ay geçmiş...
kayınvalidemi ankaraya taşıdık onlarla uğrrştım sonra benim aöf sınavlarım vardı yani anlıycanız uğraşcak şeyler vardı..kendimi kitap okumaya verdim..
iş yerimdem bir arkadaş da hamile kalınca (supriz bir şekilde) ben malumunuz heaplara başlamıştım bir ara..sonra amaaaaann dedim..zaten ramazan geliyor sonra tatile cıkıcaz sonra tatil dönüşü önce aşılama sonra tüp bebek deniycez..morelim iyi yani....
öyle yanii..biraz topikleri karıştıram neler olmuş bakayım..
İğdeçiçeğimm benim içime doğdu senin bebişlerinn bence ikiz annesi olacaksın sen ben sana demiştim herşey gircek yoluna diye çok mutlu oldum canım arkadaşım darısı başımıza inşallahhhhhhh.................. Bende özledim buraları ama inanın evimi yuvamı kocamı daha çok özledim bebk istedik tayinim çıktı allahım inşallah bunu bebişimizin rızkı olarak yollamıştır herşey düzene giriyor aslında kızlar ama ben hala allak bullağım bir ay oldu yaklaşık buraya geleli ama ağlamadan gün geçmiyor çok özlüyorum eski düzenimi allah hiç birinizi evinizden yuvanızdan ayırmasın bana çok zor geldi inşaalahh birde bebişimiz gelsin diyecem ama eşimin yüzünü görmüyorumki bebiş olsunher neyse sizlerin desteğine ihtiyaç duydum sıcacık muhabbetlerimizi özledim evimi özledim kızlar benn hemde çok özledimmm
canımmm benimm tebrik ederim seniii nası sevindim nasılll canım benimm Rabbim tamamına erdirsin inşallhhh:)nazar değmesin kuzuma:) tutunsun annesine pıtpıtları atsınnnn inşallahhhh..dualarım seninle canımm..
nisanımm canım benimm :) kk gelen mesajlar mail adresime geliyo...uuzn süredir açmadığım mailimi açtım bir baktım kk nisanın mesjı var diyor. heyacanladım:) dedim biz kız doğurdu mu:)(erken biliyorum)
baktım iğdeçiçeğimizin hbrni vermişsin..iyikide vermisinnn..çok sevindim girdim..
berkunum canım ciğerimmmm benimm aklıma geliyosun hep..sana dua ediyorumm her akşam ..inşallahhh tez zmanda tayinin çıkar kavuşursun evine..seni anlıyorumm çok zordur gurbette olmak herşeyi bırakmak..ama bak hayırlı şeyler bunlar..bu günlerde gecicekk bebeğine güzel bi gelicek hazırlıyosun sen..üstelik hasretlik iyidir :) canımm
nisanımm benimmm :) ilk göz ağrımız doğumunu heyacanla bekliyorumm inan koyacım fotoları doğum hikayeniii seni yalnız bırakmayacaktım inan..aklımdaydın sen doğuma gitmeden ben gelicek sana yazılar dualar okuyacaktım ksımet bugüneymiş:)...
lavinam,coldriver, anatolyamm, ikizler abamm,tuğbamm öpüyorumm sizleri...biraz geçmişi kurcalayımmm kimler gebe kalmış bakam:)
ben aynı kızlar..aşağıda görülmediği üzere :) takvim yok:) işin aslı burdan ayrılınca biraz unuttum hele bir ay hiç aklıma gelmedi biliyomusunuz..reglime birkaçgün kala adet sancısı başlayınca ana dedimmm bir ay geçmiş...
kayınvalidemi ankaraya taşıdık onlarla uğrrştım sonra benim aöf sınavlarım vardı yani anlıycanız uğraşcak şeyler vardı..kendimi kitap okumaya verdim..
iş yerimdem bir arkadaş da hamile kalınca (supriz bir şekilde) ben malumunuz heaplara başlamıştım bir ara..sonra amaaaaann dedim..zaten ramazan geliyor sonra tatile cıkıcaz sonra tatil dönüşü önce aşılama sonra tüp bebek deniycez..morelim iyi yani....
öyle yanii..biraz topikleri karıştıram neler olmuş bakayım..
Toprağımm canım arkadaşım nasıl özledim senii aslında sana ulaşabileceğim yollar vardı ama sırf seni istediğin gibi uzak kalman için rahatsız etmesim yoksa çoktannn seslenmiştim sana canım arkadaşımBende fazlaca duygusalım yaaaa çok özlüyorum evimi burada kendimi mahrumiyet bölgesinde gibi hissediyorum iki hafta sonra beş günlük bir izin ayarladım evime gidecem nasipse inşallahhhhh canım arkadaşım biz bebek planı yapsakta sanırım mesafeler izin vermeyecek gibi duruyor bakalım artık kısmet olmassada aşılaması var tüp bebişi varr ben neleri aştım bunuda aşarım inşallahhhh öpüyorum seni............................................... Nisanımmm sen nasılsın ayyy ben geçmişten bir haber kalmısımm birsürü kuzu geliyormuş topiğeee yihaaaaaa allahım hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahhh hepinizi çookk öpüyorummm
Amin!.. Canım benim, çok teşekkür ederim. Darısı en kısa zamanda sana, berkuncana, mrvbye, ikizlere ve anatolyaya olsun inşa Allah!.. Bir kaç ay içerisinde senden ve diğer arkadaşlardan da güzel haberler, müjdeli haberler alacağız inşa Allah!..
Herşeyin moral olduğunu bu geçtiğimiz ay anladım. Çok zor bir süreçten geçtim. Dönüşü çok zor olan bir noktaya geldim ve Sonra bişeyin farkına vardım. O güne kadar hayatımda hep sevdiklerim birinci planda, ilk sırada olmuşlardı. Annem, babam, kardeşlerim, yeğenlerim, dostlarım ve en son eşim tabii. Kendimi hep ikinci, üçüncü hatta onuncu sıralara atmıştım. Ama ben onların hayatında hiç bir zaman birinci sırada olmamıştım. İşte bunu farketmek beni kendime getirdi. O andan itibaren önce kendime ve daha sonra eşime dedimki, bundan sonra ben önemliyim, sen benden sonra geliyorsun, benden daha önemli değilsin dedim eşime. O zaman anladım ki, sen kendine ne kadar değer verirsen az ya da çok karşındaki de sana ancak o kadar değer veriyor. Yol ayrımına gelmiştik. Ya ayrılacağız ya da tüp bebek tedavisine başlıyacağız kararı sen ver dedim. Kabul etti. Ama dedim bundan sonra doktora her zaman beraber gideceğiz şartım bu işine gelirse dedim. O günden beri hem huzurluyum, hem mutluyum. İşte bu rahatlıkla beraber Mevla yavrumuzu bize bağışladı, inşa Allah salih, sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir. Darısı sizlere olur inşa Allah!..
Bu arada kendine çok güzel bir uğraş bulmuşsun. Ben de epeydir okuma işine ara vermiştim, inşa Allah yeniden başlayacağım. Okunacak kitaplarım sırada bekliyorlar.
nisannnnn nerdesinn :) biz geldik (kısmende olsa)..nerdesinnnnnn bebişşşşşş
nisanımmmm kız ben geldimm:)