- 3 Şubat 2011
- 473
- 0
Cinsiyeti belli oldu mu tılsım?
ben 1 aydır bulantılarla uğraşıyorum :) onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. sen nasılsın bebek kocaman olmuştur
nerde böyle bişey okusam burdaki arkadaşlarım aklıma geliyo paylaşıyorum belki vesile olurum belki banada dua ederler diye
Çocuğu olmayan eşler; çocuk yapmak için hazır bir suya niyet ederek ”48 defa Ya Mâcid celle celalühü” okuyup taraflarca içilirse yüce Allah onlara çocuk ihsan eder.
Olmazmı canım içimde kıpır kıpırgörecekmiyim o günleri diyordum ama çok şükür onun tekmelerini hissetmek bambaşka oturduğum yerden göbüşüme baktığımda tekmesini görebiliyorum benim oğlanın açlığa hiç tahammülü yok anası gibi:125:
maşallahhh maşallahhhinşallah bizlerde görürüz o günleri
kızlarrr been geldiiimm nisanim laviniam anatolyamm iikizzleerimmmm yihaaaa kızlar ben havalara endeksli bir şekilde mutluyumm hava güzel ben güzelim modundayım bu ayki çalışmalarıda bitirdik sayılırrr yumurtlamayı değerlenddirdik baakalım yürüyüşe başladık eşimle beraber ve ben yoğun bir şekilde çallışıyorum bebek fikri aklımdan uçup gidiyor o yüzdennn sizleri ozledim ama aslında girmeyecektim aama dayanamadim öptüm hepiniziiiiii
Allah razı olsun canım. Kim bilir belki bizlerin de bebek sebebi vardır ve bu sebeplerden birini ( Dua olarak ) sen bizim için buraya yazarsın. Rabbim derdini verdiyse demanını verecektir inşallah
İnşaallah kızlar maşallah o güzel enerjinizi buralara kadar hissettim,siz hep böyle iyi olun
nisanımm nasılsınnn senin paşanda kocamaaannnn olmuşyaaa allahım kucağınada almayı nasip etsinbizde bu ayy gebe kalmayı kolaylaştıran bir jel varmış onu kullanmaya başladık bakalım meyvesini toplarız inşallahhhh öpüyorum hepiniziii geri gelin artık kızlarr
Ya teyzesi paşamın haberini aldığımız daha dün gibi demi badem şekerliği kalmadı artık sıpanın kocaman oldu,inşaallah canım en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız,evet yaa herkes gelse ne güzel olur demi
teyzoşlar naptınız bebişin cinsiyetini öğrendik bu gün bir prensesimiz oluyor
sizin çalışmalar nasıl gidiyorben çok fazla girmiyorum topige herkesin morali bozuk konudan uzuklaşmak istiyor ne bu topiğe ne ekim annelerine giriyorum çekilişler kampanyalar topiğine takıldım bu aralar hep ordayım buyurun gelin :) öpt bys