- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Ben de, seni özledim. Bu aralar canım hiç bir şey yapmak istemiyor arkadaşım. İçim sıkılıyor, yaptığım şeylerden keyif alamıyorum. Sanırım depresyondayım. Bir de, cumartesi günü test yapmıştım öğlen kalkınca. Sonra unuttum ben testi ve gezmeye gittik, akşam eve dönünce aklıma geldi baktım, silik bir 2. çizgi çıkmış. Ben de testi dün ve bugün yineledim ama bişey yok. Aralıkta da böyle olmuştu. Berkuncanım sanırım ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Moralim bozuk, ne yapacağımı bilmiyorum. ''Rabbim diyorum, n'olur hayırlısını ver diyorum.'' Ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.
Canım seni ben de çok ama çok iyi anlıyorum tabiki kimyasal gebelik hiç geçirmedim senin tam olarak yaşadıklarını senin kadar hissedemem belki. Ama hemen koyverme kendini. 10 dakikadan sonra çıkan testler geçersizdir sen de biliyorsun.Dua ederken de sanırım biraz bencil olmak gerek ben hep "Rabbim bana ve benim gibi bebek isteyenlere hayırlı evlatlar ver " diyorum elbetteki hayırlısını da istemeliyiz ama Rabbime dualarımızı tam olarak belirtmeliyiz diye düşünüyorum.Dayanmak zorundayız canım bizim sınavımız sabır sen de biliyorsun.Bak bana 4 yılım geçti bebek bebek diyeli 1 kerecik yaa sadece 1 kerecik hamile kalmayı o çift çizgiyi görmeyi o kadar çok isterdim ki. Benim FSH AMH sıkıntım var sen de biliyorsun. Senin durumunda olsaydım yada olabilseydim 1 saniye düşünmez hemen tüp bebek merkezine giderdim çünkü hemen hamile kalabiliyorsun.Lütfen ama lütfen üzüp kendi kendini yeme ve bizi sensiz bırakma
Nisancım artık dayanacak gücüm kalmadı canım. Gücü sonsuz , ilmi sınırsız Rabbim demek ki bana bunu takdir etti. Ben pes ediyorum artık.
Keşke yanımda olsaydın da, yalnız başıma ağlamasaydım. Gücüm kalmadı Berkuncanım, tükendim. Herşeye zor ulaştım. Hiç kolay bişey elde edemedim. Sanırım bu da öyle olacak. Ama ben de hal kalmadı, sabır kalmadı. Çok yoruldum arkadaşım, çok yoruldum.
Neyi takdir sana tatlım??? sana bebek vermeyeceğini mi takdir etti??? nerden biliyorsun deme ama böyle şeylerrr.Biz eşşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım bütün dermanları deneyelim de tevekkülü öyle edelim.Lütfen yapmaa
can kızlarım can arkadaşlarım kaderdaşlarımm benim:)
sizleri çook seviyorumm öneclikle..
ikizlerabam,iğdeçiçeğim,berkunum ,gözümüzüm nuru nisanım:), anatolyam,coldriverim ,lavinam,yeşimm,tuğbam,serabım..ve ismini sayamadığım dostlarım..
birkaç gündür belkide bir haftadır giremedim pek..en son regli olmuş ve kafadan atmıştım bebek olayını..
belli bir süreye kadar bebek düşünme fikrini erteledim ve ertelediğim süre içinde bebeğim supriz yapıp gelirse çokkk mutlu olurum..
Onun dışında eşimle belirlediğimiz bir tarih var o tarihten sonra bebek için tedaviye başlamayı planlıyoruz..(biz planlıyoruz takdir İLAHİ)
ve kızlar şunun farkına vardım ben bir haftadır bebek olayından uzaklaşınca inanın kk girme isteğim olmadı.(sizleri merak ettim ama gözüm arkada değil...yani berkundan iğdeçiçeğimden ikizler ablamdan anatolydan umutluyum ben..)
ama inanın kk'ün gebelik kısmını tükettim ben..eskiden merakla okurdum "şu yöntem aaa ,,,hımmm bak ben inciri kürünü yapayımm...vs"hepsini ama hepsiniii doldurdum..yada gebelik öncesi belirtiler...milyonnn kere okudum milyon kereeee aynısını yaşadım...o yüzden artık hiç bir başlığı okumak için merağım kalmadı..
ben sanırımmm bebek yapma fikrinden uzaklaştım..sanırım bunu başardım:) artık ovuslasyonmuş çatlamaymışşş inanın vızzz :)
ve ben mutluyum ..elimden geleni yaptımm Rabbim ol derse olucakkk bunun bilincine iyiceeee vardımm ..no panik no telaşşşş ...hedeflediğmiz tarihe kadar kendimi dinlemeye aldım:) herşeyy freee ...relaxxx...öyle bacak kaldırma duvara dayama sabahlama yokk..:)tarihde yok...akıntıda yok..test de yokkk:) gelene hoşgeldinnnn gidene eyvallahhhh artık bizde..(komyonşöförü variii oldu ama..)..
bugün burya girmemim sebebii sizsiniz..merakta barkmayımm dedim siizi..en azından yokluğumun sebebi yazayımm merakta koymayımm arkadaşlarımı..
sizleriiiii çokkk seviyorum ve dua edicemmm herzaman..face olan arkadaşlarımla haberleşirizzz buradan haberleri alırım..çekilecek halaylaraaa mutlaka yetişirimmmm :)...Nisanın doğumunda olurum:) inşallhhhh
belli olmaz benden supriz bir haber olursaaa göbeğimiii gere gereeeee gelirimm:)..
sizleriii çok seviyorumm..kendinizeee bebişlerinizeee koçişlerinizeeeeee iyi bakın..ayrı ayrı herkesii öpüyorummm
Nereyee toprağım yaaa Ben çok denedim inan , bebek fikrinden uzak kalmak için çok kk dan uzak kaldığım olmuştur benim de. Ama bunun çözüm olmadığını anladığımda hep kendimi kk da buldum.Canım biz elimizden geleni yapalım da sonra takdiri Allah'a bırakalım. Herşeye boşvermeyi denemek istiyorsan dene ama çok da uzatma bunu. İlerde keşke zamanında doktora gitseydim demeni istemem.Bütün testleri yaptırın hormonlar, sperm testleri falan eğer bir sorun yoksa o zaman bırak zamana. Bak ben mantar olmuştum öylesine gittim kadın oğumcuya Biz bebek düşünüyoruz dedim ki daha tam düşünmüyorduk . Testler istedi bizden ve eşimde varikosel çıktı. Şimdi iyiki zamanında gitmişiz diyorum.En azından sorunun birini hallettik.Burada hep birbirimize dayanak olurduk. Sevincimizi, üzüntümüzü hep paylaşırdık son 2 haftadır iyiceee koptuk bu da beni çok üzüyor Ama dersen ki kararlıyım o zaman yolun açık olsun canım benim ve döndüğünde güzel haberlerle gel inşallahhh