Kızlar çookk özledim sizi hepinizi nasılsınız geçmişi okuya okuya geldim,ben cuma günü pek kötüydüm yine sabah karnımda bi ağrı vardı kramp gibi kasılma gibi gaz sancısı gibi,öğleden sonra dayanamadım sağlıkocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için ama zor duruyordum ayakta neyse hemşire dinkledi bi yere toplanmış seninki oda acı veriyo heralde dedi kalp atışlarını dinlerken o sertlik kasılma gitti ohh dedim hemen işe döndüm ama bana dedi istersen git bi doktoruna ultrasonda görün dedi baktım iyiyim işe geri gittim,akşam 6 da çıktım eve zor gidiyorum Allah ım eve kendimi bi atsam diye dua etmeye başladım ağrı yine başladı eve gittim ağlıyorum eşim geldi oda korktu ne yatabiliyorum ne doğruluyorum doktorumu aradım akşam 7 buçuk gibi oda açmadı doğumda oluyo bazen sonra benim ağrı yine geçti sıpa resmen oyun oynadı benimle 8 de doktorum aradı anlattım kanaman var mı dedi hayır dedim yarın mutlaka gel bakalım dedi cumartesi sabah erkenden düştük yollara bi baktım benim paşam ohh keyif yapıo eli ağzında
sonra bakarken pırt diye dönüverdi poposunu herşey yolunda dedi,rahat bi nefes aldım canlar
Bu arada laviniacım sevindim senin adına keseciğini görmüşsünüz maşallah diyelim mide bulantısı olmuyo diye hiç takılmayın olmuyosada şanslı hissedin kendinizi bende 10. haftadan 13. haftaya kadar sadece sabahları oldu çok şükür kısa sürdü burdaki arkadaşlarım ayy yemek yapamıyorum soğan kokuyo diyolardı eve gidiyordum yemek yaparken eğilip kokluyordum soğan kavururken bakalım bana kokacak m diye
yook hiç bişey yok bende mi var bi anormallik diye düşünmeden edemiyordum tabi,tadını çıkartın popoyu kaşıyın böyle diye diye sonra sabahları bi başladı çok afedersiniz sarı safra çıkmadan rahat edemiyordum sonra yine devam güzelce kahvaltımı yapıyordum serapcım sen ne yaptın doktor işini,ikizler ablacım sevindim valla karara uyur uyanık yapın işte bişeyler
anotolya bu takvimden sendede görmek istiyorum,bizim toprağımız nerde sayi onunda sesi soluğu çıkmamış ayy çok mu gevezelik yaptım ne çok konuştum yazmaktan yorulmadım ama sizi okurken yoracam kusura bakmayın canlar