- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Canım sabahdan beri içim içimi yiyio yorumlara bakıp iyice vesveselendim hayra yorayım iyi çıksın diyorum ama dedim en iyi bana iğdeçiçeiğim yardımcı olur dedimrüyamda annemlerin bahçeli evine gitmişim orda çiğ yumurtayı kırdım içmeye kalktım yaa ıykkk anlatırken bile miğdem kalkıyo yaa sabah eşime yumurta kaynatırkende çok kötü oldum,neyse kırıyorum içmeye kalkıyorum hani böyle sarısını beyazından ayırmaya kalkarsın ya öyle bişeyler yapıyorum ağzıma atıyorum ama bu seferde kusmaya kalkıyorum naptım ben çiğ yumurta bebeğime zararlı diye pişmemiş yumurtada bakteri oluyormuş o aklıma geliyo bu sefer çıkartmaya çalışıyorum,sonra kendimi bir kahve satan dükkanlar varya onun gibi biyer bi dükkandayız babamda var adam kahve yapıyo türk kahvesi yaparken içine karbonat atıyo,bende diyorum ki o tadını bozmuyomu falan sonra bende biraz alayım kahve diyorum adam bana telvesinin tadına baktırıyo çok az alıp bakıyorum,böyle işte yaa sabahdan beri bütün yorumları oku oku yumurta kırılması evladın ölmesi falan yazınca çok kötü oldum (Allah korusun) ve ben benim rüyalarımdan bazen korkarım malum oluyo bana babannemin vefat ettiği gün annemi aramıştım sabahtan gece bütün gün babnnemin kömürlüğüne kömür taşıdım iyimi diye,öğleden sonrada öldüğünü duymuştum şok oldum,canım yardımcı olursan sevinirim