- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
canım nasılsın nerelerdesin sağlığın yerindedir inşallah hiç sesin yok merak ettimm seni
Iğdeçiçeği nerelerdesin ne var ne yok merakta bırakma bizi...
sanırım elendim gene kahverengiler pembelerr ceee dediii halbuki ne heveslenmiştim hatta dün rüyamda birsürü yumurta görmüştüm rüya tabirletide yumurta gören kadın evli ise evlat sahibi olur diyordu çok tuhaf duygular içerisindeyimmmm
nerelerdesin sen arkadaşım merak ediyorum seniii
Aynen canınm günlerdir iğdeçiçeği yok yasmin yok kızlar merak ediyoruz sizi yaa....
slm kızlaaaar bende hamıleyım dun kan testı yaptırdım bugun sonucunu aldım veeeeeeeeeeeeeee hamıleyım ınş Allah herse nasıp eder ya cok guzel
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin!..
nasılsınnnn ne var ne yok
Iğdeçiçeği gelmişsin canım ne var ne yok nasılsın...
Canlarım sizleri çok özledim, geçmişi okumaktan ancak yazabildim. laptopum bozuldu, daha doğrusu sizlere ömür, o nedenle nete girmedim. Şuanda bir arkadaşta misafirim o da beni ucuracak artık :)) Birazdan çıkmam lazım. Cumartesi dr.a gideceğim inş. ama dayanamayıp bugünde test yaptım ve kocaman bir tek çizgi, bilmiyorum kızlar, korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizleri seviyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum... Allah'a emanet olun canlarım...