Öncelikle paşamız için eller havaya paşa buraya...
nisanbucum artık mavi patikleri örmeye başla ablacım. İlk çorap almak uğurlu gelir derler bizim oralarda...
yeşim ben sen sandım ama olsun inşallah senin güzel haberini alırız ablacım. Sen de çok yeni gelinsin sakın öyle dertlere girme daha vücudun ilişkiye yeni hazırlanıyor kendine zaman ver ve sakın takma.
iğdeçiçeğim Allah ödüm koptu bu aşılama sürecinide bilmiyorum sonra neyse açıklamışsın oh inşallah bebişler tutanacak esas haberleri haftaya alıcaz inşallah.
toprağım ablacım kafadan atmak veya nete girmemekle olmuyor sadece ilişkide bebeği düşünme seni utandırmak istemem ama burada bizbizeyiz sadece ilişkiye odaklan ben 8 aylık evliydim ya ilk hamileliğimde şimdi düşünüyorum da ben baştan beri hep bebeğe hazırdım ama o zamanlar yeni evliydik ilişki sırasında aman bebek olsun diye yapmıyorduk, şimdi şu olaylar çıkana kadar her ilişkide süresince tek kafamdaki düşünce acaba hamile kalabilecek miyim oldu.
yaseminn seni de kutlarım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
lavinia herşey senin için en güzel şekliyle gelsin ablacım ne zaman istiyorsan o zaman düşsün göbüşüne bebişin.
berkunum, inşallah alacağız senden güzel haberleri.
bu arada ne kadar konu bizim aile için kapanmış olsa da bu ay hani şu adet sonrası ilişkiyi denedik ya ben şimdi ben en son ne zaman hasta oldum acaba demeye başladım saçımı boyayacaktım bu haftasonu elim gitmedi ya bişi varsa sonra pişman olmayayım diye yani bu belirti ve düşünce konuyu kapatsanız bile peşinizi bırakmıyor. Bu arada tabii hani bişi çıksa eşim de artık dönemez ya çok mu fesadım yaa. Napayım
bu ay da ümit var işte. Gözbebeklerim kocaman. Haaa şu karbonat testimi yapsam mı acaba sahi benim bat kaç bu ay offf