Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok sağol o güzel dileklerin için bu topik uğurlu geldi bana inşallah sanada uğurlu gelir
Kızlar söyleyinde şöyle güzel bir liste yapalım yaaa biz kesin o yüzden alamıyoruz hamiş haberi,bakın liste yapalım nasıl patır patır döküleceksiniz hepiniz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
BUYRUN MART LİSTESİ :118:
beklenmeyen adet tarihlerimiz (BAT)::119:
zuhalzerrin..................9 mart...................sonuç
yesimm1988................15 mart.................sonuç
berkuncan..................16 mart...................sonuç
yaşasınnnn ilk üçe girmişimmm Kızlar bu arada biz dualar için hızlı başladıkk çabuk bitirdikk hadi onun içinde bir liste yapalımm tekrar başlayalım okumayaaa
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
BUYRUN MART LİSTESİ :118:
beklenmeyen adet tarihlerimiz (BAT)::119:
zuhalzerrin..................9 mart...................sonuç
yesimm1988................15 mart.................sonuç
berkuncan..................16 mart...................sonuç
kızz paşan imaj yapmış bu günnn saç modeli berlirmişşş amann allahımmmmm çok yakışıklı bir paşa yolda geliorrrr
Evet canım ya sabah açar açmaz onu okuyorum açıkçası ilk okur okumaz bi tebessüm ettirdi bana biliyormusuncanım inşaallah yanılmayız paşa konusunda bi arkadaşıma doktoru 12. haftada kıza benzetmiş 16. haftada erkek demiş bizide erkeğe benzetmişti bu gidişte kız demesinyani tabi diyorum hep farketmez kız erkek sağlıklı olsun ama bizimkide böyle bi süpriz yapmasın bize
Evet canım ya sabah açar açmaz onu okuyorum açıkçası ilk okur okumaz bi tebessüm ettirdi bana biliyormusuncanım inşaallah yanılmayız paşa konusunda bi arkadaşıma doktoru 12. haftada kıza benzetmiş 16. haftada erkek demiş bizide erkeğe benzetmişti bu gidişte kız demesinyani tabi diyorum hep farketmez kız erkek sağlıklı olsun ama bizimkide böyle bi süpriz yapmasın bize
göbeğin nasıl sivrimii:)
nisana göbeğini sorunca aklıma geldi.. kızlar bende burda bir topiği okumuştum..geçen yıldan kalma (eskiydi) hep beraber aynı bizim gibi beklemişler..her belirtiler umutlar olmayınca ağlamalar feryatlar..sonra pıt pıt hamile kaldılar..bu sefer birbirlerine hamilelik süreçlerini anlatdılar yok başım yok kilom yok bebek kız erkek...sonra doğum yapmışlar sırayla tabi...tabi bu sefer bebek uyumuyo gazı var ben şöyle besliyorum vs. hatta içlerinden biri ikinci tura çıkmış ikinciye hamile galiba...
darısııı bizeee inşallaaaahhhhhh
bu arada silerden iyi olmasın bir arkadaşım geldi şimdi eskişehirde oturuyor kendisi bebeği olmudu yenilerde kızınıda alıp bana gelmişler hem çok mutlu oldumm hem çok heveslendim hem biraz burkuldum ( çünkü benden çok sonra evlenmişti) alah affetsin artık geldiler gittiler ama onları görünce daha çok istedim o kokusunu duyunca hemen olsun istedim sonra toparladım kendimi sağlıklıca olsun bebeğim ben neler atlattım onuda oturur paşalar gibi beklerim dedim ama bir ara biraz kıskandım diyebilirim onun içinde şimdi kendimi kötü hissediyorum