Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o enjektörlü yöntemi normal koşullarda zaten yamammm birde bu işe eşini insan nasıl ikna edebilirkiiii mümkün değil eşimm yanaşmazzz zateennnn yanaşmasında ne o oleeee oyun gibiii
aynen berkuncanım bende böyle bişeye eşimi hiç ikna edemem..ya bide şey var yaaa hani hamile kalınca onunda bi özelliği bi duygusallıgı var yaa tabiki aşılama tüp bebek boyle şeylerde oluyor rabbım kımseye bunlara muhtac etmesin ama hani olcaksada orjinal olsa yani.. boyle sankı kendi kendini hamile bırakmış gibi oluyor:26::26: ayy ne bilim anlatamadım
ayyy kızlarr tammm bana göre bi bitkisel tedavi buldum.. incir ve havuç kürü daha dogrusu bu incir ve havuc kürünü biliyordumm tabii amaa hiç alıcı gözle bakmamıştım derler yaaa benimkide o hesapp ben sadece incir yiyordum ama benim bu şekilde uygulamam lazımm cunku çatlamıyor yaa hem yumurta artıyor hemde çatlatmak içinnn ayyyyy cok sevindimmm hemenn bugun başlıyorumm canlarr reglimin 2. gunu zatennn hadi bakalımmm Allah muvaffak etsin benii rabbimm utandırmadann gayretimi başarıyla sonuçlasınnn.............aminnnnn
Kızlar bgn iş yerimde bir hamile haberi aldım..Kendiside hamile kalmak için uğraşanlardan ..onun adına çokk sevindim gerçekten..İnşallah bizlerde hamile kalırız birgün....
samimiyetiniz varsa sorsaydin canim
iğdeçiçeği dua yı bitirdim kime ise rabbim kabul etsin inş...Böyle ben biraz önden gider oldum gibii 12.liste için okumuş oldum değil mi? sen beni bilgilendirisen sevinirimm...
iğdeçiçeği bide salat-ı tefriciyye var 4444 defa okunuyo biliyorsunuzdur onuda okusak iyi olmaz mı herkese dağıtırız 7 gün içinde bitirmek şartıyla aklıma geldi bi düşünelim isteyen olursa yapabiliriz belki bilgin olsun bi ayarlama yaparsan HABERLEŞİRİZ ZATEN...:)
kızlar naptınız ya?
giremiyorum nete bugün doktora gittik keseyi gördük doktor güzel dedi tüm tahlilleri istedi ve 10 gün sonra kalp atımı için çagırdı
kızlar naptınız ya?
giremiyorum nete bugün doktora gittik keseyi gördük doktor güzel dedi tüm tahlilleri istedi ve 10 gün sonra kalp atımı için çagırdı
iğdeçiçeği bide salat-ı tefriciyye var 4444 defa okunuyo biliyorsunuzdur onuda okusak iyi olmaz mı herkese dağıtırız 7 gün içinde bitirmek şartıyla aklıma geldi bi düşünelim isteyen olursa yapabiliriz belki bilgin olsun bi ayarlama yaparsan HABERLEŞİRİZ ZATEN...:)
günaydınn kızlarrr ayy şu enjekör yöntemini okudumm yaa kızlarr rabbım muhtaç etmesin ama ben yapamam her halde oyle bişey yaa pek midem almazz hem nisanbunun dediği gib zaten doğla enjektörle oluyor yanii :26: neysee kızlarr mrvb ciğim dün sana yazdıgım yazı vardıya hani ben pko olduguma inanmıyorum bence benim yumurtam çatlamıyor ve kiste dönüşüyor diye :44::44: neyse işte benim kafama takılıdıı araşatırdımm durdumm zaten bunların hepsi pko ymuş yaaaaa yaşadıklarım benim gerçekten pko oldugumu gösteriyor galiba :18: belirti yok filan dedim ama herkesede de olmadıgı olabiliyormuss ama anlamadıgım yumurtalarım çatlamıyorsa ben nasıl adet oluyorum yani yumurtlama gerçekleşmeden adet olunabiliyormu acaba :44:bu arada şu soğan suyunu araştırmaya başladım mrvb cğim galiba senin bununla ilgili bilgin var bende mide rahatsılıgı var ama napalım ona dayanırım bi süre diyecem ama ben soğanlı salatanın suyuna ekmek bansam mide agrısından kıvranıyorum galiba onu hıc yapamıycam başkaa bir yöntem yokmuuu ya yumurta çatlatmak için canlarrr hazir adetliyim başlayayım hemenn
Kızlar bgn iş yerimde bir hamile haberi aldım..Kendiside hamile kalmak için uğraşanlardan ..onun adına çokk sevindim gerçekten..İnşallah bizlerde hamile kalırız birgün....