• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testlerden anlayan biri yardimci olabilir mi ?

maysahanim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
190
86
13
24
Iksinide ayni zamanda yaptim kaset testi ilk yaptim tabi ve sasirdim cunku stick testde 4 gundur takip ediyorum her gun bi tik daha koyulasiyor ama bu gun kaset testde şok oldum biraz, reglime 6 gun var daha o yuzden biraz beklemek istedim doktora gitmek icin neden boyle cikti ki

Eklentiler

• IMG_1364.jpeg
    IMG_1364.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 61
Iksinide ayni zamanda yaptim kaset testi ilk yaptim tabi ve sasirdim cunku stick testde 4 gundur takip ediyorum her gun bi tik daha koyulasiyor ama bu gun kaset testde şok oldum biraz, reglime 6 gun var daha o yuzden biraz beklemek istedim doktora gitmek icin neden boyle cikti ki
vallahi ne dediğin anlaşılmıyor canım şimdi hangisini önce yaptın fotoğraftakilerin kaset mi stick mi

Strip testler daha hassas oluyor aynı markayla yada daha güvenilir bir markayla takip etmek gerekiyor başka başka yaparsanız testlerin hassasiyetinden dolayı yanlış sonuç alırsınız

Bence adet gunuzu bekleyin kesin sonuç alırsınız var gibi ama
Yaklasti adette ve dahada koyulasiyor her seferinde ikiside hadi insallah hamileyim galiba göğüs hassasiyeti ve hafif kramplar oluyor ara sira ama mide bulantısı kokuya karsi hassasiyetim yok simdilik erken galiba

Back
X