sevgilim benimle ilgilenmiyor lutfen yardim edin

Candan Erçetin'in şarkısı geldi aklıma :31: Ollmazz birtanemm olmazz sevgilim olmazzz inan bana olmazz aşk böyle olmazzz :31: Yaşınız daha çok genç sen ona karşı sevgi değil alışkanlık duygusunu hissediyorsun bence. O da zaman ilerledikçe farklı düşünmeye başlayabilir. Belki de senden uzaklaşmaya başlamıştır zamanla. Bilmiyorum umarım yanlış tahmin ediyorumdur ama seven adam böyle yapmaz diye düşünüyorum.

İnsallah yanlis tahmin ediyosundur. benim sevgim konusu yanlis ama onun sevgisi konusunda kararsizim.

Böyle cok konu var ama sanırım kızlarda empatı kuramama sorunu var bak canım sen sevıyosun bu cocugu demı sevıyorum demıssın,sen sevıyorum yanımda olmasını ıstıyorum ama o hep arkadaslarıyla beraber vakıt gecırıo dıyosun zaten kendın sorarken cvplıyosun cvp sorunun ıcınde saklı, ya ınsan sevdıgı ınsanla vakıt gecırmek ıster her buldugu fırsatta ona koşar yada fırsat yaratmaya calısır onunla gorusebılmek ıcın ılk fırsatta arkadslarına kosmaz bıde bu bırgun degıl ıkı gun degıl hep onlarla dıyosun.Insan severken belkı gerceklerı gormek ıstemıyo baska seylerle onu bastırmaya calısıo ama gercek degısmez üzgünüm ama kabullen bunu artık o ınsan sana ne deger vermıyo ayagım ezıldı merdıvenlerden yuvarlandım gecmıs olsun bıle demedı dıyosun daha sen ne beklıyon bu ınsandan!!esım nısanlıyken cok sevdıgım kusum öldü cok aglıyorum o gun üzgünüm dıye iş cıkısı bıze gelmıstı sırf destek olmak moralım bıraz olsun duzelsın dıye ki gelırken bıze servısı vardı ama eve donerken 2 vesaıt gıdıo nerseyse 1 saatını alıyodu zaten mesaı kalıp gelmıs ve ertesı gun 6 da ıse gıdıcektı tekrar, sırf yarım saat ıcın bunu yapmıstı ki yapmasa neden yapmadın dencek bı durum degıl sartlar bellı molalarında zaten konusmustuk yeterınce destek olmustu zaten ama yınede bu fadekarlıgı yapmıstı ki bide bana bısey olsa gecmıs olsun demeyı bırak kosarak gelırdı önemli olan budur zaten sevıyorumla gecmez ömür ıkı taraftada sevgı saygı,fedakarlık olmalı arkadaslarınızda olacak ama bu sekılde degıl bunlar gelır gecer senı gercekten seven deger veren bırı olsun hayatında hep uzen degıl secımlerını ona gore yap.

Omrum gitti gercekten daha 16mda kendimi cokmus hissediyorum sinirden kulaklarimdan burnumdan alev fiskiriyo. Bu ne ya

kuzum daha 16 mda diyorsun ya bırak Allah'ını seversen ya ee napcan 30-40 yıl daha böyle çekebilcen mi? aynı şekilde sen arkadaşlarınla buluşsan onun yerine bak nasıl terkediyor seni.. biraz mantıklı düşünün ya bu yaşta bu ızdırap nedir Allah aşkına bu kadar mı değersiz görüyorsun kendini de bile bile acı çekiyorsun?:20: cuma cuma sinirim zıpladı valla..:47:

Sizi seviyor olması için size zaman ayırması , şartlar görüşmeye uygun değilse de sık sık telefon görüşmesi yapması lazım :19: Bunun neresi sizi seviyo ki ben anlamadım :20: Daha şimdiden diklenmenin alemi yada bi mantığı varmı aynı evde değilsiniz bişey değilsiniz.. Siz ayrılmasanızda o kısa bi süre bitirir zaten yazdıkarınızdan bunu hissettim..

canım daha yaşın çok küçük o yaşlarda arkadaşlarınla gezip eğlenip sohbet etmek yerine sevgili derdi çekiyosun boşver gerçekten zaten bi 6-7 sene sonra Allah kısmet eder de evlenmeyi falan düşünürsen o zaman kayınvalideydi kayınbabaydı aman da görümceydi kayındı derken hayattan iyice soğuyacaksın şimdiden bu kadar düşünme böyle şeyleri:)
Bu arada erkekler genelde sevgililerine sorunlarını anlatmaktan kaçınırlar aynı şekilde onların da yok arkadaşlarımla kavga ettim yok reglim oldu karnım ağrıyor yok annem bağırdı bunları duymak istemezler.Biraz gizemli ol derim herşeyini paylaşma.Tabiki o düşmenden bahsetmiyorum orda çok büyük ayıp etmiş:20:

Hımmmm sen 16 oda 18 yaşındaymış.

Seninde onunda harıl harıl ders yapıp, okuma derdine, gelecek derdine düşmeniz gerekir.

Derslerim cok iyi hic bi sorun yok. Boyun egmesinede gerek yok ben ondan.rica ediyorum emretmiyorum o benim kolem degil. Beni anlamasini.ilgi gostermesini istiyorum sadece buda coksa yapabilecegim bise kalmiyor zaten.

yok canım yanlış ifade ettim sanırım. boyun eğmek derken sana köle olsun değil demek istediğim. ama "hep bir diklenme, hep bir diklenme" demişsin ya; işte gerçekten seven biri olsa karşında restlerine rağmen gidemez en azından.ki reste de gerek kalmaz,isteyerek olur yanında. ve ayrıca rica; küfürle, restle olmaz.

Derslerinde sorun olduğunu da düşünmedim zaten. ama 5 yıllık ilişki diyorsun. 5 yıl önce 11 yaşındaydın. 11 yaşında ne aşkı? sevilebilir belki ama o yaşlarda yaşanılanların gerçek aşk olduğunu düşünemiyorum. Çok uzun zaman olmuş akışkanlık daha ağır basıyor gibi geldi bana.

Evet saygi yok cok haklisiniz. Daha yasimin kucuk.oldugunuda biliyorum ama bu yeni bi iliski degil zaten. nerdeyse 11 yasimdan beri o benim ilk ve tek sevgilimdi. belkide bi baglilik bilemiyorum ama ben gercekten seviyorum..cunku ne olursa olsun ona kizsamda kufurde etsem bes dk sonra ona.simsiki sarilmak istiyorum. soylediklerim ani bi sinirden ibaret her zaman. ama yoruldum artik ona.hakaret etmek.istemiyorum hep sevgi sozcukleri soylemek istiyorum ama o bana bu firsati vermiyor. Sucluyum ben sucsuzum demiyorumda ama oda suclu. onun kafaisndaki tek dusunce pirasasaclirapunzel yapmak zorunda ama ben istedigimi yaparim bu dusuncesi. inanin bu kolay bisey degil. ezilmis gibi hissediyor insa:5:n ama bi sevgi sozcugu sanki dunyalari veriyor bana. onun sevinecegi bisy yapmak gercekten hosuma gidiyor. Ama iste o yapmayinca oyle zoruma gidiyor ki

11 yaşından beri mi? :53:
Daha 16 yaşındasın yahu ,okulun vs yok mu senin kafaya takacak :26:
Yeni nesil mi aceleci ,biz mi geç kalmışız bazı şeylere anlamıyorum
Alaışılan o ki çocuğunda yaşı küçük,belki de ergen hala
Ve kusura bakma da o çocuğunda fikirleri daha çok değişir
Aklını başına toplamanı tavsiye edeceğim ben sana
Daha yaşın çok genç,hayatına tek girecek olan erkek o değil
Çünkü sonu ayrılık belli,kahin olmaya gerek yok :47:
Eline mesleğini al ilk önce
Ve sevgilinin annesine kadar tanışman da bi o kadar ilginç ...
Bu arada ettiğin küfürlerde çok saygısızca...

Son düzenleme:
kizlar gunlerdir aylardir kafami kurcalayan tek soru bu. Acaba beni sevmiyor mu sorusu. Sevgilimi cok seviyorum ama surekli sorunluyuz cunku o gunduz calisiyor ben onu arayinca bazen mesgule attigi oluyor yani gunduz nerdeyse hic gorusmuyoruz. Aksam konusmak istedigimde benden kaciyor sanki. Hep arkadaslarinin yanina gitmek istiyor. Dun canim cok sıkkındi. Arkadaslarimla tartismistim onunla derdimi paylasmak istedim. Yazarken birden ben arkadaslarimin yanina gidiyorum askim optum dedi. Bende ona hep boyle yaptiginj ve artik beni uzdugunu soyledim. Oda gitti arkadaslarinin yanina tabi yine. Cok inatci ben ne dersem illa bana kafa tutar. Bugunde merdivenlerden yuvarlandim resmen 8 basamak kala uctum merdivenden ayagimda ezikler olustu bunu ona soyledim bi gecmis olsun bile demedi nedeni ben hep hastaymisim guyya. Bugun yine gitmek istedigini soyledi. Bende gidersen biter.dedim annesine anlatmis anneside ac telefonu konusim demis. Bende kizdim tabi. Sonra eger yine baskalarini tercih ediyosan gidebilirsin ama dondugunde beni bulamazsin dedim. Ya anlamiyorum ben napicam bunla. Seviyor ama hep bi diklenme hep bi diklenme. Ben kimseye boyun egmem ama onun icin iyi davranmaya calistikca o bunlari yapiyor. Iyilikle soyledim anlasma yaptim bi gun benle bi gun arkadaslariyla olmasina razi oldum ama yine ayni. Her gun onlarla yine. Tehdit.ettim.yine olmadi agladim artik yeter biraz vicdanin varsa tek bi sozumu dinle dedim yine olmadi. Ben ne yapabilirim kizlar yardim edin. Onu cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dik basliligiyla olmuyor. Bende inadim ama onun icin iliskimiz icin taviz verebiliyorum cogu seyden. Onun boyle yapmasi artik canimdan bezd:5:irdi. Ne yapmami onerirsiniz

tek kelime ile açıklıyorum "kaççç"

böyle insanlara uzun uzun açıklama bile değmez inan güzelim "kaçç"

11 yaşından beri mi? :53:
Daha 16 yaşındasın yahu ,okulun vs yok mu senin kafaya takacak :26:
Yeni nesil mi aceleci ,biz mi geç kalmışız bazı şeylere anlamıyorum
Alaışılan o ki çocuğunda yaşı küçük,belki de ergen hala
Ve kusura bakma da o çocuğunda fikirleri daha çok değişir
Aklını başına toplamanı tavsiye edeceğim ben sana
Daha yaşın çok genç,hayatına tek girecek olan erkek o değil
Çünkü sonu ayrılık belli,kahin olmaya gerek yok :47:
Eline mesleğini al ilk önce
Ve sevgilinin annesine kadar tanışman da bi o kadar ilginç ...
Bu arada ettiğin küfürlerde çok saygısızca...

Pismanligimi dile getirmistim zaten. biz akrabayiz tanismamam mumkun degil annesiyle babam kuzenler canim

yok canım yanlış ifade ettim sanırım. boyun eğmek derken sana köle olsun değil demek istediğim. ama "hep bir diklenme, hep bir diklenme" demişsin ya; işte gerçekten seven biri olsa karşında restlerine rağmen gidemez en azından.ki reste de gerek kalmaz,isteyerek olur yanında. ve ayrıca rica; küfürle, restle olmaz.

Derslerinde sorun olduğunu da düşünmedim zaten. ama 5 yıllık ilişki diyorsun. 5 yıl önce 11 yaşındaydın. 11 yaşında ne aşkı? sevilebilir belki ama o yaşlarda yaşanılanların gerçek aşk olduğunu düşünemiyorum. Çok uzun zaman olmuş akışkanlık daha ağır basıyor gibi geldi bana.

Kafam karmakarisik ne diyecegimi bilmiyorun

Hımmmm sen 16 oda 18 yaşındaymış.

Seninde onunda harıl harıl ders yapıp, okuma derdine, gelecek derdine düşmeniz gerekir.

Oooo ben bunu görmemiştim :) Konuyu açan arkadaşa: Allah ne yapmaya sizleri 16 yaşındasın ve hiçbir şeyin farkında değilsin. Bırak hayatı şimdiden bu kadar zehir etme kendine. Oku derslerine çalış. Daha kimler neler çıkar karşına. Hata yapacak yaştasın dikkatli ol kimse için kendinden taviz verme. Okuyorsan ailenin emeklerinin karşılığını vermek için çabala erkek arkadaşının ilgisini çekmek için değil!

Back
X