sevgilim benimle ilgilenmiyor lutfen yardim edin

Tatlım sana emin olarak şunu söylüyorum; ileride eşin olacak kişi kesinlikle o değil. İnan şuan çok aşıksın bunu göz ardı edebilirsin ama emin ol o gidecek bir gün. Çok şeyden taviz verme sakın. Ve bu kadar büyütme. Ben de senin yaşlarında ölüyordum bitiyordum öyle biri için ama o kadar safmışım ki. Çok çalışkanken derslerim bir kötüleşti, ailem öğrendi onlar perişan oldu. Ben perişan oldum kimseyi sevemedim. Ama iyiki onunla bir şeyler olmamış şu an mesleğim elimde o kadar net ki fikirlerim. Sakın ama sakın sana değer vermeyen biri için kendini yıpratma daha çocuksun. Çocukluğunu yaşa. Oku oku oku. Sana bundan başka tek bir tavsiye bile veremem sadece oku !

Oooo ben bunu görmemiştim :) Konuyu açan arkadaşa: Allah ne yapmaya sizleri 16 yaşındasın ve hiçbir şeyin farkında değilsin. Bırak hayatı şimdiden bu kadar zehir etme kendine. Oku derslerine çalış. Daha kimler neler çıkar karşına. Hata yapacak yaştasın dikkatli ol kimse için kendinden taviz verme. Okuyorsan ailenin emeklerinin karşılığını vermek için çabala erkek arkadaşının ilgisini çekmek için değil!

Derslerim bi ogrenciye gore gayet iyi aileminde emeklerini bu yasima kadar hic bosa cikarmadim allaha sukur. ilk yilim takdirlerle doluydu bursumda var aileme karsi bi saygisizligimda yok. yani.deiyecegim fazlam var eksigim yok. ailem benimle gurur duyar annemde.abimde bizim onla olan.iliskimizi biliyorlar ve bu yaslarda boyle seylerin olabilecegini soyleyip anlayisla karsiliyorlar. cunku burnu havada erkek ilgisi cekmek icin ugrasan biri olmadigimi biliyorlar canim. Benim derdim sevdigim insani geri kazanmaya calismam buda ayipsa bisey diyemiyorum. yasim elbette.kucuk ben buyugum demiyorum ama hoppada degilim olmamda.

Tatlım sana emin olarak şunu söylüyorum; ileride eşin olacak kişi kesinlikle o değil. İnan şuan çok aşıksın bunu göz ardı edebilirsin ama emin ol o gidecek bir gün. Çok şeyden taviz verme sakın. Ve bu kadar büyütme. Ben de senin yaşlarında ölüyordum bitiyordum öyle biri için ama o kadar safmışım ki. Çok çalışkanken derslerim bir kötüleşti, ailem öğrendi onlar perişan oldu. Ben perişan oldum kimseyi sevemedim. Ama iyiki onunla bir şeyler olmamış şu an mesleğim elimde o kadar net ki fikirlerim. Sakın ama sakın sana değer vermeyen biri için kendini yıpratma daha çocuksun. Çocukluğunu yaşa. Oku oku oku. Sana bundan başka tek bir tavsiye bile veremem sadece oku !

Belkide oyle esim olmicaktir ama bunca yil sadece kotuluk yapan biri degildi o. Artik taviz vermiyorum zaten diger yorumum biraz sert oldu ama kusura bakma herkes iliskisi var oooo dersleri berbattir simdi bunund iye dusunuyor ama yok oyle bisey ben zaten hemsirelik okuyorum hayalimdeki meslek buydu bunu gwrceklestirmek icin tum amacim. ama onuda sevdigimi hissediyorum simdilik biseyde olsa 5yil bi anda silinmez belkide yavas yavas gidicek bilmiyorum belkide duzelicek herseyi zaman gostericek.

Bazıları sıkmaya gelmiyor diyeceğim ama sen de sıkmamışsın ki her sevgili gibi sohbet edip dertleşmek istemişsin azıcık ilgi beklemişsin ben de seni sevdiğinden şüphelendim seven insan konuşmak ister ilgi gösterir.

Bazıları sıkmaya gelmiyor diyeceğim ama sen de sıkmamışsın ki her sevgili gibi sohbet edip dertleşmek istemişsin azıcık ilgi beklemişsin ben de seni sevdnden şüphelendim seven insan konuşmak ister ilgi gösterir.
Haklisiniz ama tam.emin.olmak istiyorum. herkes sevmiyor diyor. ama ben.niye seviyor gibi hissediyorum bilemiyorum. yada sevmedigini dusunmek.istemiyorum belkide. bu bir haftada anlicaz bakalim. zaten.simdi aradi acmadim bakalim ne olucak

Merhaba . Benim de böyle bir sorunum var. evet henüz 14 yaşındayım ama sevgilim var işte. herneyse. başlayayım : 2 aylık sevgilim var. bu iki ay içerisinden sadece 2 kez görüşebildik.Evlerimiz uzak... telefonu da yok annesinin telefonunu arıyorum öyle konuşuyoruz herneyse bunlar sorun değil...okullar açıldı,eski sevgilim de bizim okulda. benimle buluşmak istediğini söyledi. sevgilime sordum gideyim mi diye. başta atarlandı sonra iyi git bakalım ne dicek flan dedi. gittim eski sevgilim beni sevdiğini filan söyledi. ama sevgilimi seviyordumm o yüzden onu geri çevirdim. ihanet edemezdim ona. sevgilimle görüşmeyeli bir 20 gün falan oluyor...Araya soğukluk girdiğini hissediyorum. sadece faceden konuşmakla olmuyor. insan soğuyor. bir de her ne kadar eski sevgilimi geri cevirsem de unutamıyorum sürekli gözümün önünde...bir de mesajlarımız aklıma geliyor falan . sevgilim benimle pek ilgilenmiyor gibime geliyo bu sıralar. mesela bugün cevap vermedi mesajlarıma gördüğü halde...kızıyorum . askım ya diyo. özür diliyo. ama devam . en sonunda aradım kızdım flan özür diledi . kapandı konu. ama olmuyo gibi hissediyorum . seviyorum aslında. yada belki de sevmiyorum . hiçbirşeyden emin değilim. sizce ne yapmalıyım ? ayrılayım mı ?:ssz:

kızlar biliyorum hepinizin en güzel çağları,aşık olmak sevmek ve sevilmek istiyorsunuz.hele ki bir erkek tarafından beğenilmek hoş sözler duymak bu dönemde çok güzel ve çok önemli.tabi ki flörtünüz olucak ama yazdıklarınızı ve yaşınızı okuyunca inanın şaşkınlığımı gizleyemicem.öyle şeyler yazıp bahsediyorsunuz ki sanki konuyu açan en az 20 nin üzerinde yada 30 larında bir bayan.
bu yaşadıklarınız ve beklentileriniz yaşınız için biraz fazla değil mi? benim sadece size çok büyük bir abla olarak tavsiyem herşeyi bu kadar hızlı yaşayıp tüketmeyin.yaşınıza göre daha masum yaşayın bişeyleri.yarın zaten büyüdüğünüzde istediğiniz ilişkiyi istediğiniz ölçüde yaşarsınız.kaldı ki karşınız da sevgilileriniz de daha çocuk.hele ki erkekler 30 larına bile gelse hala çocuk gibi olduklarını göz önüne alıcak olursak şimdiden size karşı duyarsız ve ilgisiz olması çok normal.

Back
X