Iliskimizi kurtarabilir miyiz sizce?

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
Merhaba oncelikle. Benim 7 aydir birlikte oldugum bi sevgilim var. Iliskimize baslarken bizi huzursuz etmesin diye ikimizde ortak bir kararla tum facebook/twitter/foursquare/whatsapp hesaplarimizi kapatmistik. Ve bunun hic bi eksikligini yasamadgmiz gibi cok da huzurlu zamanlar gecirdik. Tatillere gittik, hergun gorustuk. Bana olan sevgisinden ve guveninden gercekten eminim. Ve bende onu gercekten cok seviyorum.

Sorunumuz soyle basladi. Isi nedeniyle sehir disindaydi ve 3 hafta kadar gorusemedik. Geri dondugunde de beklemedigi bircok sey ciktigi icin isinin basinda olmasi gerekti. Bakmayin aslinda sabahtan aksama kadar da degil sabah 10dan aksam uzeri 4 5 e kadar. Bu yogun zamaninda ona cok kapris yaptim benimle ilgilenmedigini soyledim. Ama aslinda boyle de degildi isten sonra hep gorusuyorduk sadece is aninda tempo yogunlugunda az konusabiliyorduk. Bu sebeple ayni hafta icinde 3 kavga cikardim. Ve sonrasinda cok pisman oldum. Hatami anladm ozur diledim. Benden zaman istedi, beni sevdigini soyledi ama kafasini bosaltmak istedgini anlatti. Bende uzerine gitmedim istedgini verdim. Bu surede twitterini acmis, 3 gun sonra da beni aradi ve kopeginin dogumuna cagirdi. Tum gunu birlikte gecirdik ve birbirimize geri donduk. Yine de aramiz tam olarak eskisi gibi degildi ama bana hatani anlamis gibisin zamanla duzelip iyi oluruz dedi.

Dun bende twitter actim ve buna asiri tepki gosterdi. Kapatmami istedi ama kendisinin kopeklerin sahiplenmesinden sonra kapatacagini soyledi. Bende bi iliskide bisey ikimiz icinde dogru ya da yanlis olmali deyip kapatmadim. Sonra da patladi asosyal bi adam oldum sikildim artik cevremde insan olsun istiyorum dedi. Denedim olmuyo biraz birbirimizden uzak kalalim dedi.

Ben asla onun sosyallesmemesinden yana degilim. Sadece o asiri kiskanc ve sahiplenici. O yuzden benim cok gec saatlerde arkadaslarimla ozel zaman gecirmemi istemior. Haliyle bana saglamadigi ozgurlugu bende ona vermiyordum. Ama bunun degismesini istiyorum. Birbirimizin sosyal hayatina, is yasamina saygi gostererek onunla bi iliski surdurmek istiyorum.

Ortak arkadaslarimiz var kari koca. Ikisiyle de yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Onlara benim hep yasakci kisitlayici oldugumdan bahsetmis. Bende dun bunun aslinda boyle olmadgini ve onun bana yaptiklarinin bi yansimasi oldugunu anlattim. Bana hak verdiler ve sevgilimle konusacaklarini soylediler.

Sizce biz bu isin icinden cikabilir miyiz? Uzun oldu ama yardimlariniz ve yorumlariniz cokkkk degerli benim icin

Bana kalirsa bu iliskiyi araya kimseyi sokmadan kurtarmaya calidin.ikinci kisiler kendi yorumlarnida katarak anlatr ve buda daha tehlikeli olabilir.
Iliskiler iki kisiliktir ve ona tum ictenliginle samimiyetinle anlat herseyi.uzaklasmaniza sebep olanlari onu cok sevdiginizi..vs.sosyal hesaplarina yasaklama getrmeyin.ben yillarca yaptm bunu erkek arkadsma ama o hep benden gzli kullandi
Sonra tum ictenligimle anlattim kendmi sonra beraber actik.sonra zamanla oda gereksiz oldgnu anladi ve uzun suredr kendi kararyla kapatti sonrada ben kapattim.huzurluyuz:)

Sanki birbirinizle yarış içinde gibisiniz kıskançlık konusunda sen öyle yaparsan ben de böyle yaparım
Neden kapatıyorsunuz ki twitterınızı facebookunuzu falan baştan germişsiniz ilişkiyi
Bırakın iki tarafın da kendine özgü bi hayatı olsun
Çünkü aksi taktirde birbirinize sararsınız şuan olduğu gibi ve aradaki sevgi de görünmez olur
Adam bunaldığını dile getirmiş, siz de o sizi bunalttığı için onu bunalttığınızı söylüyorsunuz
Bence yanlış yapıyorsunuz birbirinizin özel hayatını kısıtlamayın güvenin biraz, aksi inanın çok zor oluyor öyle hayat geçmiyor:ssz:

Bende tıpkı senın gıbı davrandım 5 senelık sevgılıme :( sureklı kısıtladım ınternete bıle gırse kıskandım benım nıye haberım yok dedım :( en son benımle konuscagına soz verdıgı halde arkadaslarıyla tavla oynamaya gıttıgı ıcın kavga ettım. Oda gece aradı benı askım nıye boyle yapıyosun bak yıpratıyosun benı hıc ozel hayatım olmucak mı benım dedı :( sonra arkadaslarım gelcek bıze yarın konusalım uyu dedı. Bende hayır benle konuscan bu saate kadar senı bekledım dedım. Eger onlara zaman ayırırsan ayrılırım senden dedım :( oda telefonu kapattı. Ertesı gun sorunu cozduk barıstık ve memleketıne gıttı bugun 6 gun aramadı okadar cok ozluyorum kı onu belkıde ayrıldı benden haberım yok sureklı gozum kulagım telefonda. Cok uzattım neyse sakın erkek arkadasına kotu davranma benımkı gıttı bak cok canım acıyo :(

bızde bu yollaradn gectık esımın arkadasları bana
ama cute sen cok sıktın x dıyorlar

bana ıse arkadaslrım sneı x cok sıkıyordu dıyordu :)
ama oyle degıl esım acayıp kıskanc bırı trafıkteyken arabayı durdurup karsıdan karsıya gecen adamların baktıgını gorsun onları dovebılır
sımdı kısmen daha rahatım
ama eger eserse bu balkonlara perde takacagım cam sılmeyeceksın bakkala ben gıdıcem dıye baskı yapıyor
ama ben bertaraf edıyorum :32::32::32::32:

buarada ben 3-4 aydır facebook hesabımızı acalım dıyorum actırmıyor

bır anda yıllardır acık olan hesaplarımızı ve reısmlerı ve coguunun yedegı yoktu gozunu kırpmadan sılmıstı psıkopat
ama gectı yanı o zamandı asamada olsaydı sanırım ben calısmıyor olurdum :54:

aslında doğru bir tutum içindesin. sana kısıtlanan şeylerin aynısı ona da kısıtlanmalı, sen ben olmamalı bir ilişkide.
ama erkekler bunun bu yanını göremiyorlar neticede sen kısıtlamışsın gibi görünüyor.
istediğiniz özgürlükse çift taraflı olarak bunu tanımlayın ve istediğinizi yapın.
yine karşılıklı olmalı tabiki de.

Eğer baştan dediğiniz şekilde ( Sosyalliklere kısıtlama gelmeden , aşırı kıskançlık olmadan vs ) ilişki devam etmiş olsaydı sorun olmazdı

Ama 7 ayın sonunda herşey en başa dönerse

Kıskanç olan kişi bir anda kıskanmamaya başlarsa

Onsuz gezmene tahammül etmeyen kişi arklarınla vakit geçirmene ses çıkarmazsa

sana bir süre sonra yaşanılanlar ve söylenilen sözler sahte gelmeyecek mi ?

Normal sartlarda asla ve asla ikinci ucuncu kisileri sokmazdim. Ancak bu konuda hem onlarin objektifliginr inaniyorum hemde beni dogru anladiklarini dusunuyorum. O yuzden konusmalarinda sakinca gormuyorum.

Kiskanan sahiplenen birinin bi anda kiskanmayip normal bi hayata zaten adapte olamaz. Amaben onun beni kiskanmasini seviyorum. Sadece bunun birbirimizi kisitlama seklinde cozumlenemeyeceginin farkindayim. Iliskimize devam etsek de ben onu o beni kiskanmaya devam edecek. Ama dogru bi ozgurluk alanini birbirimize saglayalim istiyorum. Bu konusmalarini istedgm cift bunu basarmis insanlar.

Belki fazla iyimserim ama sevgi ve ilgi bitmedigi surece ben birbirimize bu sansi verebiliriz diye dusunuyorum.

Ben arkadaslarimla ciktigmda o tabiki beni merak etsin arayip donup donmedgmi kontrol etsin. Dedgm gibi bunaltmadan sevgimizi gostererek dogru bi iletisimle cozelim istiyorum.

O zaten bana evden cikip ofise gittigini haber veren metroya bile binecegi zaman beni arayip ararsan ulasamayabilirsin diyen bi insan. Ayni sekilde bende oyleym.

Onun disinda ailesinin tanidigi ve kabul edip sevdigi ilk sevgilisiyim. Boyle bi insan bi anda herseyi silip atar mi yoksa cozumcul yaklasir mi merak ediyorumm.

Ben kendi adima iliskimizi yoketmemek taraftariyim.

Fakat onca laftan sonra o benimle konusmadan konusamam onunla. O zaman isleri zora sokmus olurum. O bazi seyleri idrak edip gelmeli ve cozumlemeliyiz. Ama iste gelir mi?

Back
X