sevgilim benimle ilgilenmiyor lutfen yardim edin

Evet saygi yok cok haklisiniz. Daha yasimin kucuk.oldugunuda biliyorum ama bu yeni bi iliski degil zaten. nerdeyse 11 yasimdan beri o benim ilk ve tek sevgilimdi. belkide bi baglilik bilemiyorum ama ben gercekten seviyorum..cunku ne olursa olsun ona kizsamda kufurde etsem bes dk sonra ona.simsiki sarilmak istiyorum. soylediklerim ani bi sinirden ibaret her zaman. ama yoruldum artik ona.hakaret etmek.istemiyorum hep sevgi sozcukleri soylemek istiyorum ama o bana bu firsati vermiyor. Sucluyum ben sucsuzum demiyorumda ama oda suclu. onun kafaisndaki tek dusunce pirasasaclirapunzel yapmak zorunda ama ben istedigimi yaparim bu dusuncesi. inanin bu kolay bisey degil. ezilmis gibi hissediyor insa:5:n ama bi sevgi sozcugu sanki dunyalari veriyor bana. onun sevinecegi bisy yapmak gercekten hosuma gidiyor. Ama iste o yapmayinca oyle zoruma gidiyor ki

Yinede böyle bir insanla ömür geçermi?

Kendimi tuketirek gecer. ben kendimi kandiriyorum zaten o ters bise yapsada oyle degildir boyledir.diyorum. evet o salakli mesaj bundan onceydi inanin aklim hic yerinde degil

Tabiki bırak demiyorum asla hemen önce elinden gelen herşeyi yap. Mesela çok saygılı cici davranmaya başla kendin için ve onun için. O buna çok şaşırıcaktır zaten bence etkilenicektir sendeki değişimden. Bide diğer kızların da dediği gibi üstünden ilgini birazcık çek birazda havalı takıl kendine güven görsün paşamız :ssz:

Daha cok kucuksunuz yapma lutfen simdiden kendini tuketme... Tamam gozunun ustunde kasin var diyerek ayrilinmaz ama burda gayet gecerli nedenler var bu nedir ya iliskinin sorumlulugu var birak bu sorumsuzlugu evliliginiz yirmi yilini doldurunca yapsin 16 18 yasinda iki gencin iliskisi bu olmamali.... Bence ayrilik son caredir ama sen yine de bi dusun hani en guzel yillarini ilgisiz bir sevgiliden ilgi bekleyerek gecirme bence... Ki kullandiginiz kelimelerde saygi bitmis anladigim kadariylaa bence birbirinizin aklinda guzel kalin!

Canım bence önemli olan sevgisinin sana uzaktayken gösterebilmesi. Yakında iken her erkek ilgili davranır ama uzaktayken aramamak da ne. Gündüz çalışıyormuş tamam ama akşam arkadaşlarıyla buluşacağına sana zaman ayırmalı. Benim fikrimce sevgi azalmış ya da bitmiş. Daha 16ndasın. Emin ol bundan yıllar sonra gerçek aşkı bulduğunda göz yaşlarına acıyacaksın. Olmuyorsa zorlama canım. :50:

Kusura bakma canim arada yorumunu gormemisim yeni gordum. Belkide haklisiniz ama dedigim gibi bu bes yili unutmam yada gormemezlikten gelmem cok zor.

dusuncesi bile gozlerimi doldurmaya yetti. Kararsizim off off
böyle birşey ertelemeye gelmezki sen gözünü dört aç aşkın aşığın gözü gerçekten kör oluyo konduramıyo sevdiğine sen biraz izle sevgilini ama şüpheci davran yani..bahsettiğin gibi devam ederse zaten çok ağlarsın gibi geliyo üzüldüğün için şuan kaldıramıyacağını düşünüyodun diye erteleme bişeyleri uyanık ol el oğlu dakka beklemezz üzülürsün diyede düşünmezz

Kusura bakma canim arada yorumunu gormemisim yeni gordum. Belkide haklisiniz ama dedigim gibi bu bes yili unutmam yada gormemezlikten gelmem cok zor.

Canım tam 15 yaşında lise 2de iken bir erkek arkadaşım olmuştu. Evlenmeyi bile düşünüyorduk o yaşlarda. 7 ay çıktık bir gün senden ayrılmak istiyorum dedi. Ağlayarak ayrıldık. Velhasıl ben yıllarca unutamadım ama geçti. Şu an 21 yaşındayım üniv. okuyorum. Geriye dönüp baktığımda sadece gülüp geçiyorum. Sana değer vermeyene yol ver gitsin açık ve net.:50:
Lütfen canım daha 16 yaşındasın azıcık mantığınla hareket etmeye çalış. Şu hayatta nelerden vazgeçmiyor insan.

Daha yeni selvi boylum aradi kizlar ilk once acmadim sonra bi daha aradi caldi caldi kapanmasina yakin actim. efendim dedim. ne yapiyosun askim dedi hic oyle dedim. neden acmadin telefonlarimi dedi bende gormemisim isim vardi dedim sonra ne isin vardi dedi is iste dedim. sinir oldu himm dedi.bende neyse hadi iyi geceler ben uyuyicam dedim. beni seviyor musun dedi evet seviyorum uykum var.dedim sonra nedne.hic aramadin dedi bende aramam mi gerekirdi giderken.arama demistin hem zaten mesguldum dedim. hii dedi iyi geceler dedim optum seni.cok seviyorum iyi uykular dedi bende kapattim. o aradiginda.ona.kizmami hatta belkide sonunda yalvarmami mesajlasalim goruntulu goruselim.dememi bekliyordu ama cok.sasirdi. yarina o.arayana kadar.aramic. ararsada normal konusurum ama oyle hep acmam telefonlarini biraz merak etsin dimi ama ay cok mutlu oldum ya sagolun.canlarim artik gun gun yazarim size insallah duzelirizde bi mutlu oluruz

Regl olup karnım ağrıyo dediğinde bile arayıp karnın nasıl oldu diyebilen erkekler hala hayattayken bu adam ı-ıh.
Sevdiğinin canı yanmış, merdivenlerden yuvarlanmış merak edip görmek istemeyi bırak, geçmiş olsun bile dememiş.
Bu nasıl sevgi:44:

Canım tam 15 yaşında lise 2de iken bir erkek arkadaşım olmuştu. Evlenmeyi bile düşünüyorduk o yaşlarda. 7 ay çıktık bir gün senden ayrılmak istiyorum dedi. Ağlayarak ayrıldık. Velhasıl ben yıllarca unutamadım ama geçti. Şu an 21 yaşındayım üniv. okuyorum. Geriye dönüp baktığımda sadece gülüp geçiyorum. Sana değer vermeyene yol ver gitsin açık ve net.:50:
Lütfen canım daha 16 yaşındasın azıcık mantığınla hareket etmeye çalış. Şu hayatta nelerden vazgeçmiyor insan.
[/QUOT
5yil kucuk bisey degil benim gozumde. herkes aynisini.soyluyor gelip gecici.diyor belkide oyle ama ne bilim iste yinede kalmak icin.sansimi denemek.istiyorum. Ben mantikli dusunemiyoda olabilirim ama kendime gore dogrm bu. cunku onu seviyorum ve oda gitmek.istemiyor. belkide birbirimize.daha duzgun.adam akilli bi.sans tanimanin ve empati kurmanin zamani gelmistir.

Kizlar gunlerdir aylardir kafami kurcalayan tek soru bu. acaba beni sevmiyor mu sorusu. sevgilimi cok seviyorum ama surekli sorunluyuz cunku o gunduz calisiyor ben onu arayinca bazen mesgule attigi oluyor yani gunduz nerdeyse hic gorusmuyoruz. aksam konusmak istedigimde benden kaciyor sanki. hep arkadaslarinin yanina gitmek istiyor. dun canim cok sıkkındi. arkadaslarimla tartismistim onunla derdimi paylasmak istedim. yazarken birden ben arkadaslarimin yanina gidiyorum askim optum dedi. bende ona hep boyle yaptiginj ve artik beni uzdugunu soyledim. oda gitti arkadaslarinin yanina tabi yine. cok inatci ben ne dersem illa bana kafa tutar. bugunde merdivenlerden yuvarlandim resmen 8 basamak kala uctum merdivenden ayagimda ezikler olustu bunu ona soyledim bi gecmis olsun bile demedi nedeni ben hep hastaymisim guyya. bugun yine gitmek istedigini soyledi. bende gidersen biter.dedim annesine anlatmis anneside ac telefonu konusim demis. bende kizdim tabi. sonra eger yine baskalarini tercih ediyosan gidebilirsin ama dondugunde beni bulamazsin dedim. ya anlamiyorum ben napicam bunla. seviyor ama hep bi diklenme hep bi diklenme. ben kimseye boyun egmem ama onun icin iyi davranmaya calistikca o bunlari yapiyor. İyilikle soyledim anlasma yaptim bi gun benle bi gun arkadaslariyla olmasina razi oldum ama yine ayni. her gun onlarla yine. tehdit.ettim.yine olmadi agladim artik yeter biraz vicdanin varsa tek bi sozumu dinle dedim yine olmadi. ben ne yapabilirim kizlar yardim edin. onu cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dik basliligiyla olmuyor. bende inadim ama onun icin iliskimiz icin taviz verebiliyorum cogu seyden. onun boyle yapmasi artik canimdan bezd:5:irdi. ne yapmami onerirsiniz

Gerçekten seven insan öyle bir boyun eğer ki; çünkü sevdin mi en büyük hedefin onu mutlu etmektir. Daha yaşınız çok genç, boşver derslerine adapte ol bence.

Regl olup karnım ağrıyo dediğinde bile arayıp karnın nasıl oldu diyebilen erkekler hala hayattayken bu adam ı-ıh.
Sevdiğinin canı yanmış, merdivenlerden yuvarlanmış merak edip görmek istemeyi bırak, geçmiş olsun bile dememiş.
Bu nasıl sevgi:44:

Dusuncesiz bi insan.degil ama ilgisiz bi insan. arayip sorduguda oldu olmadi degil. dinler dinler sonra baska bi konu acar. Ama bu son aylarda sorunumuz arkadaslariyla gecirdigi vakti asiriya kacirmasi. ilgi sifir belkide isine gelmiyor ilgi gostermek.simaricagimi dusunuyor belki. ya hep.iyi yonfden bakmak.istiyorum. deniycem bi daha eger.olmazsa zaten biticel.elbet bi gun.

Eğer saygıyı bitirdiyseniz ittirmeyle de olsa son gelir. İkinizde bi'acayip seviyosunuz birbirinizi. Sen s..git diyosun, o sevdiği kız yuvarlanıyo bi'arayıp sormuyo falan ee hani duygusallık, kıyamamak...

Aşk bu değil, bu alışkanlık olmuş laçkalaşmış bi'ilişki.

Gerçekten seven insan öyle bir boyun eğer ki; çünkü sevdin mi en büyük hedefin onu mutlu etmektir. Daha yaşınız çok genç, boşver derslerine adapte ol bence.

Derslerim cok iyi hic bi sorun yok. Boyun egmesinede gerek yok ben ondan.rica ediyorum emretmiyorum o benim kolem degil. Beni anlamasini.ilgi gostermesini istiyorum sadece buda coksa yapabilecegim bise kalmiyor zaten.

Bi yorum yazdim canim onu oku. bende ikilemdeyim iste. allah mutlulugunu bozmasin
saol tatlım inşallah herşey oluna girer sennde mutlu olurun tatlım :2:

Belkide haklisiniz ama iliskimiz o kadar guzeldiki onceden nasil oldu bende sasiyorum ben onu dinlemezdim beni sinirlayamazsin derdim herseye boyun eger susardi ama ben sustukca o dahada beter oldu. Ben yoruldum ne dediyse yaptim ya akliniza gelebilecek herseyi. hic bi zaman kotu bi gozle bakmadi bana hep ilgilendi ama ben utangac biriyim onun hep hastasin demesi benim allahin belasi adet sancilarim yuzunden ona soyleyemiyorumda utancimdan. ben asiri kiskancim kabul ediyorum ama susmaya calisyorum yinede. Ayrilinca it gibi pesimde pervane ama birlesince ne oluyor anlamiyorum. onceden cok iyiydik bi gun bana yalan soyledi bende buna yeter artik S***** G** (Defol) hayatimdan dedim ablasi bunu duyfu buna pisiriksin sen kilibiksin diye diye artik cocugu zaptedemiyorum. yanyana gelince o kadar iyi ki. agladim diye kendisi agladi karsimda hasta oldugumda bana yemegimi geirdi sicaksuyumu koydu ama o baska sehirde ben baska sehirdeyim akrabayiz diye arada geliyor bize. uzaklasinca ne oluyor anlamiyorum. yanimdayken inanin melek ya ojeme kadar suruyor dusunun ama bu cocuga oraya gidince ne oluyo anlam veremiyorum

sanırım bu yorumun canım öncelikle çok üzüldü keşke böyle olmasaymış ama yanyanayken değil asıl uzaktayken san ii davranması gerekir sınazdan geçiyosunu ve bence sevgilin sınıfta kaldı ya biz 1 buçuk yıldır ayrı şehirlerdeyiz arada tartıştık ama bu denli olmadı yani bana karşı
ve yanlış anladıysam düzelt ablası çocuğu sana karşı mı doldurmuş ya pes
tatlım seni sevdiğinden emin misin ya tamam tartışmalarınız olmuş ama ne bilim sana karşı böyle davranması hiç hoş değil heleki bu denli katı durması affedilir yanı yokk bak ufak bi kaza yaşamışsın umru değil sevgili kötü gününde yanında olmalı öbür türlü ne eyle yani senin iyi günde yanında olmasını bi anlamı yokk

Eğer saygıyı bitirdiyseniz ittirmeyle de olsa son gelir. İkinizde bi'acayip seviyosunuz birbirinizi. Sen s..git diyosun, o sevdiği kız yuvarlanıyo bi'arayıp sormuyo falan ee hani duygusallık, kıyamamak...

Aşk bu değil, bu alışkanlık olmuş laçkalaşmış bi'ilişki.
herseyi onun tavri degistiricek. her yolu denedim. kufur etmek.cozum degil bunuda biliyorum ama ne yapsam inadindan vazgeciremedim. sinirlendigimde soyledigim bi refleksti belkide. Kufur etmeyiz birbirimize normalde ama sinirlenince benim dilim durmuyor iste. ama bende utandim. Bu iliskiyi bu hale getiren ikimizdik zaten bi ttek o yada bi tek ben.degildim. insallah bundan sonra duzelir ne diyim.

Candan Erçetin'in şarkısı geldi aklıma :31: Ollmazz birtanemm olmazz sevgilim olmazzz inan bana olmazz aşk böyle olmazzz :31: Yaşınız daha çok genç sen ona karşı sevgi değil alışkanlık duygusunu hissediyorsun bence. O da zaman ilerledikçe farklı düşünmeye başlayabilir. Belki de senden uzaklaşmaya başlamıştır zamanla. Bilmiyorum umarım yanlış tahmin ediyorumdur ama seven adam böyle yapmaz diye düşünüyorum.

saol tatlım inşallah herşey oluna girer sennde mutlu olurun tatlım :2:

sanırım bu yorumun canım öncelikle çok üzüldü keşke böyle olmasaymış ama yanyanayken değil asıl uzaktayken san ii davranması gerekir sınazdan geçiyosunu ve bence sevgilin sınıfta kaldı ya biz 1 buçuk yıldır ayrı şehirlerdeyiz arada tartıştık ama bu denli olmadı yani bana karşı
ve yanlış anladıysam düzelt ablası çocuğu sana karşı mı doldurmuş ya pes
tatlım seni sevdiğinden emin misin ya tamam tartışmalarınız olmuş ama ne bilim sana karşı böyle davranması hiç hoş değil heleki bu denli katı durması affedilir yanı yokk bak ufak bi kaza yaşamışsın umru değil sevgili kötü gününde yanında olmalı öbür türlü ne eyle yani senin iyi günde yanında olmasını bi anlamı yokk

evet ablasinin dediklerini bana anlatti cunku zoruna gitmis onunda. acikcasi ben.o lafi soyledigime gercekten.pisman.oldum cunku onun.ablasinin.onu asagilamasini asla istemezdim yani bi baskasinin onu kucumsemesini asla hazmedemem. ama herkesten once ben yaptim bu hatayi. evet seviyorum hemde.cok gecici diye dusunulsede ben onu seviyorum bunu hissediyorim dogru olan onun yaninda kalmak benim icin. apatallik diyebilirler ama ben bu zamana kadar sabrettim yeri geldi o sabretti. bi anda biseylerin bitmesini istemiyorum sadece biraz anlasin istiyorum bu yuzden bi sure aramicam o aradikca konusurum ama beni ozledigini hissetmeye cok ihtiyacim var. bana eskisi gibi olalim demesine ihtiyacim var. Birbirimizin hatalarini duzeltebiliriz diye dusunuyorum. tabi oda beni seviyorsa. inanin bunu bilmek istemiyorim cunku sevmemesi ihtimali korkunc geliyor. ama eger buda ise yaramazsa bitirmekten baska carem yok.

evet ablasinin dediklerini bana anlatti cunku zoruna gitmis onunda. acikcasi ben.o lafi soyledigime gercekten.pisman.oldum cunku onun.ablasinin.onu asagilamasini asla istemezdim yani bi baskasinin onu kucumsemesini asla hazmedemem. ama herkesten once ben yaptim bu hatayi. evet seviyorum hemde.cok gecici diye dusunulsede ben onu seviyorum bunu hissediyorim dogru olan onun yaninda kalmak benim icin. apatallik diyebilirler ama ben bu zamana kadar sabrettim yeri geldi o sabretti. bi anda biseylerin bitmesini istemiyorum sadece biraz anlasin istiyorum bu yuzden bi sure aramicam o aradikca konusurum ama beni ozledigini hissetmeye cok ihtiyacim var. bana eskisi gibi olalim demesine ihtiyacim var. Birbirimizin hatalarini duzeltebiliriz diye dusunuyorum. tabi oda beni seviyorsa. inanin bunu bilmek istemiyorim cunku sevmemesi ihtimali korkunc geliyor. ama eger buda ise yaramazsa bitirmekten baska carem yok.

sen bilirsin canım zamana herşeyin ilacıdır ama bunları yapmadan önce bi konuş iyice anlasın seni ondan sonra o ararsa kouşursun vb

Back
X