- 19 Ağustos 2024
- 148
- 23
- 13
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben her ay test yapiyorum tecrübelendim bu testler de aslinda cizgi çıkmıyor sadece o bolge islandigi icin biraz orasi renk oluyor diger c bolgesi gibi olmasi lazim koyuluk nerede ise silik cizgi farkli oluyor çünkü bazilarinda hakikakente baya koyi çıkarıyor yalanci olarak bu nadir amaYaşayan var mı sonuç nasıl ilerledi akıntım var kasık ağrım var ama test negatif
Dün ki kaset testim ilk andan itibaren kızarmaya başladı ama o nasıl olduCanim ben her ay test yapiyorum tecrübelendim bu testler de aslinda cizgi çıkmıyor sadece o bolge islandigi icin biraz orasi renk oluyor diger c bolgesi gibi olmasi lazim koyuluk nerede ise silik cizgi farkli oluyor çünkü bazilarinda hakikakente baya koyi çıkarıyor yalanci olarak bu nadir ama
Tamam canım zaten yarın kadın doğuma randevu aldım genel bir muayene için varsada zaten oda kan isterYani bu testler negatif bende de cok.cikti boyle eski konularima bakarsan baska marka ile bir kac gun sonra dene
.Markasi artimed se oluyor oyle ya da freeely hemen cikariyo cizgiDün ki kaset testim ilk andan itibaren kızarmaya başladı ama o nasıl oldu![]()
B-good diye bir kaset testti eczanede o vardı erken gebelik testide daysdoctordu bugğn ki yaptığım laboquick.Markasi artimed se oluyor oyle ya da freeely hemen cikariyo cizgi
Aynısını defalarca yaşadım canım en iyi denilen markalarla bile . Testte pozitif çıkıp da hamilelik kafasına asla.girmemek lazimDün yaptığım tesler ilk 3 dakikada pozitif verirken bugün yaptığım tesler negatif üstelik kuruma çizgisimü diye su ile ıslattım
Yani aslında varsada beklenmeyen bir gebelik işim ağır bir iş yük kaldırdığım için bu kadar kafaya takıyorumAynısını defalarca yaşadım canım en iyi denilen markalarla bile . Testte pozitif çıkıp da hamilelik kafasına asla.girmemek lazim
Haklısınız ama testlere inanıp yalancı pozitif çıkınca yaşanan hayal kırıklığı çok acı oluyor. Siz zaten gebelik deniyorsaniz adet görene kadar dikkat etmelisiniz her ihtimale karşı . En iyisi hiç test yapmamak ama dayanamıyoruz isteYani aslında varsada beklenmeyen bir gebelik işim ağır bir iş yük kaldırdığım için bu kadar kafaya takıyorum
Aa evet canım gerçekten pozitif gibi duruyor para tuzağı ama düşüyoruz buna malesefDays doctor da cikariyor ama diger ikisi iyi benim gecen.ay boyle cikti hamile degildim
Days doctor da cikariyor ama diger ikisi iyi benim gecen.ay boyle cikti hamile degildim