Bu testler yalancı pozitif veriyor

meltemakd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
148
23
13
23
Dün yaptığım tesler ilk 3 dakikada pozitif verirken bugün yaptığım tesler negatif üstelik kuruma çizgisimü diye su ile ıslattım

Eklentiler

• IMG_20250415_164042_791.webp
    IMG_20250415_164042_791.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20250415_164026_232.webp
    IMG_20250415_164026_232.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 42
Yaşayan var mı sonuç nasıl ilerledi akıntım var kasık ağrım var ama test negatif

Yaşayan var mı sonuç nasıl ilerledi akıntım var kasık ağrım var ama test negatif
Canim ben her ay test yapiyorum tecrübelendim bu testler de aslinda cizgi çıkmıyor sadece o bolge islandigi icin biraz orasi renk oluyor diger c bolgesi gibi olmasi lazim koyuluk nerede ise silik cizgi farkli oluyor çünkü bazilarinda hakikakente baya koyi çıkarıyor yalanci olarak bu nadir ama

Canim ben her ay test yapiyorum tecrübelendim bu testler de aslinda cizgi çıkmıyor sadece o bolge islandigi icin biraz orasi renk oluyor diger c bolgesi gibi olmasi lazim koyuluk nerede ise silik cizgi farkli oluyor çünkü bazilarinda hakikakente baya koyi çıkarıyor yalanci olarak bu nadir ama
Dün ki kaset testim ilk andan itibaren kızarmaya başladı ama o nasıl oldu 🥹

Yani bu testler negatif bende de cok.cikti boyle eski konularima bakarsan baska marka ile bir kac gun sonra dene

Dün yaptığım tesler ilk 3 dakikada pozitif verirken bugün yaptığım tesler negatif üstelik kuruma çizgisimü diye su ile ıslattım
Aynısını defalarca yaşadım canım en iyi denilen markalarla bile . Testte pozitif çıkıp da hamilelik kafasına asla.girmemek lazim

Days doctor da cikariyor ama diger ikisi iyi benim gecen.ay boyle cikti hamile degildim

Eklentiler

• 1000143811.webp
    1000143811.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 35
Aynısını defalarca yaşadım canım en iyi denilen markalarla bile . Testte pozitif çıkıp da hamilelik kafasına asla.girmemek lazim
Yani aslında varsada beklenmeyen bir gebelik işim ağır bir iş yük kaldırdığım için bu kadar kafaya takıyorum

Yani aslında varsada beklenmeyen bir gebelik işim ağır bir iş yük kaldırdığım için bu kadar kafaya takıyorum
Haklısınız ama testlere inanıp yalancı pozitif çıkınca yaşanan hayal kırıklığı çok acı oluyor. Siz zaten gebelik deniyorsaniz adet görene kadar dikkat etmelisiniz her ihtimale karşı . En iyisi hiç test yapmamak ama dayanamıyoruz iste

Ama öyle olsaydım bugün ki testimde pozitif olurdu neyse düşünmeye gerek yok yarın her şey belli olur zaten diye düşünüyorum

Back
X