How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu testin dogrulugu ?

Eger duz bir cizgi cikmis olsaydi evet verirdim ama duz bir cizgi degil :KK43: o yuzden kafam karisti zaten. Bazen hic cikmamasi boyle cikmasindan iyidir ya. Kuzenime de attim fotoyu o da ilk hamileligini boyle ogrenmis pembelik varsa hamilesin diyor. Gri falansa ya da beyazsa degilsin diyor.

Iste o kalin cizginin bir kismi beyaz ip gibi biyeride pembe o karistiriyor kafami.
Umut dunyasi canim benim 4 yildir olmuyor ve sen su cizgiyi gormene ragmen yaptirmiyosun olsun yinede yaptirmalisin bence bi umut

Umut dunyasi canim benim 4 yildir olmuyor ve sen su cizgiyi gormene ragmen yaptirmiyosun olsun yinede yaptirmalisin bence bi umut

Içimden bir ses gitme yine uzuleceksin diyor. O yuzden gidemedim yoksa cok istiyorum gitmek.. adetim gecmis olsa ve şu cizgiyi gorsem 1 dakika dusunmem giderim.. gecen ay 3 test 1 kan tahlili yaptirdim negatif cikti adet oldum hemde 2 gun erken.

Ama 4 senede ilk defa pembe bir cizgi goruyorum buda bisey :)

Içimden bir ses gitme yine uzuleceksin diyor. O yuzden gidemedim yoksa cok istiyorum gitmek.. adetim gecmis olsa ve şu cizgiyi gorsem 1 dakika dusunmem giderim.. gecen ay 3 test 1 kan tahlili yaptirdim negatif cikti adet oldum hemde 2 gun erken.

Ama 4 senede ilk defa pembe bir cizgi goruyorum buda bisey :)
Yani tatlim hayirlisiyla vardir insallah

Canim ben bi yemekten tiksinsem koşa koşa kan vermeye giderdim hamilemiyim diye. Ama nedense bu sefer gercekten gidesim yok ayaklarim gitmiyo.
Ama dun aksam bir test daha yaptim baska marka hicbirsey cikmadi. Sanirim test bozuk :KK43:
Hayırlısı olsun, üzme kendini.
Şimdi olmadı diye 1-2 ay sonra olmayacak diye bir kaide mi var?
Hiç çiçeklerini soldurma, her yeni gün filizlen ve neşe ile devam et hayatına.
Elbet bir zamanı vardır, o zaman gelene kadar keyfini sür bebeksiz günlerin.

Hayırlısı olsun, üzme kendini.
Şimdi olmadı diye 1-2 ay sonra olmayacak diye bir kaide mi var?
Hiç çiçeklerini soldurma, her yeni gün filizlen ve neşe ile devam et hayatına.
Elbet bir zamanı vardır, o zaman gelene kadar keyfini sür bebeksiz günlerin.

Aynen canim bende oyle yapiyorum. Cevremdeki insanlarda sıkmasa canimi ahh keske uzaklara gidebilsem :) cok tesekkur ederim yorumlariniz icin

Arkadaslar ben adet oldum :) iyi ki kan tahliline gtmemişim bir yikim daha yaşardim :) tesekkurler testlere guvenmeyin

Back