Bu testi yapın inanamayacaksız!

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.608
698
Aşağıdaki testi yapın. Sadece verilen yönergeleri mümkün olduğunca çabuk yapın ama bir önceki işlemi yapmadan sonraki soruları okumaya devam etmeyin.

Yanıtları yazmanıza ya da akılda tutmanıza gerek yok, akıldan hesaplayın.
Sonuca şaşıracaksız...
Bitinceye kadar aşağıya sarmayı sürdürün.

Hesaplamaların sonucunu aklızda tutmaya çalışmayın ve bir sonraki hesaplamaya geçin.

Sunu hesaplayın:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
15+6
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
3+56
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
89+2
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
12+53
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
75+26
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
25+52
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
63+32
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Bayıldız biliyorum ama biraz daha katlanın....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

123+5
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

CABUK! BİR ALET VE BİR RENK DUSUNUN !

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
En alta bakin...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aklıza hemen kırmızı bir çekiç geldi değil mi ? Eğer öyle değilse, ”farklı” düşünme yapısına sahip %2´lik insan grubundasız. Bu testi yapanların %98´i ”kırmızı çekiç” yanıtı verdiler. İnanmıyorsanız, çevrenizde dolaştırın ve neler olduğunu görün.
Sizin aklıza gelen aleti ve rengi yorum bölümüne yazabilirsiniz..

Mor keser geldi aklıma demekki ben farklı düşünüyorum

belki okuyunca guleceksin ama tamamile alakasiz bir sey geldi aklima kirpac geldi ve ustelik rengi de siyah. galiba 2% liklerdenim. simdi ciflikte at surmeyi ne kadar isterdim. burasi cok sicak...

Kırmızı ütü geldi aklıma koyu renkler kızgınlık,sıkılma bıkma ifadesi mi =? Paylkaşımı yapan arkadaşımız bir de bunlara şeyetse süper olur

Kırmızı ütü geldi aklıma koyu renkler kızgınlık,sıkılma bıkma ifadesi mi =? Paylkaşımı yapan arkadaşımız bir de bunlara şeyetse süper olur

kırmızı galiba kızlık anlamında canım

bi kaç sene önce karşıma çıkmıştı bu test yapmıştım kendime tabi başka bir alet ve renk gelmişti aklıma..anneme de yapmıştım sonradan o aynen kırmızı çekiç demişti çok şaşırmıştı

=================================================

Benim aklima gelen alet olarak "Mala" ve renk olarakta "Mavi" idi... ama cekice nerdeyse yakin, neden derseniz insaat malzemesi geldi aklima )

çekiç,mala,matkap ve diğerleri.. bu gidişle satisfaction klibinde oynama kıvamına gelicez bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…