• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu test pozitif mi??

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
321A3BE5-4CBB-417D-B844-2D63DC8C36E9.jpeg
45BF4E7B-267F-4DD3-A129-F97DACC61CE0.jpeg
kızlar bir bakar mısınız?Bu test pozitif mi?
Dün yaptım bu testi biraz daha silikdi.Bu sabah baktım koyulaşmış.Bir de sol göğüsümde uc kısımlarına doğru batmalar oluyor ara ara.Sizce hamile miyim?

Son düzenleme:
38C1E045-DD0F-4E4A-B788-D3DA5185ADA4.jpeg
Bence de pozitif tebrik ederim tekrar test yaptınızmı ve nekadar gecikti acaba,
Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?
Bebeğiminiz olmasını çok istiyorum yaAdetliyken nasıl olur hamike kala bilir miyim

Çizgi görünüyor ,
Hemen mi çıktı.
Bence kan testi en kesin sonuç,:KK66:
Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?Adetliyken nasıl olur hamile kala bilir miyim?
654ECFF2-7CC4-47E5-B6B5-F0C411F57E5C.jpeg

Orda silik
Eki Görüntüle 2182095
Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?
Bebeğiminiz olmasını çok istiyorum yaAdetliyken nasıl olur hamike kala bilir miyim
Orda silik bir çizgi gözüküyor ama adet olmuşsunuz hiç başıma gelmedi bence dikkatlice kafaya takmadan bir sonraki ay da belli olur herşey Rabbim gönlünüze göre versin bende 2. İçin 5 yıldır bekliyorum ama adetim 23 gümde bir olur oldu bu duruma göre de 4 gün geçtikti napıcağımı bilemiyorum 23 gümde bir adet hiç olmadım

Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?Adetliyken nasıl olur hamile kala bilir miyim?Eki Görüntüle 2182096
Olabilir canım. Ama kesin sonuç için kan ver. Olmasaydı ikinci testte çıkmazdi..

Back