- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Yorumun için çok teşekkür ederim canım bende arafta kaldığım için soruyorumÇık ince bir çizgi gözüküyor ama bilemedim :/
Kana gitmeye vaktim yoktu ama yarında gelmezse kesinlikle giderim canımCanim dünde sordun silikcizgi var dendi.
Burada soracağına tekrar bir idrar testi ya da kan testi yapıp rahatlasana.
Idrar testlerine göre yanılma payi da olabilir biliyorsun ki.
Yorum için teşekkür ederim canım sağol kısmetÜzgünüm qma yok gibi canım ya
Son testler negatif sanırım cizgi göremedimKana gitmeye vaktim yoktu ama yarında gelmezse kesinlikle giderim canım
Çok silik Kuzum ya gölge gibiSon testler negatif sanırım cizgi göremedim
Kac gun vardi peki adete?Çok silik Kuzum ya gölge gibi
Evet canım erken olan bu adet 2 gün geçikmeli işi garantiye alayım dedim normal değil erken aldım o yüzdenKac gun vardi peki adete?
Bir de bu erken gebelik testi mi?
İnşallah kısa sürede beklentine kavuşursunYorum için teşekkür ederim canım sağol kısmet
Aminİnşallah kısa sürede beklentine kavuşursun
Normal de test ile de yapsana bir tane arkadaşım cogu kişi daha hassas olduğunu söylüyor normal testlerin. Belki gec döllenme olmuştur ondan böyle silik çıkıyordur.Evet canım erken olan bu adet 2 gün geçikmeli işi garantiye alayım dedim normal değil erken aldım o yüzden
İnşallah canım ya öyledir umutluyum bakalım gelmezse yarın giderim kanaNormal de test ile de yapsana bir tane arkadaşım cogu kişi daha hassas olduğunu söylüyor normal testlerin. Belki gec döllenme olmuştur ondan böyle silik çıkıyordur.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadasim, haber verirsin bizedeİnşallah canım ya öyledir umutluyum bakalım gelmezse yarın giderim kana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?