Bu test pozitif mi hanımlar yorum bırakırsanız çok sevinirim 😊

Testte ikinci hayalet çizgi var mı yoksa yok mu ?🤔

• Var

OY: 3 11,5%
  • Yok

OY: 23 88,5%

• Ankete Katılan
    26
Yok gibi canım maalesef bende aşılama yaptırdım 10 gün sonra asilamadan test yaptım gece 2.cizgiyi göremedim ertesi sabah baktığımda silik var gibi ama sonradan çıktığı için yanlış mıdır

Eklentiler

• IMG_20190415_164214~2.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 400
Yok gibi canım maalesef bende aşılama yaptırdım 10 gün sonra asilamadan test yaptım gece 2.cizgiyi göremedim ertesi sabah baktığımda silik var gibi ama sonradan çıktığı için yanlış mıdır
Bekleyip çıkan sonuçlar maalesef yanlış sonuç veriyor arkadaşım. Ayni seyi yasadim adet oldum sonra.

Bekleyip çıkan sonuçlar maalesef yanlış sonuç veriyor arkadaşım. Ayni seyi yasadim adet oldum sonra.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için internetten baktigima göre sonradan cikipta hamile olunabiliyomus uzun süredir istiyoruz o kadar çok test yaptım ki ilk kez sonradan da olsa 2.cizgiyi gördüm buda beni umutlandirdi cuma günü kesin olarak ogrenicem cevabi ama beklemek çok zor

Seni cok iyi anliyorum canim bende ayni seyi yaşadım çünkü uzun süre bekledim ilk gördüğüm cift çizgiydi ve sonuc husrandi maalesef. Evet bu sekilde olan var da cok nadir, inşallah sizde o nadir insanlardan olursunuz...

İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Selam hanımlar yine yeniden ben geldim bu akşam yaptığım test yaklaşık 10 dk içinde fotoğrafla görüntüyü ancak bu kadar yakalayabildim görebiliyor musunuz bir ikinci çizgiyi bat :15 nisandı 4 Günlük geçikmem var

Eklentiler

• 20EE1A89-EC4F-440B-BC6F-AD1CF7E3F8AA.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 558

Bunda gördüm bende çizgi Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…