- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
İnşallah kuzum ya inşallah vermem mi hiçRabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadasim, haber verirsin bizede
Bekleyip çıkan sonuçlar maalesef yanlış sonuç veriyor arkadaşım. Ayni seyi yasadim adet oldum sonra.Yok gibi canım maalesef bende aşılama yaptırdım 10 gün sonra asilamadan test yaptım gece 2.cizgiyi göremedim ertesi sabah baktığımda silik var gibi ama sonradan çıktığı için yanlış mıdır
Teşekkür ederim cevap verdiğin için internetten baktigima göre sonradan cikipta hamile olunabiliyomus uzun süredir istiyoruz o kadar çok test yaptım ki ilk kez sonradan da olsa 2.cizgiyi gördüm buda beni umutlandirdi cuma günü kesin olarak ogrenicem cevabi ama beklemek çok zorBekleyip çıkan sonuçlar maalesef yanlış sonuç veriyor arkadaşım. Ayni seyi yasadim adet oldum sonra.
Seni cok iyi anliyorum canim bende ayni seyi yaşadım çünkü uzun süre bekledim ilk gördüğüm cift çizgiydi ve sonuc husrandi maalesef. Evet bu sekilde olan var da cok nadir, inşallah sizde o nadir insanlardan olursunuz...Teşekkür ederim cevap verdiğin için internetten baktigima göre sonradan cikipta hamile olunabiliyomus uzun süredir istiyoruz o kadar çok test yaptım ki ilk kez sonradan da olsa 2.cizgiyi gördüm buda beni umutlandirdi cuma günü kesin olarak ogrenicem cevabi ama beklemek çok zor
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahSeni cok iyi anliyorum canim bende ayni seyi yaşadım çünkü uzun süre bekledim ilk gördüğüm cift çizgiydi ve sonuc husrandi maalesef. Evet bu sekilde olan var da cok nadir, inşallah sizde o nadir insanlardan olursunuz...
Amin aminn inşallah arkadasim...İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
NegatifBat :15 nisan bütün testi bugün yaptım ilk 5 dakikada böyle oldu yorumlar mısınız arkadaşlar
Amin canım cuma ogrenicem sonucu hastaneye gidip inşallah hayırlı haberler veririmAmin aminn inşallah arkadasim...
Hayirli haberini okumak nasip olsun tez vakitte inşallah.
Amin canim amin inşallahAmin canım cuma ogrenicem sonucu hastaneye gidip inşallah hayırlı haberler veririm
Hayırlısı canım yaBelli belirsiz bir çizgi gördüm ben. Ya geç döllenme oldu ya da test yanıltıyır. Ama umarım hamilesindir
Selam hanımlar yine yeniden ben geldim bu akşam yaptığım test yaklaşık 10 dk içinde fotoğrafla görüntüyü ancak bu kadar yakalayabildim görebiliyor musunuz bir ikinci çizgiyi bat :15 nisandı 4 Günlük geçikmem var
merhaba merak ettim acaba sonuç nedir?Selam hanımlar yine yeniden ben geldim bu akşam yaptığım test yaklaşık 10 dk içinde fotoğrafla görüntüyü ancak bu kadar yakalayabildim görebiliyor musunuz bir ikinci çizgiyi bat :15 nisandı 4 Günlük geçikmem var
Gebelik oluşmadı bat geldi canım 12 gün geçikmeli kısmet değilmişmerhaba merak ettim acaba sonuç nedir?
Nasip canım inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursunGebelik oluşmadı bat geldi canım 12 gün geçikmeli kısmet değilmiş
AminNasip canım inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?