• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu test bozuk olabilir mi lütfen yardım çok moralim bozuk

Hamile olma ihtimalim var mi

• Ankete Katılan
    3

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Ben bi 15 dk önce test yaptım ve ikinci çizgi yatay ilk çizgi bile net değil sizce test bozuk olabilir mi umutlanmistim moralim bozuldu biraz

Son düzenleme:
Yükleyememisim sanırım ama ikinci çizgi yatay ve ilk çizgi bile net değil :(

Fazla olduğu zaman da mı böyle oluyo o zaman ben kesin hamile değilim su an çok umutsuzum
yok vallahi. ben bi kere yanlışlıkla idrarı boca ettim . çıktı yine de.
tabi sen yine az damlat .
test bozuk büyük ihtimalle.
tekrarlaman lazım. kaç gütn geçti adetin

Benim daha günüm geçmemişti ama bundan 10-14 gun kadar önce bi kanamam oldu 2 gun açık kırmızı renkte ve bu aralar değişik ruh hallerim var bulantim var bu yüzden 5 gün varken yapmistim

Benim daha günüm geçmemişti ama bundan 10-14 gun kadar önce bi kanamam oldu 2 gun açık kırmızı renkte ve bu aralar değişik ruh hallerim var bulantim var bu yüzden 5 gün varken yapmistim
ama çok erken davranmışsınız . adet gününüz geçmemiş bile.
sabredin .
bazen yumurtanın çatlama zamanlarında kanama görülebilir az az .

Evet bilmiyorum belki test bozuktur ilk çizgi bile tam net değil ama yine de suçu teste atıp umut bağlamak istemiyorum

testinin markası clear blue ise yatay çizginin olduğu kısımda dikey çizgi oluşması lazım gebelik için.. resimde de soldaki negatif sağdaki pozitif.. testin böyle miydi ?

Eklentiler

• cb_plus_pregtest_3.jpg
    cb_plus_pregtest_3.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 34
testinin markası clear blue ise yatay çizginin olduğu kısımda dikey çizgi oluşması lazım gebelik için.. resimde de soldaki negatif sağdaki pozitif.. testin böyle miydi ?
Hayir canım benim ki bebe time di bilmiyorum emin değilim daha 4 gün var adet olmama bilmiyorum belki de o yüzdendir ama bu karın ağrısı ve mide bulantısı var bazı şeyleri yemeyi de çok istiyorum

Back