Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test bozuk o zaman canım tekrar yap ve idrarı 5 damladan fazla damlatmaYükleyememisim sanırım ama ikinci çizgi yatay ve ilk çizgi bile net değil![]()
Yükleyememisim sanırım ama ikinci çizgi yatay ve ilk çizgi bile net değil![]()
Ozaman test bozuk olabilir canimYükleyememisim sanırım ama ikinci çizgi yatay ve ilk çizgi bile net değil![]()
Hamile olmak öyle çok beklediğimiz bisey de değil ama ben umutlanmistim ya çok üzüldüm şimdiOzaman test bozuk olabilir canim
Yarin tekrar dene bnce
bozuk olabilir tabi. böyle bi şey hiç duymadım. yatay çizgi de neYükleyememisim sanırım ama ikinci çizgi yatay ve ilk çizgi bile net değil![]()
Fazla olduğu zaman da mı böyle oluyo o zaman ben kesin hamile değilim su an çok umutsuzumtest bozuk o zaman canım tekrar yap ve idrarı 5 damladan fazla damlatma![]()
yok vallahi. ben bi kere yanlışlıkla idrarı boca ettim . çıktı yine de.Fazla olduğu zaman da mı böyle oluyo o zaman ben kesin hamile değilim su an çok umutsuzum
Bendede ikinci cizgi yatay cikmisti ordan biliyorum test hatalidir insallah hayirlisiyla hamilesindir..Hamile olmak öyle çok beklediğimiz bisey de değil ama ben umutlanmistim ya çok üzüldüm şimdi
Çok saçma geldi ya yatay çizgi neyse peki siz hamile miydinizBendede ikinci cizgi yatay cikmisti ordan biliyorum test hatalidir insallah hayirlisiyla hamilesindir..
ama çok erken davranmışsınız . adet gününüz geçmemiş bile.Benim daha günüm geçmemişti ama bundan 10-14 gun kadar önce bi kanamam oldu 2 gun açık kırmızı renkte ve bu aralar değişik ruh hallerim var bulantim var bu yüzden 5 gün varken yapmistim
Hayir canim negatifti sonucÇok saçma geldi ya yatay çizgi neyse peki siz hamile miydiniz
Nedense çok umutsuzum mesela bazı hanımlar geçmeden yapmışlar ama olmuş silik de olsa bi çalışma çizgi varmış yaniHayir canim negatifti sonuc
Bencede gunun gectikten sonra yap
Oyle tabi ama bir ihtimal birde hamile degilsen bosuna umutlanip uzulursunNedense çok umutsuzum mesela bazı hanımlar geçmeden yapmışlar ama olmuş silik de olsa bi çalışma çizgi varmış yani
Hayir canım benim ki bebe time di bilmiyorum emin değilim daha 4 gün var adet olmama bilmiyorum belki de o yüzdendir ama bu karın ağrısı ve mide bulantısı var bazı şeyleri yemeyi de çok istiyorumtestinin markası clear blue ise yatay çizginin olduğu kısımda dikey çizgi oluşması lazım gebelik için.. resimde de soldaki negatif sağdaki pozitif.. testin böyle miydi ?