Saç Rengi ve Saç Boyama bu tam olarak hangi renk ??

:) hürrem karameli gibi duruyor turuncu olan değil özellikle loreal hürrem karameli giye bakarsan bu renk canım şuan kullanan biriyim...

peki memnunmusun renginden ? benim çok hoşuma gitti bugday tenliyim yakışır mı bu bana sence ? :)

:) hürrem karameli gibi duruyor turuncu olan değil özellikle loreal hürrem karameli giye bakarsan bu renk canım şuan kullanan biriyim...

arkadaşlar ben de saçlarımı boyatmak istiyorum açık karamel yaptırmak istiyorum fakat kızıımsılık olur diye korkuyorum bal köpüğünü yaptırmıştım akmıştı turuncuya çalan bi renk oldu. ben sarıya çalan karamel istiyorum nasıl apabilirim. yada karamelin tonlarından açık karameli mi seçmeliyim lütfen yardımcı olunuz bana..

benim saç rengim bakır karamel. ama saç rengin açıksa ( benim sarıydı ) boyadıktan 5 dakika sonra yıka saçlarını böyle tutması için

badem kahvesimii .evet baktmm tam olarak istediğim renk tesekkürlerr.rihannaya çok yakışmşş gerçi ona yakışmayan bi renkte yok doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…