Bu Ta bana ok iyi geldi diyeniniz var m?

bilmem ben yurtdisindayim 5.90 oyroya aldim sizinki gercek degilmi yoksa benim aldigim yer stein dukkani guvenilir kagidida var istersen yararlari yaziyor ametist kolyede 30 oyro ama her butceye uygun var ilaclardan kurtuldum kirilsin akiklerim anasini satiyim alirim beeeeeeeeea ametist tasi sayesinde depresyon gecti ilac bitti bunu yasayan cok insan var peridot zebercit mi neyse iste ikinci adini tam dogru diyememis olabiliim nese tasi acayip neselendim eskisi gibi akik tasi catlayip duruyor ustumden kotu nerjiler akip gidiyor

Son düzenleme:
Düzenli olarak akik taşını kullandığım için onun faydasını gördüm, diğerlerini de görürüm inşallah :lepi:

ben pazardan aldım ne alırsan 1tl ama gercektende tas ..ametıst tası aldım dahada alıcam gelırse

Doğal taşlar milyonlarca süren bir zaman diliminde meydana gelirler. Oluşumları süresinde bir çok doğal enerji vibrasyonunu üzerine alırlar. Taşların üzerinde birikmiş olan bu enerjiler taşları kendi enerji alanına alan insanlar üzerinde önemli pozitif etkiler oluşturur. Taşların yaptığı bu olumlu etkiler bilimsel olarak ispat edilmemiştir. Pozitif doğal enerjileri üzerinde taşıyan bir taş aynı şekilde pozitif enerjileri kendisine yada üzerinde taşıyan insanlara çekecektir.

Doğal taşlar bir çok hastalığa iyi gelmektedir. Sahip olduğu enerji alanının güçlü olması ve kişinin kendi enerji alanını etkilemesi taşların kişideki bloke olmuş ve hastalığa yol açan enerjiyi dengelemesini sağlamaktadır. Hastalıklar vücuttaki enerji dengesizliklerinden oluşmaktadır. Enerji alanı dengeye kavuştukça kişi canlanır ve kendisini çok daha iyi hisseder. Sizde sağlık sorununuza iyi gelen bir taşı üzerinizde bulundurarak doğal taşların şifa verici etkisinden faydalanabilirsiniz.
devamı için taşdevri.com adresine bakabilirsiniz

lal tasindan kolye aldim merak edip arastirirken adet sancilarina iyi geldigini okudum.ve o donemde taktim siddetle tavsiye ederim
bebegim var emziriyorum incinin sut artirdiginiokuduktan sonra hic cikarmiyorum ve gercekten ise yariyor
cocuklarim icin derslere konsantirasyonlari artsin diye kaplangzu ve sugulit almak istiyorum
ametist ve ay tasida almak istediklerim arasinda
ama fiyatlari nasil bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

Son zamanlarda bu doğal taşlarla acayip ilgileniyorum:)))

ametist,safir,zümrüt kolyelerim var fakat beni düşündüren bunların ne kadar gerçek olduğu.çünkü normalde çok pahalı olması gereken bu taşlar 15-25 TL arasında fiyatlarla satılıyor fakat bir pırlantacıda baktığım taşlar hem daha parlak ve şeffaf hem de daha pahalı idi gerçekten özelliklerini yansıtan taşlar olduğunu anlamanın bir yolu var mı acaba?

Lal taşının diğer adı da granatmış, ben her ikisini farklı taş zannediyordum..Meğer ikisi aynı taşmış aklınızda bulunsun..Taş için Kadıköy'e gelme imkanınız varsa bildiğim yerler var..Ben de doğal taş meraklısıyım..

suguliti hiç duymadım acaba onun da mı farklı isimleri var ?

ALINTI:gizlihazine.com

bu sayfadan doğal taşlarla ilgili bir çok merak edilene ulaşılabilir.

1 ay önce koyu renk bir ametist aldım kendime.Hem burcumun taşıymış hem de faydalarını okuyunca bana en yakın o geldi.Satıcı kullanmadan önce toprakta bekletmem gerektiğini söyledi.Bende aynen öyle yaptım ama ilk taktığımda beni çok rahatsız etti.Eşimle falan durduk yere tartışmaya başladım.Neyse sonra sirkeli suda bekletilmesinin iyi olduğunu duydum.Artık sık sık sirkeli suda dinlendiriyorum.

bende dün ametist akik ve zümrüt aldım eşimede kaplangözü
akik ve ametist bileklik zümrüt kolye kaplangözüde tesbih olarak kullanıoruz sormak istediğim bikaç soru var umarım yardımcı olabilirsiniz
aldığım bayan taşları akan suyun altında bikaç dakika bekleterek temizleyebileceğimi söledi
hama bazı taşlar suda bazılarıda kumda temizlenir die öğrendim bugün
birde ben hemen koluma taktım akik ve ametisti aldığım taşları aynı anda takabilirmiyim
zümrütüde ilk fırsatta takmak istiorum
eşime kaplan gözünü migrene ii geldiği için aldım başı ağrıdıgında suyu tuttuktan sonra başında dolaştırın dedi
ama özelliklerini okuduğumda bağımsızlık taşı oldugunu öğrendim
umarım bağlılığı değişmez
çok soru sordum biliorum ama yanlış bişide yapmak istemiorum şimdiden çok tşkler...

Green33 eşiniz için ametist öneririm çünkü migrene en iyi gelen taştır. Ayrıca aldığınız taşların hepsinin temizliği için akan su yeterlidir.

Şu ana kadar kullandığım ve etkisini gördüğüm en önemli taşlarım şunlar:

:kedipuyorumnanaktan
AMETİST: Migrene çok faydalıdır. Kişinin sezgi gücünü artırır. Sinir sistemini korur. Beyin fonksiyonlarında meydana gelmiş olan hastalıkların tedavi süresinde tedaviye yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Uykusuzluk, gece korkuları ve karabasanlardan kurtulmak için yastığınızın altına bir parça Ametist koymayı denemelisiniz.

KEHRİBAR: Boyun kısmınızda kullanıldığında boğaz ve tiroit bezi enfeksiyonlarına, guatrın oluşmasını engellemeye veya yavaş yavaş tedavi etmeye başlar

PEMBE KUVARS: Nefret, suçluluk,kıskançlık ve korku duygularını ortadan kaldırır, kişinin çevresinde sempati kazanmasını sağlar. Kişinin, rahatlamasına ve ferahlamasına yardımcı olur. Aşk taşıdır. Zihindeki karmaşıklığı giderir. Korku, endişe, üzüntü ve psikolojik travmalardan kaynaklı sorunların üstesinden gelebilmek için pembe kuvarsın kullanılması gerekmektedir. Kişinin kendine karşı duyduğu sevgi, ailesine karşı duyduğu sevgi, doğaya karşı duyduğu sevgi ve eşine karşı beslediği sevgiyi güçlendirir. Sakinleştirici etkisi ile kalbi rahatlatır, duygusal yaraların iyileşmesini sağlar. Stres kaynaklı hastalıkların tedavisinde kullanılır.

KAPLAN GÖZÜ: Zihinsel açıklığın yani yoğunlaşma taşıdır. Gücünüzü doğru şekilde kullanmanızı sağlar. Özgürlüğüne düşkün kişilerin taşıdır. Kendi ihtiyaçlarınızı ve çevrenizde kişilerin gereksinimlerini fark etmenize yardımcı olur. Ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğunun arasındaki farkı anlamanızı sağlar. Yin-Yang dengesini sağlar, ruhunuzu canlandırır. Depresif ve olumsuz ruh halinden kurtulmanızı sağlar. Ruh hastalıkları ve kişilik bozuklukları tedavisinde faydalıdır. Gözlere özellikle gece görme bozukluğu yaşayan kişilere faydalıdır. Boğaz ve üreme organlarını tedavi eder. Kırık kemiklerin tedavisini kolaylaştırır. Konsantrasyonu güçlendirmek en belirgin özelliğidir. Bununla beraber iş hayatında başarı sağlamanıza, ilerleme isteği duymanıza yardımcı olur. Evlilik, aile ve iş ortamındaki olumsuz etkilerin azalması için sabırla kullanmaya devam edilmelidir. Sağ kolda taşınmalı veya kısa periyotlarla kolye ucu olarak taşınmalıdır.

Bunlar hariç:

Güneş taşı
Akik (nazara iyi)
Ay taşı da kullanıyorum çok sık olmamakla beraber.opuyorumnanaktan

bu gun kendime topaz , aytasi ve kenarlari zumrutle kapli,akuamarin,bide karanlikta siyah isikta zeytin yesili gibi bi tas cok guzel yuzuk olara aldim hepsini.yikama isine eriniyorum.bakalim etkileri nasil olcak.goruntuleri harika

selam kızlar,

ben aşırı sorgulayıcı olduğumdan, önce inanamadım taşların enerjisine, deneyeceğim dedim kendi kendime. önce uygun kitapları araştırdım, farklı farklı yazarlardan (türk/alman/burada yazamadım reklam olur diye) fikir karşılaştırması yaptım, şimdi kullandıklarım: turkuvaz, ametist, havlith, pembe kuvars, florit, kristal kuvars, apatit ve daha bi sürü (ihtiyacıma göre kullanıyorum hepsini).

insanlara daha sevecen bakıyorum şimdi, kaygılarım da takıntılarım da yok oldu. pozitif bir insan oluverdim. derslerimde sürekli aksamalar oluyordu bu da yok oldu. kendimi çok dinç ve dinamik hissediyorum şimdi. taşlarla, vücuttaki tıkanık enerji merkezleri açılıyormuş meğer.

taşların birarada olmaları iyi değilmiş, en az 1-2 cm aralık gerek, yoksa bir taş, diğer yanındaki taşın enerjisini yüklüyormuş, kitaplarda bütün burada yazılan sorulara cevaplar var. o kadar dallı budaklı bir mesele ki burada hepsini yazmak mümkün değil arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…