Bu Ta bana ok iyi geldi diyeniniz var m?

ya arkadaşlar şeyi merak ediorm.. mesela ben evimde birkaç çeşit taşı kullanmak istiyorum..renkli renkli görüntüleri de çok güzel oluyor ama farklı etkilere sahip taşların birarada bulunması enerjisini etkiler mi die sorayım dedim..fikri olan var mı

Eğer takmak içinizden geliyorsa takabilirsiniz, diilse zaten taş onu size taktırmaz. Farklı taşları aynı anda, bir kolye, bir yüzük yada bilezik olarak kullanabilirsiniz.Ben bu şekilde kullanıyorum.

kehribar gerçekten alerjiye iyi mi geliyor..ne tür alerjiye mesela??

Kehribar, özellikle boğazla ilgili rahatsızlıklarda kullanılıyor.Tiroid, faranjit ve astım gibi hastalıklara karşı binlerce yıldır kullanılıyormuş.Fakat çok fazla taklidi var.Çam kokulu sıvıları, balmumu gibi kehribara benzeyen maddelerle karıştırıp tavada ısıtarak dondurup kehribar üreten sahtekarlar var. En önemli ayrıntı, fiyatıdır, kehribar asla ucuz olmaz.

Son düzenleme:

Çok doğru, taşları alıp uzun süre kullanıp temizliğini düzenli olarak yapmazsanız, yarar yerine zarar görürsünüz, tehlikeli olmaya başlarlar. Tıpkı bir insanın duş almaması gibidir, taşların temizliği, kendinizi düşünün kaç gün yıkanmadan durabilirsiniz. İlk aldığınızda da kesinlikle 24 saat deniz tuzunda nötrlemeden kullanmayın.Ayda bir kez dolunayda, diğer zamanlarda da haftada bir kez suyun altında tutup yıkamalı ve bir gece su dolu bir kapta bekletilmeleri gerekiyor.
Streesli bir iş hayatınız varsa bir hafta fazla gelir, birkaç günde bir yıkanması gerekir.Eğer devamlı üzerinizde taşıdığınız bir taşsa beraber duş almanızda taşın temizlenmesi için yeterli olur ama arada çıkarıp dinlendirmelisiniz.

Günlük kullanımın haricinde, hastalıklarda kullandığınız zaman, örmeğin bir yeriniz ağrıdı taşınızı kullandınız, taşınızın dolduğunu hissetmeye başlayıp çıkardığınızda mutlaka taşınızı suyun altında tutup iyice yıkamadan yerine kaldırmayın, hafta olmasını beklememelisiniz.

Hiç bir sakıncası yok.

Hiç bir taş sebebsiz yere kopmaz, taş kendini uzaklaştırmak istemiş.Aldığınız taşların temizliğini yapıyormusunuz, kullanmadan önce ?
Mercan, nazar için çok etkilidir, topladığı enerjinin fazla gelmesi onu koparmıştır.Kullandığınız taşın büyüklüğüde çok önemli...

Hiç bir sakıncası yok.

merhaba kızlar,

Ben de 2 gün önce akmar'dan ametist ve pembe kuvars taşları aldım. Ametist negatif enerjiyi topluyormuş. Pembe kuvars da yaşama sevinci ve aşk konularında iyi geliyormuş.
Her ikisini de 3-4 dk kadar akan soğuk suda yıkadım.
İş yerinde masamın üzerine koydum ama gelen geçen ellemek istiyor, napıcam ya..?bilmiyorumkismile
Internette "taşınızı elletmeyin" yazıyordu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

ixion, cevreye daha az zararli bir yontem yok mu taslari temizlemek icin? yani 5-6 dk sakan su altinda bekletmek zaten az olan suyumuzu bosyere akitmak bana pek mantikli gelmiyor. sadece su dolu bir kapta 1 gece bekletsek olmaz mi?tesekkurler..

bende kore yeşim taşı bilekliği var.kan dolaşımı hızlandırıyor.ruhi sıkıntılara da iyi geliyor bide el ve ayak parmaklarım önceden hep üşürdü şimdi üşümüyor.bayanssulusmile bana çok iyi geldi

kızlar bu sosyete pazarında satılan taslar gercek mı acaba? bu hafta alcaktım ama cok ucuzdu ya cakmadır dıye almadım

merhabalar arkadaşlar.
şu anda içinde bulunduğum mutsuzluk ve imkansızlıkların tek çaresi mucize diyebilirim.
ben artık şanslı olmak istiyorum hayatımda..iyi şans getiren bir taş varmı acaba?
çok cahil bir soru olduysa kusura bakmayın.yeni yeni arştırıyorum bu konuyu çünkü..
teşekkürler şimdiden..

arkdaşlar bu taşlar nerelerde satılıyor... istanbulda oturuyorum... önereceğiniz bir yer varmı ?

akik taşı kullanmıştım iyi gelmişti. Artık kullanmıyorum, bir ametist taşım var da takmıyorum.

Akik

Bedensel ve zihinsel kuvvetlendirici bir taş olan Akik taşıyanı tehlikeden korur, uyumsuzluklarına son verir. Akik taşının bunların yanı sıra uykusuzluğa, korkaklığa, karabasana, nazara ve hatta metabolizmanın düzgün çalışmasına faydası olduğu da bilinen şeyler arasındadır. Gerçeklerin farkına varılmasında yardımcıdır. Hemen hemen tüm burç özelliklerine uyar.Dünyevi başarıyı simgeleyen akik, negatif enerjiye karşı koruma sağlar ve tükenmiş olan cesareti canlandırır. ışadamlarının bu taşı, özellikle belin altında (cepte veya yüzük olarak olabilir) taşımaları faydalı olacaktır. Özellikle yüzük olarak kullanıldığında, kişinin kendisine güvenini artırır. Kırmızımsı turuncu renkteki akikler (Carnelian) fiziksel canlılığı artırarak tembelliği giderir. Yaşanılan ana yoğunlaşma isteğini güçlendirir. Mavi renkli olan akikler nazara karşı etkilidir. Ayrıca; sadece rengiyle bile kişinin içini ferahlatan mavi akik, konuşma güçlüğü çekenler için faydalıdır.

Ametist

Bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizleyip dönüştürür. Sadece odanın herhangi bir yerinde durması bile olumsuz enerjileri toplayıp pozitif enerjiye dönüştürmesi için yeterlidir. Kişiyi rahatsız eden takınaklı düşünceleri uzaklaştırıcı ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Koyu mor ya da çok açık renkli olan ametistler en güçlü enerjiye sahip olan ametistlerdir. Uykusuzluk çekenlere iyi gelir. Eğer uykusuzluk sorunu yaşıyorsanız; ametisti yatmadan önce bir süre elinizde tutun ve sonra yastığınızın altına koyarak yatın. Sorununuzun nasıl düzeldiğini göreceksiniz. Enerji dolu bir taş olduğu için çoğu insan üzerinde canlandırıcı bir etkisi vardır. Sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz bir taştır. Yaydığı enerji her zaman size fayda sağlar ve olumsuzluklardan korur. Özellikle düşman tavırlı insanların arasında bulunacağınız zamanlarda bu taşı üzerinizde bulundurmaya gayret edin. Böylece sadece pozitif enerji alacağınızdan emin olabilirsiniz. Enerjisinin odaklandığı kişide uyum ve denge oluşturur. Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemini etkiler. Ancak ciddi bir kişilik bozukluğuna sahip insanlar bu enerjiyle uyuşamayarak, onu rahatsız edici bulabilir. Pembe kuvars ile birlikte kullanıldığında aklı güçlendirir ve kalbi korur. Göz hastalıklarına, alerjiye, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına iyi gelir. Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.

arkdaşlar bu taşlar nerelerde satılıyor... istanbulda oturuyorum... önereceğiniz bir yer varmı ?

Kadıköy Akmar pasajında koridorun sonunda sağda çeşit çeşit taşları hem orjinal halleriyle hem de takı halinde bulabilirsin.İsmini hatırlayamadım ama ben oradan almıştım.Beyoğlunda da anzavur pasajı, halep, atlas pasajlarına bakabilirsin.buyrunnnnnnnnn

arkadasim islamiyette kursun dokturme diye birsey yok arastirabilirsin akik sana iyi gelir inan nazarin varsa yuzukte kiriliyor bende oldugu gibi

bende taşların etkilerinde akik taşının strese iyi geldiğini gördüm
akik taşından yüzük takan arkadaşımda vardı 3 yüzükte kırıldı stresten
ya arkadas benimkide kirilmis yana yana yuzuk ariyordum parcasini buldun farketmedim ikincide catlamis kirilmak uzere bileklikmi alsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…