Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trend Alaçatı Stili Kadın Mavi Dıgıtal Baskılı Sweatshırt MDA-1045 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLAltina duz beyaz bir eşofman ve sporla bence gayet patlar bu sweet ve mumkunse link istiyorum gercekten tam bir pazar gunu kombini
Hic biri tutmadı bebis ya burcum terazi yukselen oglakBen olsam giymem. Çok fazla desen, baskı var.
Bu seciminizden yola cikarak iki tahminde bulunmak istiyorum. Kova burcusunuz (yukselen ya da ay da olabilir.)
Diger tahminim de ad ve soyadinizda E ve N harfleri 3ten fazla var.
EceHic biri tutmadı bebis ya burcum terazi yukselen oglak
Adımda da iki e var n yok
Bak bu tuttu
Tüh olmadi genelde boyle olanlar bu tarz cilgin modelleri seviyorlar da bi deneyeyim sansimi dedimHic biri tutmadı bebis ya burcum terazi yukselen oglak
Adımda da iki e var n yok
Aslinda benimde çok tarzim degil daha klasik sik cici bici giyinmeyi severimde bu hosuma gitti nedense emin de olamadım o yuzdende sordum ben mi yaniliyorum diye begenmis olmama da sasirdimTüh olmadi genelde boyle olanlar bu tarz cilgin modelleri seviyorlar da bi deneyeyim sansimi dedim
Al gitsin ya o zamanAslinda benimde çok tarzim degil daha klasik sik cici bici giyinmeyi severimde bu hosuma gitti nedense emin de olamadım o yuzdende sordum ben mi yaniliyorum diye begenmis olmama da sasirdim
Ben de begendim bu sweati. Konu sahibinde tutmamış ama bende tutuyor tahminleriniz LotusBen olsam giymem. Çok fazla desen, baskı var.
Bu seciminizden yola cikarak iki tahminde bulunmak istiyorum. Kova burcusunuz (yukselen ya da ay da olabilir.)
Diger tahminim de ad ve soyadinizda E ve N harfleri 3ten fazla var.
Şunlar var mi peki? Overthinker, maymun zihin gibi bir turlu durdurulamayan düşünceler, sonucunda zihin yorgunlugu, alisveris bağımlılığı, özgürlük ve bagimsizlik konusunda normalden daha da baskin olma, eskiden uzak durup daima yeniye yonelme ...Ben de begendim bu sweati. Konu sahibinde tutmamış ama bende tutuyor tahminleriniz Lotus
Biraz daha bişeyler söylemek istersiniz belki dedim
Evet evet evetŞunlar var mi peki? Overthinker, maymun zihin gibi bir turlu durdurulamayan düşünceler, sonucunda zihin yorgunlugu, alisveris bağımlılığı, özgürlük ve bagimsizlik konusunda normalden daha da baskin olma, eskiden uzak durup daima yeniye yonelme ...
Yeni uyandim aklima bunlar geldi simdilik