Bence çocuğu kullanıyorOnceki konularinizi bilmiyorum.
Siz esinizden ayrilabilirsiniz ama o onun babasi. Evet mahkeme gun vermis olabilir. Ama bir babanin cocugunun fotografini istemesi kadar dogal ne olabilir ki.
Ne konular aciliyor burda bosanmis esler cocuklarini aramiyo ilgilenmiyor diye. Bu konu da sevinmelisiniz cocugunu ariyor soruyor diye.
Sizinle olan durumdan uzak tutun cocugunuzu dedigim gibi o onun babasi.
Bence yarin evde olmayin o yavrucak ta etkilenmesin.
Bu arada tazminat ve nafakanizi sonuna kadar alin.
Zaten hep yolladım resmi çocuğum babasını gormedikten sonra babası resmini görmüş ne anlamı var ki ? Şu gün gelicem dedi gelmedi onun öncesinde bı hafta sonu al dedim tamam dedi o gün işim çıktı gelemiyorum dedi . Derdi kızımla görüşmek değil ki kizimla görüşsun tabiki keşke ilgili alakali ,bu durumu birbirinden ayırt edecek biri olsa keşkeOnceki konularinizi bilmiyorum.
Siz esinizden ayrilabilirsiniz ama o onun babasi. Evet mahkeme gun vermis olabilir. Ama bir babanin cocugunun fotografini istemesi kadar dogal ne olabilir ki.
Ne konular aciliyor burda bosanmis esler cocuklarini aramiyo ilgilenmiyor diye. Bu konu da sevinmelisiniz cocugunu ariyor soruyor diye.
Sizinle olan durumdan uzak tutun cocugunuzu dedigim gibi o onun babasi.
Bence yarin evde olmayin o yavrucak ta etkilenmesin.
Bu arada tazminat ve nafakanizi sonuna kadar alin.
AminAllah kötülerle karşılaştırmasın.
Cümle alem görecek diyor tehdit ediyor bı müddet susmustu yine başladıHiç korkmayın valla kendi kendine ötüp durur o orda.
Kuyruk acısı derler ya o hesap.
Hazmedemiyor boşanmak istemenizi.
Amcamın eşine cagiricam inşallah gelirYanina gelebilecek kimse yok mu ?
Kilidi değiştirdiysen kapının önünde yırtar kendini baktın iyice zıvanadan çıktı ara polisi o zaman kendine gelir.
Cümle alem görecek diyor tehdit ediyor bı müddet susmustu yine başladı
Yolluyorum resim zaten artık tak etti iki de bir resim video at deyip duruyor gel gör diyorum o da yok sen çek videonun resmini . Tabiki özler ,ama ne insanlar var görüyoruz çocuğunu görmek için icra ile bir sürü para verip o koşullarda gören ben öyle bir koşul da gütmüyorum ki . Kizimin babasına ihtiyacı var ,resmine bakan videosunu izleyen birine değilEe resim istediyse cek cek gönder. Sen 1 saat gormesen ozlersin neden onu anlamiyorsun ki. Amaci belki seninle konusmaktir ama sen onun bahanesine karsilik vermeyip istedigini de yapmış oluyorsun.
Amcamın eşine cagiricam inşallah gelir
Cagiricam inşallah kızım korkmazGelmeli bence oldu da gelemedi mutlaka polisi çağır
Yolluyorum resim zaten artık tak etti iki de bir resim video at deyip duruyor gel gör diyorum o da yok sen çek videonun resmini . Tabiki özler ,ama ne insanlar var görüyoruz çocuğunu görmek için icra ile bir sürü para verip o koşullarda gören ben öyle bir koşul da gütmüyorum ki . Kizimin babasına ihtiyacı var ,resmine bakan videosunu izleyen birine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?