- 9 Şubat 2021
- 5
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi KUHEYLAN51
-
Hayır çiçeğim utanmana gerek yok ben adet olduğuna inanmıyorum kırmızı olması gerekirdi keşke siyah olduğunda bi doktora görünseydin ama daha adet görmemişsin ben 16 yaşında adet görmüştüm çünkü adetten önce tüylenme göğüslerde büyüme tarzı şeyler oluyor bunları yaşadın mıAblalarim 13 yaşındayım. Bu hesabı açmak için yaşımın uymadığını biliyorum ama yardıma ihtiyacım var anneme soruyorum o da birşey bilmiyor. Bu soruyu sorduktan sonra hesabımı sileceğim.
Ben 4 ay önce ilk adetimi oldum ya da öyle sanıyorum. Çünkü ondan sonra bir daha olmadım. Zaten akan şey siyahdı. 1 hafta boyunca aktı. Onun dışında ne karnım ağrıdı ne duygularla ilgili birşey oldu ne de canım tatlı çekti hiçbir şey olmadı. Şimdi bu adet mi yoksa başka bir şey mi? Adetse neden bir daha hiç olmadım? Bunları yazarken utanıyorum. Lütfen anlayacağım bir şekilde açıklama yapın. Saygılarımı sunuyorum.
Evet hepsini yaşadımHayır çiçeğim utanmana gerek yok ben adet olduğuna inanmıyorum kırmızı olması gerekirdi keşke siyah olduğunda bi doktora görünseydin ama daha adet görmemişsin ben 16 yaşında adet görmüştüm çünkü adetten önce tüylenme göğüslerde büyüme tarzı şeyler oluyor bunları yaşadın mı
Araştırmıştım siyah olabiliyormuşHayır çiçeğim utanmana gerek yok ben adet olduğuna inanmıyorum kırmızı olması gerekirdi keşke siyah olduğunda bi doktora görünseydin ama daha adet görmemişsin ben 16 yaşında adet görmüştüm çünkü adetten önce tüylenme göğüslerde büyüme tarzı şeyler oluyor bunları yaşadın mı
Siyah dediğin kahverengi gibimiydi acaba. Benim yeğenim de erken oldu oda ilk adetinden sonra aylar sonra oldu. Ama bilemeyiz ki nedenini. Doktora götürsün annen seni canım.Ablalarim 13 yaşındayım. Bu hesabı açmak için yaşımın uymadığını biliyorum ama yardıma ihtiyacım var anneme soruyorum o da birşey bilmiyor. Bu soruyu sorduktan sonra hesabımı sileceğim.
Ben 4 ay önce ilk adetimi oldum ya da öyle sanıyorum. Çünkü ondan sonra bir daha olmadım. Zaten akan şey siyahdı. 1 hafta boyunca aktı. Onun dışında ne karnım ağrıdı ne duygularla ilgili birşey oldu ne de canım tatlı çekti hiçbir şey olmadı. Şimdi bu adet mi yoksa başka bir şey mi? Adetse neden bir daha hiç olmadım? Bunları yazarken utanıyorum. Lütfen anlayacağım bir şekilde açıklama yapın. Saygılarımı sunuyorum.
TeşekkürlerMerhaba utanacak bir şey yok.
İlk adetten sonra böyle olabiliyor kaygılanma. Annenle birlikte bir jinekoloji uzmanına gidersen seni ultrasonla muayene eder, bazı tahliller isteyip hormon değerlerin nasıl diye bakar ve adetinin düzensizliğinin sebebini anlayıp sana ona göre bilgi verir. Korkulacak utanılacak bir şey değil bu çoğu genç kızda gecikme oluyor böyle. Sağlıkla kal
Yaşın çok küçük baktığın konuları görüyorum sana uygun değil annen hesap açıp sorsaydı keşke
Evet kahverengi gibiSiyah dediğin kahverengi gibimiydi acaba. Benim yeğenim de erken oldu oda ilk adetinden sonra aylar sonra oldu. Ama bilemeyiz ki nedenini. Doktora götürsün annen seni canım.
Kendi yaşımı yazınca kabul etmiyordu bende öyle yaptım. Nesi inandırıcı gelmediyaşın hemen 20 ye nasıl çıktı ,
bu nasıl bir anneki bir şey bilmiyor ve sen buraya konu açıyorsun ,
çok inandırıcı gelmedi ama neysee
Ben de yaklaşık 13 yaşlarında ilk adetimi olmuştum yaz tatili gibiydi daha sonra 5-6 ay olmadı benim de canını sıkma çok kafanı kurcalıyorsa doktora git tatlımAblalarim 13 yaşındayım. Bu hesabı açmak için yaşımın uymadığını biliyorum ama yardıma ihtiyacım var anneme soruyorum o da birşey bilmiyor. Bu soruyu sorduktan sonra hesabımı sileceğim.
İlk ergenliğe girişten sonra her ay düzenli regli olmayabiliyor. Araya aylar da girebiliyor. Doktora gidip muayene olursan içiniz rahat edecektirTeşekkürler
Evet kahverengi gibi
Doğrudur kuzum o zaman bi doktora muayene ol merak etme hani kızlarda korku oluyor ya alttan muayene edilmezsin ki test ister ultrasonla bakar canımcımAraştırmıştım siyah olabiliyormuş
Zaten konuyu düzenleyip yok etti ve profilinigizledi :) ben de bir an güvenip cevap yazdım ama 13 yaş için fazla bu siteye hakim çıktıyaşın hemen 20 ye nasıl çıktı ,
bu nasıl bir anneki bir şey bilmiyor ve sen buraya konu açıyorsun ,
çok inandırıcı gelmedi ama neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?