• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu soruya cevap verildikten sonra hesabımı sileceğim

KUHEYLAN51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
5
5
1
24
Ablalarim 13 yaşındayım. Bu hesabı açmak için yaşımın uymadığını biliyorum ama yardıma ihtiyacım var anneme soruyorum o da birşey bilmiyor. Bu soruyu sorduktan sonra hesabımı sileceğim.

Ben 4 ay önce ilk adetimi oldum ya da öyle sanıyorum. Çünkü ondan sonra bir daha olmadım. Zaten akan şey siyahdı. 1 hafta boyunca aktı. Onun dışında ne karnım ağrıdı ne duygularla ilgili birşey oldu ne de canım tatlı çekti hiçbir şey olmadı. Şimdi bu adet mi yoksa başka bir şey mi? Adetse neden bir daha hiç olmadım? Bunları yazarken utanıyorum. Lütfen anlayacağım bir şekilde açıklama yapın. Saygılarımı sunuyorum.

Ablalarim 13 yaşındayım. Bu hesabı açmak için yaşımın uymadığını biliyorum ama yardıma ihtiyacım var anneme soruyorum o da birşey bilmiyor. Bu soruyu sorduktan sonra hesabımı sileceğim.

Ben 4 ay önce ilk adetimi oldum ya da öyle sanıyorum. Çünkü ondan sonra bir daha olmadım. Zaten akan şey siyahdı. 1 hafta boyunca aktı. Onun dışında ne karnım ağrıdı ne duygularla ilgili birşey oldu ne de canım tatlı çekti hiçbir şey olmadı. Şimdi bu adet mi yoksa başka bir şey mi? Adetse neden bir daha hiç olmadım? Bunları yazarken utanıyorum. Lütfen anlayacağım bir şekilde açıklama yapın. Saygılarımı sunuyorum.
Kıyamam kuzum niye utanıyosun 😊 ön adet denen bi olay var adet olmadan önce siyaha yakın ni akıntı gelir sonrasında kırmızı kan gelir korkma ama yinede bi hastaneye git görün hormonlarına baktır

yaşın hemen 20 ye nasıl çıktı ,

bu nasıl bir anneki bir şey bilmiyor ve sen buraya konu açıyorsun ,

çok inandırıcı gelmedi ama neysee
Sana katılıyorum canım banada inandırıcı gelmedi 🤔 bu arkadaşın yaşı biraz büyük ve adet değilde sanki hamilelik gibi bişey olur mu diye üstü kapalı araştırıyor 🤔 bir anne ne demek bilmez ve böyle durumda çocuğunu hemen doktora götürür .

Sana katılıyorum canım bu arkadaşın yaşı biraz büyük ve adet değilde sanki hamilelik gibi bişey olur mu diye üstü kapalı araştırıyor 🤔 bir anne ne demek bilmez ve böyle durumda çocuğunu hemen doktora götürür .

benım kızımda 13 yaşında adet oluyor ve neredeyse pedi bile düzgün koyamıyor kuzum , görüntülü arıyor anne dogru koydum mu diye ,:KK48:
bu bizimle kafa buluyor , dalga geçiyor ,

Back
X