Sivilceli Ciltler Bu sıvılcelerden kurtulmak ıstıyorum artık

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
40
arkadaslar suratım cok kotu sıvılce senelerce hep sıvılcelı neler denedım ama olmadı ne doktorlara gıttım gene olmadı bana evlen gecer dedıler gene gıtmedı makyajla kapatmaya calısıyorum artık kapanmıyor aynaya bakasım yok benı bırakın esımın karsısına cıkmaya utanıyorum kafayı yıyecem

canım benimde bi ara epey çoğalmıştı ne kadar çok cozum aradıysam stresten çoğaldı hele makyajla kapatmak bende daha azdırıyo canım ya bende doktora gıttım ama hep fasa fiso merhemler verdi kullanmadığım yuz temizleme jeli kalmadı canım ama simdi sabah aksam kayısı sabunu ile yıkıyorum sonra sula syreltilmiş limon suyu sürüyorum canım aksamlarıda bebak temizleme sütüyle hafif masaj yapıp pamukla siliyorum canım faydasınıgordum cildim yağlı ama parlayanlar kadar değil kullandığın bütün ürünlere dikkat et canım makyajıda çok yapma bence gecene kadar ben kendime soz verdim ozel zamanlar hariç pudra fondoten yasak canım bi çok bilgiyi sağolsun gurbaprensesden aldım hatta sivilcelere biberiye sabunu siddetle tavsiyesidir tatlım ben çok aradım bulamadım

Bence de makyajla kapatmaya çalışma sivilceler daha da çok çıkmaya başlar cildin nefes alamaz makyajlıyken. Cilt doktoruna git, zoretanin ve ya roaccutane çok etkili ilaçlar doktor gerekli görürse mutlaka yazar. Ben kendi arkadaşlarımdan biliyorum yüzünde normal deri yoktu heryer sivilce doluydu bu ilaç sayesinde geçti. Bende 5 aydır zoretanin kullanıyorum memnunum.

bence de arkadasim stresten uzak durmaya calis ve makyaji azalt.yuzunu dogal bi sabunla yika mesela zeytinyagi sabunu olabilir.sonra da sabah aksam az bisey limon koydugun maden suyuyla yuzunu sil.baya faydasini goreceksin

yüzünü temiz tutmaya bak canım stresten yağlı yıyeceklerden uzak durmaya bak yiyeceklerde cok önemlı çünkü soda ıle arada bır yıkarsan katkısı olacaktır bende cok cekıyorum sıvılcelerden hadi kolay gelsın

merhaba.. yüzündekiler icin cok üzüldüm... ama bunun bir caresi var tabiki... bir arkadasimin yüzünde günes lekeleri ve sivilceler vardi... ciller noktalar felan... sonra bir krem aldi... 2 kutu sonra yüzünde %100 gözle bariz görülebilir degisimler oldu... sende dene derim... ürün icin isim verebiliyormuyum bilmiyorum veriliyorsa tavsiye edeyim sana... istersen özel mesaj at ürünün adini felan yazayim... iyi günler...

esdeli merhaba bende sana şöyle söyleyim sivilcelerden geniş gözeneklerden siyah noktalardan lekeli çukurlaşmış bir ciltten kim kurtulmak istemezki diymi!!! açıklamalarımı dikkatlice okuyun derim arkadaşlar benim şuana kadar kullanmadığım ürün kalmadı ve de en pahalı ürünleri denedim sonunda dr murad yıkama jeli ve diğer bütün serisini denedim sonuç mu???? berbat bir cilt nasıl paralar döktüm ya anlatamam ama yapmayın sakın ha boş yere son çare olarak kaliteli pahalı diye aldığımız ürünlerin normal ürünlerden bile berbat olduğu kimin aklına gelir oluyor işte üzülerekten söylüyorum sonunda doktora gittim önceleri gitmedim mi hep gittim ama bu defa ben kararlıydım kurtulma konusunda günlük sabah akşam temizliği için exfoliac yıkama jeli akşam gece yatmadan nattysoft jel &4 lük her gece mutlaka kullanılıcak yalnız gündüz kullanılmaz eğer cilt temizliğinde exfoliac yetmiyorsa ilk önce bebe şampuanıyla yıkamalı daha sonra exfoliac la temizlenmeli ara sıra antibiyotik onmu zaten doktr söyleyecektir sakın ha sakın güneş koruyucuda kullanıcaksanız eğer oil free olmalı bana hamilton oil free sprey vermişti ve 4 seans kadarda mezoterapi ve iz tedavisi gördüm çok memnunum vede son olarak ASLA VE ASLA CİLDİNİZİ İHMAL ETMEYİN TEMİZLİĞİ KONUSUNDA HAAA UNUTTUM BEN KAPATICI OLARAKTA MİNERAL FONDOTEN VERDİ İNANIN ÇOK GÜZEL ID BARE MİNERALS DAHA NE DEYİM UYGULAMAK İSTEYENLERE GÜZEL BİR ÇÖZÜM

ayriyeten kimyasal peelingde çok işe yarıyor onun içinde güneş koruma faktörü yüksek olan güneş kremi kullanın ona ise heliocareyi vermişti doktorum

Benim kuzenim kullanmış ''Garnier Pure Active'' diye bir sivilce kremi...Ve çok iyi bir sonuç aldığını söyledi..Bende bu kremden almayı düşünüyorum.

Bunun dışında evde yapabileceğin bir maske söyleyeyim sana belki işine yarar..

Yumurta beyazının içine limon sık ve sivilceli bölgeye sür...Bekle yarım saat.Sonra ılık suyla yıka..Umarım sivilcelerinden kurtulabilirsin...

canım herkez makyajdan uzak dur demiş ama insanın yuzunde sivilce olunca duramıyor.o halde dışarı bile cıkmak istemiyorsun.emim ol seni çok iyi anlıyorum.2 senedir bende öyleydim bir yüz jeline 60 milyon bile verdim ama olmadı hergün iyice çıktılar özellikle cenemde.evde yuzume bakmak istemiyodum sanki sıcak su dökülmüş gibiydi.ama allaha şükür çaresini buldum.belki çok basit gelecek ama cidden bende işe yaradı ve izleride götürüyor.sabah akşam kükürtlü sabunla yıkadım.önerdiklerinde okadar şey etki etmedi 3 milyonluk şeymi etki etcek die düşündüm ama mücizem oldu ve gece yatmadan önce tretin krem sür bu cildi soyup yeniliyor.ilk bir hafat çok kızartıp soyuyo acı oluyo ama geciyo. en azından 15 gün kullan umarım benim gibi etkisini görürsün.herkeze sivilcesiz günler...

arkidişlerim anloyrum sizler.
6 sene sivilcelerim oldu gençlik yıllarım en güzel zamanları idi.
Üzülüyordum bazen evden çıkasım gelmiyordu.
Allaha şükür son 3 4 aydır bir ilaca başladım ve şuan oldukça temiz bir yüzüm var Allah bozmasın.
ınşallah sizinkide düzelir.
Ben Cleosin_T ve Sıvex kullandım ama özellikle Clesinin etkisi sanırım bu.
Bir de doktor tretin krem vermişti ama onu almadım alsam daha da iyi olurdu sanırım.
Bu sivilcelerin geçmesinin belli bir yaşı var sanırım bu ilaçlarda ona mı denk geldi bilmiyorum ama denemekten zarar çıkmaz yazdırın alın günde 3 kez demişti bana doktor üst üste süürüp bırakıyordum.
Sizlerin ki de istediğiniz gibi olur inşallah:Saruboceq:

sivex bendede var ama biraz kullanıp bıraktım şimdi biberiye sabunu kullanıyorum sabah aksam bide dermokilin akneli ciltler için olan maskesini aldım haftada 2 kez tam bişey soyleyemeyeceğim çünkü henüz 2 kere kullandım sivexide akşam kullansamm mı ki

eşdeli sivilce tarih oluyor yazısını incele istersen.......orda bana her konuyusorabilirsin.......cilt bakımı vücut bakımı saç bakımı epilasyon .......ve her türlü şey..........

aktarlarda biberiye sabunu var olmadı mısır çarşısına git orda kesin bulursun yada ınternetten arat muhakkak alabılıceğin bir site vardır

Yaklaşık 8 yıldır sivilcelerim var. Tetradox, monodox, benzamycin, aknefug, sivex, isotrexin, azelderm kullandım. Antibiyotikler 1 ayda sivilceleri söndürdü doktor bırakabilirsin geçti dedi ama bırakınca tekrar çıkmaya başladılar. Son zamanlarda roaccutane önermeye başladılar. Fakat ben yan etkileri tam olarak bilinmeyen amerikada yasaklanmış bir ilaç olduğu için ilacı kullanmayı kabul etmedim.

Sonunda kuaförümün önerdiği kendisinin de daha önce sivilceleri olduğu için kullandığı HACCER kremi önerdi. Önce bi tereddüt ettim herkes gibi. Sonra yüzüme herşeyi sürdüm bu krem napıcak ki diyerek kullanmaya başladım. Sabah akşam sürüyorum ve sivilcelerim azaldı. Şu anda sadece izleri var. Eskiden sabahları yüzümde bir yağ tabakasıyla uyanıyodum hemen temizlemek istiyodum ama şimdi yüzümdeki yağ tabakası oluşmamaya başladı. Zaten kremin de bir zararı yok sadece biraz yağlı ilk başlarda biraz rahatsız ediyor. Bitkisel bir krem. Aktarlarda ve bazı eczanelerde satılıyor. Herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…