nasıl bi ilaçki bu? nerde satılır?
nasıl bi ilaçki bu? nerde satılır?
slm peki ağrısı varmı? kontrollere gidiyormusunuz? yani kısacası kaça ve kime yaptırdınız?resimlerimi görüp beğenip iltifatlarına sunan arkadaşlar, hepinize burdan tşk ediyorum... :)) umarım sizin de istediğiniz gibi olur..
slm peki ağrısı varmı? kontrollere gidiyormusunuz? yani kısacası kaça ve kime yaptırdınız?bu biraz cesaret işi benim normal ama fazlasıda kötü olmaz hani diyorum bildiğiniz bayan estetikçi varmı?
slm poisa ben de yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum doğal yoldan göğüs büyütme tekniklerini kendimce ben de bazı bitkileri ara sıra kullanıyorum dolgunluk oluyo ama sonra geçiyo. ben de zaman zaman dedim hep kendi kendime bu işin tek yolu estetik ameliyat diye.. burda yazdıklarını görünce hem senin için çok sevindim hem de kendim için estetik ameliyat düşüncesi artık daha cazip gelmeye başladı. yaşım 24 benim, belli bi birikim yapabilirsem inşallah ben de senin gibi bu işi en akıllı yoldan halletmek isterim. bilgilerinle bizi aydınlattığın için çok tşkler. bu arada ben de resimlerini görmek isterim ark isteği gönderiyorum ben de, kabul edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?