- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
Senin adına çok sevindim. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama ilerde. Daha okulum bitmedi, bittikten sonra para toplayıp yaptırmayı düşünüyorum. Nerden baksan 2 sene var, o zamana kadar doğal yollarla uğraşıcam artık.
Bir de merak ettiğim, kaç bedenden kaça çıktı? Boyunu sen kendin mi ayarlattın?
Simonee :) evet sorduğun sorulardan daha önce araştırmadığını anlıyorum p
boyunu sen ayarlamıyorsun yani şöyle senin istediğini yapan dr.lar da var evet ama benim Dr.um Barış Çakır öyle bir uygulama yapmıyor. senin vucut yapına en uygun olan sana en çok yakışacak olanı uyguluyor.. en kısadan şöyle diyim; benim boyum 1.72. yani hafiften uzun , ben diyordum ki gitmeden önce, herhalde şöyle 300 cc ve üzeri bi şey olur filan, bi gittim dr. a muayeneye , dr. demesin mi senin göğüs kafesin dar, sana 300 veya üzeri olmaz 280 cc olacak.. !! çok şaşırmıştım ne demek göğüs kafesim dar ama meğer öyleymiş, göğüs altı çevrem 72cm. Dr beni bi görüşte şıp diye anladı bunu ve bana en yakışacak olan bu cc yi uyguladı.. yani senin düşüncenden ziyade vucut yapın başrolde ..
75 A bol geliyordu içi boştu önceden şu an kocamanlar, normal sütyen takmak yasak sporcu sütyeni denilen önü fermuarlı demirsiz balensiz bi sütyen takıyoruz, o yüzden bilmiyorum şimdi kaç olmuştur ama 75 D takacağım kesin gibi.. bakalım zamanla görücez