Senin adına çok sevindim. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama ilerde. Daha okulum bitmedi, bittikten sonra para toplayıp yaptırmayı düşünüyorum. Nerden baksan 2 sene var, o zamana kadar doğal yollarla uğraşıcam artık.
Bir de merak ettiğim, kaç bedenden kaça çıktı? Boyunu sen kendin mi ayarlattın?
2500-3000??? boaaaaaaaa süper fiyat kim yapiyormus bu para gögüs estetigi bakim =) bu arada hayirli olsuuun
ben 2500-3000 die bişe söylemedim... o fiyata da yapanlar var hem ankarada hem anadolu şehirlerinde ama istanbulda bilmem istediğiniz kadar güzel ve doğalını o fiyata yapan var mıdır.. ben BARIŞ ÇAKIR a yaptırdım, ki bu konuda en iyilerden 1 i.. ve 5500 e yaptırdım... meme estetiği bölümünde bu konuda çok fazla ayrıntı bulabilirsiniz, isterseniz..
Simdi anladim =) Baris beye mail attim 6000 e yaptigini yazdi herseyide güzel bi sekilde anlatti ben kisin yaptirmayi düsünüyorum ve insallah ozamana kadar parayi biriktire bilirim
evet ocak 2011 itibariyle 6000 e yapıyor ama gerçekten değiyor.. çok azdır yani daha ameliyattan sonra 13. 20. gününde başka tekniklerle ameliyat olup da bizimki gibi doğal duran.. kimse inanmıyor silikon olduğuna ve diyorum ya daha 2-3 haftalık resimler.. 3 ay olsa 1 yıl olsa ne olur siz düşünün... bunu sağlayan uygulanan teknik ve biraz da kullanılan marka.. e tabii Dr. u da es geçmeyelimP
kesinlikle çok doğal sanki hiç estetik yokmuş gibi. benim daha yaşım genç ama bu gidişle büyümicek gibi. vede gerçekten çok özendim
canım darısı başına diyim o zaman ne diyim.. bu konunun başında da dediğim gibi, benim de doğal yollardan büyümesi gibi bi isteğim vardı ama baktım kimsenin olmuyor yok 1 cm yok 2 cm daha fazla beklemeye takatim de yoktu o yüzden bu yolu seçtim, ben 25 yaşında yaptırdım ama 18- 20 yaşında olanlar da var...
darısı başına yanii[/QUOTE
aslında öncelikle inşallah doğal yollardan büyür baktım ki 22 23 yaşına kadar büyümüyo o zaman estetik yolu gözükür
Bende bakmak istiyorum yaaaaa =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?