- Konu Sahibi yorgunummm
-
Evet arka dişlerindişinin altında mı?
nodül o kadar yukarda olur mu bilemedimKizlar herkese hayırlı geceler ,
Şu son üç dört gündür sol yan çenemin iki cm fln aşagısında findik kadar sert bir şişlik var basta umursamadim ama bugun dokundukça agriyor biraz arastirdim sanirim nodül müş boyle bisey yasayan var mi?
Pazartesi gidicem kismetse ne biliyim icime kurt dustu basina gelen vardir diye paylasmak istedimİnternetten bakıp da yanlış bilgiler edinmeyin en kısa zamanda bir hekime görünün.
Ayni tarafta ust disimde biraz sorun var ust ten o kadar aşagi etki eder mi ki .?Dislerin altindaysa ve dis agrisi disin uzerine basamama filan varsa muhtemelen cene kisti olabilir
Gidicem insallhOrda tukuruk bezleri falanda var. Onlarla ilgili biseyde olabilir. Bence bi doktora gidin kafaniz rahat etsin.
bende de var. sebebini bilmiyorum arasıra büyür çoğunlukla küçülür. çok üstünde durmamıştım.Evet arka dişlerin
Hayir diş kökü degil sanirim dise bagli degil findik kadar biseyDisinin koku mu sismis anlamadim tam yerini
Dis koku siserse dokundukca acir ve genelde cekilir
Iltihaplandigi icin
Sivilce yok hatta cok sukur hic sivilce cikmaz cildimdeÇenende sivilce varsa öyle fındık büyüklüğünde şişlikler oluyor bazen çene altında. Mikrop kapıyor sanırım.
Nodul mu yapiyor oyle bisey yoksa disle alakali mi? Gidicem pzrtesi sagolunArkadaslar ihmal etmeyin cene kemigini tamamen eritiyor ta ki disinizin ustune basamayacak pozisyona gelene kadar farkettirmiyor onemsenmiyor lutfen en kisa zamanda doktora git
Bence sizde bir baktirin Allah korusun kanser olabiliyormuşbende de var. sebebini bilmiyorum arasıra büyür çoğunlukla küçülür. çok üstünde durmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?