• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şişlikte ne?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Kizlar herkese hayırlı geceler ,
Şu son üç dört gündür sol yan çenemin iki cm fln aşagısında findik kadar sert bir şişlik var basta umursamadim ama bugun dokundukça agriyor biraz arastirdim sanirim nodül müş boyle bisey yasayan var mi?

Kizlar herkese hayırlı geceler ,
Şu son üç dört gündür sol yan çenemin iki cm fln aşagısında findik kadar sert bir şişlik var basta umursamadim ama bugun dokundukça agriyor biraz arastirdim sanirim nodül müş boyle bisey yasayan var mi?
nodül o kadar yukarda olur mu bilemedim

Dislerin altindaysa ve dis agrisi disin uzerine basamama filan varsa muhtemelen cene kisti olabilir

Orda tukuruk bezleri falanda var. Onlarla ilgili biseyde olabilir. Bence bi doktora gidin kafaniz rahat etsin.

Çenende sivilce varsa öyle fındık büyüklüğünde şişlikler oluyor bazen çene altında. Mikrop kapıyor sanırım.

Disinin koku mu sismis anlamadim tam yerini

Dis koku siserse dokundukca acir ve genelde cekilir
Iltihaplandigi icin

Arkadaslar ihmal etmeyin cene kemigini tamamen eritiyor ta ki disinizin ustune basamayacak pozisyona gelene kadar farkettirmiyor onemsenmiyor lutfen en kisa zamanda doktora git

Back