Bu sinirden insanları kırmaya basladım

Aynen öyle

Bak bu enteresanmış neden gidemiyosunuz?
Annem yüzünden iste.Yani mesela kardesim bir aralar ne zaman ayağa kalksa kusuyordu annem yok bir seyi yok diyordu sonra babam en sonunda doktora götürdü ilac falan verdiler düzeldi.Benimde bir sorunum olsa anneme göstersem yok yok bir sey diyor polyanna gibi saçmalamayın diyor hastalansak.Annem de dedigim gibi bu yüzden tansiyon hastalığı kabakulak hastalığı vardı onlar ilerledi baya doktora gitmemekten

Aaa ilk defa böyle bir anne duydum valla. Bence annen doktora görünmeli. Acaba annen yüzünden mi psikopat oldun kız sen bak bu analizi dikkate al

Bence bi terapiste giderek bu durumu kısa sürede halledersiniz.Ben sizin kadar sinirli değilim ama elektronik aletler süpürge müpürge hatta evi süpürürken zorluyosa beni vallaha tutttttuğum gibi parçalıyorum.Engel olununca bişeyler yavaşlatınca çok sinirlenirim.Yada birine önemli bi msj yazıyorumdur konu önemlidir benim için bunu karşımdakinede söylerim bi dk dönüecm sana önemli diye,ama ısrarla konuşmaya soru sormaya devam ederse çok sinirlenirim filan yani.Ama sürekli olmaz bu.O yüzden durumun çok abartılı olmamakla birlikte abartı bi durum ::)) umarım anlatabilmişimdir.Çabuk halledersin yardım alarak.

İnsallah geçer ya 19 yasındayım suan
Ergenlik Çağı tam olarak keskin YAŞ dilimleriyle sınırlanmış değil.bireyden bireye ve cinsiyete göre de yaş aralığı değişebilir.mesela kızlar daha erken ergenliğe girer ve çıkar,erkekler geç girer ve çıkar.yani ergenliğin etkileri hala üzerinde

Yardım alamam ama suanlık

İnsallah öyledir tesekkürler

İnsallah öyledir tesekkürler

:)) 21 -22 Yaşından sonra bazı Şeyler daha net oturur,yalnız zaman buldukça mümkünse Hergün yürüyüş yapmaya ya da spor etkinliklerine katılmaya bakın.ergenlikte insanın enerjisi yüksek olur, bu enerjiyi atamadığında da küçücük bir sinirden hareketle çok daha Yıkıcı eylemlerle bu enerji açığa çıkıyor.

Spor yapıyorum aslında ama son günlerde enerjim yok

Bende de var ama bazen oluyor. O an hiçbir şeye tahammülüm olmuyor. Ve geçende bununla ilgili baya kötü bi olay yaşadım. Ne yapsak ki :/

Etrafınızda çok az kişi kalır siz böyle devam ederseniz. Ben şunu merak ediyorum otorite anlamında sizden daha yukarıda olan insanlara da böyle terslenebiliyor musunuz, mesela öğretmeninize müdürünüze vs. onlara karşı kendinizi tutabiliyorsanız pek sağlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum. yok onlara karşıda aynı tepkileri az da olsa gösteriyorsanız o zaman sorun uzmanlık gibi duruyor.

Öğretmenlerime müdürüme falan pek o sinirden olmadı onlar değil de sınıf arkadaşlarıma karşı cok oluyor

Ofke kontrol edememe durumu olabilir mi? Sadece sese karsi olsa muzik vs de rahatsiz ederdi. Insanlari sevmiyorsunuz sanirim, sozleri, davranislari size batiyor.
Doktora gitmelisin.

Takildigim nokta neden ailen doktora izin vermiyor. Bu senin ruh halinden daha sacma bir vaka.

Gizlice git.

Maina, tiroid, insulin ile alakalı fizyolojik bir durumda olabilir psikolojik de... Sen anneni değil babanı ikna etmeye bak, yani fizyolojik bir sorunsa erkenden önlemi alınacak bir şey annenin hastalığı gibi kalıcı olmasın yazık. Psikolojikse de zaten gereken neyse yapılır. Yalnız ilk defa böyle garip bir anne görüyorum.

Annenin destek vermesi sart değil. Reşitsin ve gayet tabi doktora yalnız gidebilirsin, sinirin cok normal görünmüyor. Bende ders yaparken pc takılsın falan sinirlenirim ama sen herseye kızıp bağırıyorsan öfke Kontrolü sorunun olabilir tatlım, kesinlikle uzman teşhisi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…