Bu sinirden insanları kırmaya basladım

Saglik ocaginda bi tsh t3 t4 baktirin. Tiroid hormonu duzensizligi sinir yapar ve ciddi halsizlik yorgunluk. Hormonsal bir durum degilse psikologla gorusun ufak terapilerle cabuk sonuc aliniyr.

Önce tahammül edemediğim şeylere sabırla yaklaş , sinirlenmeden sakince hareket et yavaşça alışcaksın normale döneceksin , fakat bunun ise yarayamacagı kadarsa durumun bir uzmandan yardım alman iyi olabilir.

Bende çok sinirliydim çatacak yer arardım hep.Öğrencilerime bağırır sonra vicdan azabı çekerdim.Çareyi sporda buldum.Günlük 2.5 saat spor yaptım hem forma kavuştum hemde lokum gibi bir insan oldum.2.5 saat çok diyeceksin de ancak alıyordum hıncımı şimdi bıraktım yine agresigimde eskisi kadar değil.Spor yap iyi beslen uykunu al.

Neler yazıldı bilmiyorum belki problemi çözmüşsündür ama sana nasıl sakinleştiğimi söylemek istedim. Sıkça aile kavgaları yaşanıyordur her evde ben ütülerin havada uçuştuğunu hatırlıyorum 18 yaşındayım senin gibi neredeyse herkes ablam çok fazla duygusal psikolojik film izliyorum ve ağlayarak rahatlıyorum, ağlamak depresyondan uzak tutuyormuş bir yazıda okumuştum. çok sık ağlıyorum ama güzelliği şu ki artık sinirlenince yastıkları ısırmıyorum saçımı yolmuyorum sinirlenip kusana kadar ağlamıyorum sakinleştim ve depresif halimden çıktım artık annemle babamı kavga ederken görünce ağlamıyorum, galiba psikolojik film izledikçe hayatımın güzelliğini anlıyorum :):) ve okuduysan teşekkürler

Aynen bende suan o saçımı yolup yastıkları ısırma durumundayım ben teşekkür ederim

Haklısınız aslında.Ailem psikolog gibi seylerede karsıdır

Banada cok garip geliyor herkese garip geliyor ama bir türlü akıllanmadı.Teşekkür ederim

Olabilir tesekkür ederim doktoru karsılayacak parayıda bulmam gerek onun içinde babamın desteği şart en iyisi onunla bir konuşmayı denemek teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…