- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
-
- Konu Sahibi Maina Sipsi
Bilmiyorum sese tahammülüm yok özellikle.Yaşım da küçük daha anlam veremedim yaslı gibiyim sanki bu konudaBu agrasiflik neden kaynaklanıyor?
Basıma giren o agrı da beni cok rahatsız ediyor işte:/Bende çok sinirliyim. Öfke patlamadı yaşıyorum herkese herşeye.
Evde kavga etmediğim elektrınik alet kalmadı.
Işhayatında kendimi frenliyebiliuorum ama demekki zorlasam mecburmuşum gibi düşünsem normal hayatta da sakin biri olurum.
Önce içinden söyle söyliyceklerini sonra dışavur belki faydası olur.
Ailemle yaşıyorum ben suanBir rahatsızlıgımız ne zaman olsa annem saçmalamayın ya diyor ciddi ciddi olsa polyanna gibi yoo bir şey yok diyor.Birkaç sene yardım alamayacağım sanırım.Annem hastalandıgında doktora gidememekten tansiyon hastası oldu kabakulak hastalıgı cok ilerlemis durumdaydı.Hala akıllanmıyorBir terapistten, kesmezse psikiyatristten yardım alın. Bunlar öyle pollyannavari "10'a kadar say, sinirin geçer" şeklinde çözülebilecek durumlar değil. Oturduğum yerden tanı koyan ükelalardan olasım yok, o yüzden çenemi tutuyorum ama bi uzmana mutlaka başvurun.
Ek olarak, insanlara çatamayacak kadar yorulmak, spor yapmak veya yoğun bi işte koşturmak, uyurken chill out müzikleri kısık seste açık bırakmak falan bi nebze etkileyebilir.
Allah bagıslasınHiperakuzi sese tahammül edememe. Destek almanız gerek gerek. Bende de var ama benim birbirinden cazgır iki kızım var destekte alıyorum
Canım antidepresan kullandınmı hiç?Bilmiyorum sese tahammülüm yok özellikle.Yaşım da küçük daha anlam veremedim yaslı gibiyim sanki bu konuda
Birde insan sesine tahammülüm yok ya da kedimin bana bakarak durup dururken miyavlaması.Dısardaki seslerden veya müzik seslerinden falan rahatsız olmuyorum.Beni mesgul edecek bir seyse sinirleniyorum.Heralde anlatabildim
Tanıdıgım herkes kafayı yemis diyorAkıllı olup dünya kahrı çekecegine,deli ol dünya senin kahrini çeksin bosverrr
19 yasındayım antidepresan kullanmadım ama desteğe ailem izin vermez hastalandıgımızda bile doktora gidemiyoruz kiCanım antidepresan kullandınmı hiç?
Yaşın kaç? Destek alabilirsin..
Bak bu enteresanmış neden gidemiyosunuz?19 yasındayım antidepresan kullanmadım ama desteğe ailem izin vermez hastalandıgımızda bile doktora gidemiyoruz ki
19 yasındayım antidepresan kullanmadım ama desteğe ailem izin vermez hastalandıgımızda bile doktora gidemiyoruz ki
Ya 2 sene önce ergenlik diyordum ama kardesim de simdi o yaslarda cok sakinbilemedim ne desem doktora git bence ki söylesin tiroit mi ergenlik mi nedir bu durum
Bende öyleyim :) eşim birşey yapana kadar sinir krizi geçiriyorum resmen, yada biri ağır hareket ediyorsa allahhhhh cinnet geliyor :) ve yine de destek şart çünkü ilerliyor ve öfke sorunu başlatıyorAllah bagıslasın
Ama mesela bir bara falan gitsem yüksek seste müzikten rahatsız olmam.Bilgisayarım donunca seste cıkarmıyor kiAma ben deli oluyorum ya da işte yetişmem gereken yere birini beklerken 2 dk beklesem sinirden ağlayasım geliyor