Bu şiir de ne anlatılmak isteniyor

Sonbaharın gelişiyle solmak ve yitip gitmek zorunda kalan beyaz güle, bülbülün ağıtı.

Son düzenleme:
Kafası biraz karışıkmis gibi geldi. Sonuç olarak sevdiği birine veda ya da aşkını kaybetme temalı bir çalışma yapmaya uğraşmış ama bir bütün olmamış.

Bence şehit edilen makine mühendisi hanıma yazılmış çok da güzel yazılmış üzüldüm yine

İlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü

İlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü
Nereden gördün? Piyasaya çıkmaya çalışıyor gibi de olabilir. Biri merak edip mesaj atsa yürür gibi.

Hayır size yazmamış. Apaçık belli o kadına gelen beyaz güller vs terör güneşin savaşı vs hepsi direk o bence

Size yazmıs olsa daha vahim,adam ailesi yüzünden ayrılık aşamasına gelecek askına sahip cıkmayıp siirle icini dökecek,siirden arayacağım umudu alır onun kafasına çalarım.

Size yazmıs olsa daha vahim,adam ailesi yüzünden ayrılık aşamasına gelecek askına sahip cıkmayıp siirle icini dökecek,siirden arayacağım umudu alır onun kafasına çalarım.
Barışmayı düşünmüyorum ama illa ki içimde kalan sevgi var tabiki de ben ne acı çektiysem daha fazlasını yaşasın

Barışmayı düşünmüyorum ama illa ki içimde kalan sevgi var tabiki de ben ne acı çektiysem daha fazlasını yaşasın
Alacağın dersi al yoluna devam et derim.Hayatın kimse icin üzülüp paylaşımlarından anlam cıkartmaya calısacak kadar değersiz degil.Cektirdigini ceker zaten,yaşasın karma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…