Kafası biraz karışıkmis gibi geldi. Sonuç olarak sevdiği birine veda ya da aşkını kaybetme temalı bir çalışma yapmaya uğraşmış ama bir bütün olmamış.Gülün müsafereti
Vücudumu bir kurşun edasıyla delip geçen soğuk
Esir almıştı bedenimi
Görmez olmuştum önümdeki kalabalığı
Bir gül cenazesi
Beyaz gülün cenazesi
Sonbahara yenik düşmüş,
Güneşin ihanetiyle, soğuğa yenilmiş
Beyaz gülün kavuşma töreni
Omuzlarda
Sikkesi başlarında boyunları bükük semazenler taşıyor gülü
Bir Mevlevi dergahının arka bahçesinde
Güle son bir veda, bu
Güle son bir nazar etme
Güle son bakış
Yutkunarak söylediğim veya söylemeye çalıştığım bir kelime
Belli belirsiz
Hatırlaması zor
Bekle…
der gibiydi dudaklarım
Beyaz güle
Yarın yas günü
Son bir ağıt
Oysaki henüz inşa etmemiştim
Gönlüme Taç Mahal
Kafası biraz karışıkmis gibi geldi. Sonuç olarak sevdiği birine veda ya da aşkını kaybetme temalı bir çalışma yapmaya uğraşmış ama bir bütün olmamış.
Bence şehit edilen makine mühendisi hanıma yazılmış çok da güzel yazılmış üzüldüm yine
Taç mahali inşa etmediğine göre henüz gömmeye hazır değil gülü. Işık var evet.Peki kavuşmak ister mi o ışık var mı
Yazıp size mi yolladıİlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü
Nereden gördün? Piyasaya çıkmaya çalışıyor gibi de olabilir. Biri merak edip mesaj atsa yürür gibi.İlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü
Kendi edebiyat sayfası var orda paylaşmışYazıp size mi yolladı
Her zaman kullandığı bir edebiyat sayfası var banada nişanlıyken yazdığı şiirleri orda paylaşmıştıNereden gördün? Piyasaya çıkmaya çalışıyor gibi de olabilir. Biri merak edip mesaj atsa yürür gibi.
Edebiyattan hiç anlamıyorum psikolojik olarak da kötüyüm cevabınız için teşekkür ederimTaç mahali inşa etmediğine göre henüz gömmeye hazır değil gülü. Işık var evet.
Hayır size yazmamış. Apaçık belli o kadına gelen beyaz güller vs terör güneşin savaşı vs hepsi direk o benceİlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü
Size yazmıs olsa daha vahim,adam ailesi yüzünden ayrılık aşamasına gelecek askına sahip cıkmayıp siirle icini dökecek,siirden arayacağım umudu alır onun kafasına çalarım.İlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü
Ne zaman ve nereye yazmış?İlk okuduğum da bende öyle hissettim ama ailesi yüzünden ayrılma aşamasındayız eski eşimle 4 aylık evliliğim bitti ondan dolayı kendime de yordum beyaz gül severim çünkü
Barışmayı düşünmüyorum ama illa ki içimde kalan sevgi var tabiki de ben ne acı çektiysem daha fazlasını yaşasınSize yazmıs olsa daha vahim,adam ailesi yüzünden ayrılık aşamasına gelecek askına sahip cıkmayıp siirle icini dökecek,siirden arayacağım umudu alır onun kafasına çalarım.
Alacağın dersi al yoluna devam et derim.Hayatın kimse icin üzülüp paylaşımlarından anlam cıkartmaya calısacak kadar değersiz degil.Cektirdigini ceker zaten,yaşasın karma..Barışmayı düşünmüyorum ama illa ki içimde kalan sevgi var tabiki de ben ne acı çektiysem daha fazlasını yaşasın