insan oturduğu yerden terlermi yaa çoook sıcakkk
En iyisii çkı balkona ohh püfür püfür esiyoo ohhh otur orda bak dışarıya olmadı çağır kolu komşunu
iyi fikir balkon fena olmaz tabi ama komşu yok malesef görüştüğüm
artık komşulukmu kaldı.. benim annem ben kçükken çıkrdı balkona karşı komşusu yan komşusu.. oh.. çaylar kahveler kısırlar.. şimdi anca böyle..
aynen canım yaa hiç unutmam yeni taşınmıştım apartmana selam verdim ii günler dedim kafalarını çevirdiler
ahahhaaa.. saDece gülesin Geldi.. Çnkü artık böyle canım.. hani bayan kadın diye selam veriyoruz çünkü eskiden selam verilirdi bidaha gördnmü o kadını evine davet edilirdi..
Şimdi yeni taşınana soğukSu biLe. getirmiyoLar..:).. Gülsemmi ağlasmmı anlamadım.
aynen öyle annemlerin zamanında birisi taşınırken çay demlenip yiyecek bişeyler hazırlanıp götürülürdü. zati benim hiç şansım olmadı 4 yıllık evliliğimde 3 kere ev taşıdım bi ilk evimde ki komşum iyiydi
herkes sıcaktan şikayet etmiş iş yerindeyim ve klima sırtıma sırtıma vuruyor yakında zature olacağım.Millet sıcaklıyor diye kapattırmıyorda,inanın kışlık hırkayla oturuyorum şuan:S
Evlimisin.. :)
: - Benimde nişanlım bi eve taşınmıştı birlikte kalıyoruz orda bi tane komşum vardı ama oda evden çıkmazdı ama evlere şenlik bi kadındı..:90::90:
- ya bazen bizmi eskilere özeniyoruz yoksa nesil gerçketenmi değişti..
bu ara da Bebiiişşşş varmı