Bu ses kaydına inanmak için gerizekalı olmak lazım

suç kimin? gene bizim.. böyle gelmiş böyle gider diye kimse tek laf etmiyor.. yolda birini öldürülürken görse arkasını dönmeden kaçan bi milletiz ülkeyi soyarlarken mi müdahale etcez.. koyun gelmiş koyun gidiyoruz.. o çalıp çırpan başkanı tepemizde tutarsak ne olur olacağı bu olur... nasılsa hepsi aynı diyip kötünün iyisini seçmek diye bir deyimimiz var artık bizim bu nasıl bir kafadır yav.. seçersin bi bakarsın icraatına kötümü indiriverirsin aşağıya gelen napar daha temkinli olur ne düşünür bu halk benim bunu bunu yapmama izin vermez der ha cesaretini topladı oda mı yaptı onuda indirirsin sıradaki daha daha temkinli olur böyle böyle biter bu yolsuzluklar ancak bi çocuk hırsızlık yaptımı sadece uyarırsan bidaha yapar döversen inadına yapar ama polise verirsen iki gün nezarette yatar bidaha yaparsa cezasını düşünür dahada yemez yapamaz.. bu işler böyledir ama siyaset dedimi tam bir koyunuz malesefki banane benim derdimmi diyen arkasını dönüyor böyle böyle düştük bu hallere.. Allah sonumuzu hayır etsin..

Ewet haklisin nasi oluyorda basimizdakileri kimse begenmiyorda bunlar bukadar oyu nerden aliyor hayret ediyorum taa bi kac sene once chp li bir tanidk akp ye uye olmustu altin veriolarmis die iste senin benim bizim sizin paralarimiz vergilerimiz nereye gidiyor belli oluyor... kimseye guven yok ben bir ogretmenim artik hangi ogrenciye nasil dawransak die sasirdik ya anasi gelir saldirir ya babasi ya danasi hani bende armut toplamiyorum lazim ama iste hersey i tatli dille durustlukle insancillikla cozemiyor bu toplum cok yazik daha gecen gun olan bi olay var okulumuzda ogrenci kompozisyon yazmak istememis ewine gidip ailesine farkli nakletmis babasi amcasi okulu basip ogretmene daldi iste lutfen sunu yayalim egitimde ogretimde AILEDE BASLAR OKULDA PEKISIR MEZARDA BITER

sen nereden biliyorsun o ailenin akp li olduğunu

hangi videodan bahsediyosun

günaydin
dün cevap veremedim.youtube yayinlanan catalca villalariyla ilgili olan.link vermek istemedim belki burdaki kurallara aykiridir diye.Dün aksam yayinlanmis su ana kadar sadece yüz bin tik almis.Galiba artik kimse bu haberlerle ilgilenmiyor.

evet dün paylaşmışlardı bunu o yüzdendir

valla pembe dizi gibi bişi oldu ya:)) hergün acaba yeni bölümlerde (yeni tape) neler olacak diye merakla bekler olduk:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…