• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ses kaydına inanmak için gerizekalı olmak lazım

Kendi kişisel hesaplarımda (facebook vs.) bu zamana kadar tek bir tane bile siyasi yorum yapmamış insanım.

Siyaset berbat bi hal aldı zaten. Kime ne diyeceğini şaşırıyor insanlar.

Ülkemizde elle tutulur tek bir parti bile olduğunu düşünmüyorum.

Oy konusunda da kararsızım zaten.

Ama şöyle bir durum var;

Başbakan olabilmişse bir adam, gerizekalı değildir.

Eğer böyle konuşmaları telefonda yapıyorsa, gerizekalıdır.

Yani demem o ki; RTE bu konuşmayı telefonda yapacak kadar gerizekalı değil.

Bir de şöyle bir durum var, isimler göze batsın diye defalarca tekrarlanmış.

Kendi bangır bangır "ses kayıtlarının dinlenmesi ile ilgili" yorumlar yaparken riske girip telefonda bu konuları konuşmaz.

Ve ve ve kayıtlar o kadar kesintisiz ki, resmen bir senaryo yazılıp telefonda oynanmış.

Bu adam hiç mi yanyana gelmedi o sürede oğluyla?

Hep mi telefonda konuşur bu konuları?

Ülkeyi karıştırmak isteyenler çok güzel karıştırdılar ortalığı. Dolaplar dönüyo.

Allah islah etsin hepsini. Buna RTE de dahil.

Çok yakın zamanda dinleniyorum dinleniyorum diye bağrındı. Çünkü bu kayıttan bir şekilde haberi olup önceden çamur attı.

Telefonun zaten nasıl bir telefon olduğu açıklandı. Kriptolu telefonla görüşme sağlanıyor ama bunun da şifresi kırılmış bir şekilde.

Neyse sahteyse ispatlansın bekliyoruz çözmek 20 dk lık işmiş. Kendini aklasın bir an önce. Açıkçası hepimizi bunu duymak istiyoruz zaten.

Bir de zaten görüşme o kadar uzun değil zaten gün içersindeki 5 ayrı görüşme bu.

Ses kaydının montaj olması gerçekleri değiştirir mi? Bir başbakan hakkında böyle konuşulması bile yeterince kötü zaten. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Hepimiz nelerin döndüğünü az çok biliyoruz. Kendisine oy verenler bile kabullenmiş herkes çalıyo canım koskoca başbakan sen olsan napıcan çalmican mi modunda insanlar.

Dün 3 arkadaşımla yemek yedim üniversitede doktora yapan çocuklar bunlar. Yemeğe giderken bir tanesinin arabasına bindik rabia çıkartması vardı. Neyse ne modundayım. Derken ses kaydından laf açıldı. 3 ü de başbakana ağzına geleni söylediler güldüler dalga geçtiler. İnternette dolanan esprilerden konuştuk. Bilalle dalga geçtik. Dedim heralde araba çocuğunun babasının falan ondan rabia koymuş. Laf seçimlere gelince üçünün de akpye oy vereceğini öğrendiğimde dumur oldum. Ulan deminden beri adama saymadığınızı bırakmadınız. E kayıt komikti ve gerçek olduğuna eminim ama kim gelse çalıcak bari güzel şeyler oluyor falan dediler. Sanki başka birini gördünüz ulan yıllardır bu adamlar var. Uyuz oldum çıktım ordan. Bari oy kullanmayın salaklar dedim.

Azbuçuk umut kırıntılarım vardıysa da dün onları da kaybettim..

cogu kisinin dusuncesi yıllardır bu yonde maalesef dans.
fakat benim daha cok sasırdıgım sey bu 3cocugun doktora yapacak duzeyde olmaları...
deseler ki kullanmayacagız oy veya adaya gore kararsızım topbas fena degil falan belki daha farklı konusulur.
ama destekledikleri partinin lideriyle, soygunculuguyla her seyiyle dalga gec sonra iyi seyler yapıyor.
ne yapmıs diye sorsaymıssın keske. gerci dr yapacak aklı varsa digerlerini de goremediginden bilmediginden degil 3maymunu oynamayı sectiginden fikri boyledir.

cogu kisinin dusuncesi yıllardır bu yonde maalesef dans.
fakat benim daha cok sasırdıgım sey bu 3cocugun doktora yapacak duzeyde olmaları...
deseler ki kullanmayacagız oy veya adaya gore kararsızım topbas fena degil falan belki daha farklı konusulur.
ama destekledikleri partinin lideriyle, soygunculuguyla her seyiyle dalga gec sonra iyi seyler yapıyor.
ne yapmıs diye sorsaymıssın keske. gerci dr yapacak aklı varsa digerlerini de goremediginden bilmediginden degil 3maymunu oynamayı sectiginden fikri boyledir.

Demek ki sırf cahil insanlar böyle düşünmüyormuş ya da cehaletin okulla ilgisi yok ben anlayamıyorum artık athen..

Demek ki sırf cahil insanlar böyle düşünmüyormuş ya da cehaletin okulla ilgisi yok ben anlayamıyorum artık athen..

Aynen öyle okulla falan bir alakası yok. Dün de ben bir arkadaşımla tartıştım ona kime oy verdiğin beni ilgilendirmez ama bana başkalarının ağzıyla konuşma dedim sadece ne cahilliğim kaldı ne vandallığım :27: Öğrenmişler bir sandık, komplo başka birşey yok.

Son düzenleme:
tabii ki cehaletin eğitimle alakası yok arkadaşlar, bu ülkede proflar akp ve erdoğan için neler söyledi, eşimi onla görsem kıskanmam diyen bile oldu
üni ve üstü öğretim görmüşler arasında da oy oranı yüksek

Son düzenleme:

burada konu edilenin ya da sorunun cehalet oldugunu dusunmuyorum, okuma yazması olmayıp nice proflara tas cıkaracak insanlar var... siyasi bilgisi zayıf olsa da algıları acık... onemli olan da bu zaten.
kaldı ki gezi olaylarında bile basının gostermedigi ayyuka cıktı. yıllarca aynı medyadan haberleri dinleye dinleye boyle dusunleri normal.

benim sorun olarak gordugum sey, hem dalga gec hem begenme hem de oylar ona de. çıkar ilişkisi tamamen, cehaletin okulla alakası yok derken kastın da buydu sanırım, aynı yere gelmiş oldum :))

arkadaşlar üni. lerin durumu zaten ortada, içinizde üni. çalışan varsa bilir, yükselmek ikili ilişkilere dayalı ve genelde rektörler falan akp yandaşı, durum bu, ne bekliyorsunuz ki

burada konu edilenin ya da sorunun cehalet oldugunu dusunmuyorum, okuma yazması olmayıp nice proflara tas cıkaracak insanlar var... siyasi bilgisi zayıf olsa da algıları acık... onemli olan da bu zaten.
kaldı ki gezi olaylarında bile basının gostermedigi ayyuka cıktı. yıllarca aynı medyadan haberleri dinleye dinleye boyle dusunleri normal.

benim sorun olarak gordugum sey, hem dalga gec hem begenme hem de oylar ona de. çıkar ilişkisi tamamen, cehaletin okulla alakası yok derken kastın da buydu sanırım, aynı yere gelmiş oldum :))

Evet aynen bunu demek istedim :) Siyasi bilgilerinden laf açarsan ohooo yok onlar çok okuyomuş çok biliyomuş her şeyi görüyolarmış. İşte bildiğin laflar komplolar, bu ülkeyi kıskananlar bilmem neler :))

Ya bunların tayyipçi hocaları milyon euroluk avrupa birliği projesi almış. Bütün fakülte onu konuşuyo zaten. Adamın artık şoförü ve son model passatı var. Bunlara da iyi para veriyor heralde. Bunlar da sen bir de havacı olucan. Havacılığa yapılan yatırımların farkında değil misin. Biraz dergi oku moduna geldiler. He he dedim he he. Türk hava yolu şirketleri bile iranlı gizli ortaklarınmış yolsuzluk operasyonunda onur air batıyodu. Son anda kurtardılar. Amaan valla ülkeyi sat sat yatırım yap. Bunların da gözünü boya işte. :)

tabii ki cehaletin eğitimle alakası yok arkadaşlar, bu ülkede proflar akp ve erdoğan için neler söyledi, eşimi onla görsem kıskanmam diyen bile oldu
üni ve üstü öğretim görmüşler arasında da oy oranı yüksek

e zaten prof.lar yök öncesi bagımsız uni.lerdeki gibi degil ki... su an akp 10yılda kadrolasmıs olsa da eski liberallerin hepsi oraya kaydı zaten, bunlar da uni.deki prof.lar olmuyor mu?
son secimlerden sonra bir kısmının fikri degisti ama hala oy oranı yuksek,
demek ki kısa vadede daha falza kaybedecekleri sey olduguna inanıyorlar...

arkadaşlar üni. lerin durumu zaten ortada, içinizde üni. çalışan varsa bilir, yükselmek ikili ilişkilere dayalı ve genelde rektörler falan akp yandaşı, durum bu, ne bekliyorsunuz ki

Evet aynen bunu demek istedim :) Siyasi bilgilerinden laf açarsan ohooo yok onlar çok okuyomuş çok biliyomuş her şeyi görüyolarmış. İşte bildiğin laflar komplolar, bu ülkeyi kıskananlar bilmem neler :))

Ya bunların tayyipçi hocaları milyon euroluk avrupa birliği projesi almış. Bütün fakülte onu konuşuyo zaten. Adamın artık şoförü ve son model passatı var. Bunlara da iyi para veriyor heralde. Bunlar da sen bir de havacı olucan. Havacılığa yapılan yatırımların farkında değil misin. Biraz dergi oku moduna geldiler. He he dedim he he. Türk hava yolu şirketleri bile iranlı gizli ortaklarınmış yolsuzluk operasyonunda onur air batıyodu. Son anda kurtardılar. Amaan valla ülkeyi sat sat yatırım yap. Bunların da gözünü boya işte. :)

aklın yolu bir, az onceki yorumumda tam da bunu anlatmıstım :))

eger iyi bir yasam surup cocuklarıma da miras bırakmak istiyorsam ozel okul paralarını hazırlamaktan, hasta olursak diye koseye para koymaktan ziyade torunumun torununun da gorecegi iflasın benim evrimsel olarak sonumu getirmeyecegi bir sekilde yasaması icin ugrasır egitimde saglıkta donusumlere karsı dururum.
onlar da ceplerini doldurmayı cozum goruyorlar demek ki. tercihler...
o yuzden kimse de kalkıp bana vicdandan, adaletten ya da din uzerinden konusacaklarsa gunahtan bahsetmesin.

Ses kaydının montaj olması gerçekleri değiştirir mi? Bir başbakan hakkında böyle konuşulması bile yeterince kötü zaten. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Hepimiz nelerin döndüğünü az çok biliyoruz. Kendisine oy verenler bile kabullenmiş herkes çalıyo canım koskoca başbakan sen olsan napıcan çalmican mi modunda insanlar.

Dün 3 arkadaşımla yemek yedim üniversitede doktora yapan çocuklar bunlar. Yemeğe giderken bir tanesinin arabasına bindik rabia çıkartması vardı. Neyse ne modundayım. Derken ses kaydından laf açıldı. 3 ü de başbakana ağzına geleni söylediler güldüler dalga geçtiler. İnternette dolanan esprilerden konuştuk. Bilalle dalga geçtik. Dedim heralde araba çocuğunun babasının falan ondan rabia koymuş. Laf seçimlere gelince üçünün de akpye oy vereceğini öğrendiğimde dumur oldum. Ulan deminden beri adama saymadığınızı bırakmadınız. E kayıt komikti ve gerçek olduğuna eminim ama kim gelse çalıcak bari güzel şeyler oluyor falan dediler. Sanki başka birini gördünüz ulan yıllardır bu adamlar var. Uyuz oldum çıktım ordan. Bari oy kullanmayın salaklar dedim.

Azbuçuk umut kırıntılarım vardıysa da dün onları da kaybettim..

NTV de dun aksam levent erdem mi neydi ni beyfendi demisti ki 'ses kaydi gercek yada degil bunun ortaya cikmasida muhim degil cunku herkesin kafasinda belli kime oy verecegi ses kaydi bunu degistirmeyecek' dedi.

Ve harfi harfine hatirlamasamda secim oncesi konusulmasi gerekenler ne bileyim hangi adayin hangi projesi olmasi gerekirken cok farkli seyler konusuyoruz bunuda artik normal olarak goruyoruz dedi...

Sorgulamamiz gereken ses kaydi gercek mi yalan mi degil ama insanlarin icinde suphe bile yok artik gibi seyler soyledi.

NTV de dun aksam levent erdem mi neydi ni beyfendi demisti ki 'ses kaydi gercek yada degil bunun ortaya cikmasida muhim degil cunku herkesin kafasinda belli kime oy verecegi ses kaydi bunu degistirmeyecek' dedi.

Ve harfi harfine hatirlamasamda secim oncesi konusulmasi gerekenler ne bileyim hangi adayin hangi projesi olmasi gerekirken cok farkli seyler konusuyoruz bunuda artik normal olarak goruyoruz dedi...

Sorgulamamiz gereken ses kaydi gercek mi yalan mi degil ama insanlarin icinde suphe bile yok artik gibi seyler soyledi.

Kimse bu tarafından bakmıyor diyordum ki konuşulmuş ben kaçırmışım. Evet dinlediğim ilk andan itibaren bunu diyorum. Yok halk tv diyo ki yarın bambaşka bir ülkeye uyanıcaz. Hiç de bir şey olmicak. Sanki bilmiyorduk.. Olmadı da zaten..

Turnikelerden atlarken güvenlik görevlileride müdahale etmiyorlar:1::1:

başlarına bi iş gelmese bari adamların, bi güvenlik bi vatandaşı kendi kartıyla geçirdi diye kaç sene hapsi istenmişti, devleti zarara uğrattın diye:27::27:

Leman'ın bu haftaki kapağı
$11.jpg

ileri derecede geri zekalılardanım.

bu ülkede soğuktan bebek ölürken,

zatürrden bir çocuk babasının sırtında ölürken,

pazarda insanlar bir lira ucuz diye çürük sebzeleri seçerken,

"Allah'ın izniyle" erittiği onca paradan sonra kalan 30.000.000 euroyu ne yapacağını bilemeyen bir Başbakan ve oğlu varsa!

kendime dönüp diyorum ki, bu vebal bu günah bu pisliklere ortak olma, ileri geri zekalı ol, çok daha iyi!

"çalıyorlar ama yol yaptılar,"

"yediyse bizim paramızı yedi,"

"onlar müslüman yemez"

falan diye kendini ikna eden ve hala AKP diyen varsa,

onlara sözüm şu olacak: Bu vebale, bu günaha ve bu pisliğe ortaksınız!

çünkü biz geri zekalı olabiliriz ama Allah geri zekalı değildir!

Taksim Metrosu. Bilal bize akbil bassana
$BhaZDXbIYAAaOHt.jpg
Ses kaydına Dublaj, montaj deyip sonra TÜBİTAK'ta yapılanmaya gidiyoruz, kriptolu telefonları dinliyorlar dedi, bugün 5 kişi görevden alındı

Son düzenleme:
Back