- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
Walla kim geldiyse bu ulkenin basina yiyip icip gitti simdikilerde oyle artik haber izlemek bile gelmiyo icimden midem kaldirmiyo bu kadarini chp nin de mhp ninde diger lerininde baskanlrindan bi cacik olmaz walla hepsi ayni yolun yolcusu siyasetten tiksiniyorum artik daha neler neler olur allah muhafaza
suç kimin? gene bizim.. böyle gelmiş böyle gider diye kimse tek laf etmiyor.. yolda birini öldürülürken görse arkasını dönmeden kaçan bi milletiz ülkeyi soyarlarken mi müdahale etcez.. koyun gelmiş koyun gidiyoruz.. o çalıp çırpan başkanı tepemizde tutarsak ne olur olacağı bu olur... nasılsa hepsi aynı diyip kötünün iyisini seçmek diye bir deyimimiz var artık bizim bu nasıl bir kafadır yav.. seçersin bi bakarsın icraatına kötümü indiriverirsin aşağıya gelen napar daha temkinli olur ne düşünür bu halk benim bunu bunu yapmama izin vermez der ha cesaretini topladı oda mı yaptı onuda indirirsin sıradaki daha daha temkinli olur böyle böyle biter bu yolsuzluklar ancak bi çocuk hırsızlık yaptımı sadece uyarırsan bidaha yapar döversen inadına yapar ama polise verirsen iki gün nezarette yatar bidaha yaparsa cezasını düşünür dahada yemez yapamaz.. bu işler böyledir ama siyaset dedimi tam bir koyunuz malesefki banane benim derdimmi diyen arkasını dönüyor böyle böyle düştük bu hallere.. Allah sonumuzu hayır etsin..