- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Şüphelenen biri olarak, her haltı beklerim diyen biri olarak ben bu kaydı dinlerken
habire şey... şey ... şeyi diye konuşan başbakanı yadırgadım..
Onda nasıl bir dil var ki milleti öyle etkiliyor..
Hatta pek çoğuna göre uyutuyor..
O adamın şey, şey diye kem kümlü konuşacağına inanıyor musunuz?
Beklemeler saniyeler boyu susmalar..
Bana pek inandırıcı gelmedi bu kayıt açıkçası.
Tayyip bu kadar gerizekalı biri değil..
Çok akıllı olduğu için korkulmalı bence..
Not: Akp li değilim.
Oyuma layık parti göremiyorum..
Bu milletin hakkını yiyen, ülkesini soyan her kimse Allah bir bir çıkarır inşallah..
Valla kimse o zaman dinden imandan, Allah korkusundan falan bahsetmeyecek angry..
Açık açık kabullenecekler, yolsuzluğun destekçisi olduk diye.
Başımıza gelecek her şeyi hakediyoruz biz.
Şüphelenen biri olarak, her haltı beklerim diyen biri olarak ben bu kaydı dinlerken
habire şey... şey ... şeyi diye konuşan başbakanı yadırgadım..
Onda nasıl bir dil var ki milleti öyle etkiliyor..
Hatta pek çoğuna göre uyutuyor..
O adamın şey, şey diye kem kümlü konuşacağına inanıyor musunuz?
Beklemeler saniyeler boyu susmalar..
Bana pek inandırıcı gelmedi bu kayıt açıkçası.
Tayyip bu kadar gerizekalı biri değil..
Çok akıllı olduğu için korkulmalı bence..
Not: Akp li değilim.
Oyuma layık parti göremiyorum..
Bu milletin hakkını yiyen, ülkesini soyan her kimse Allah bir bir çıkarır inşallah..
NTV de dun aksam levent erdem mi neydi ni beyfendi demisti ki 'ses kaydi gercek yada degil bunun ortaya cikmasida muhim degil cunku herkesin kafasinda belli kime oy verecegi ses kaydi bunu degistirmeyecek' dedi.
Ve harfi harfine hatirlamasamda secim oncesi konusulmasi gerekenler ne bileyim hangi adayin hangi projesi olmasi gerekirken cok farkli seyler konusuyoruz bunuda artik normal olarak goruyoruz dedi...
Sorgulamamiz gereken ses kaydi gercek mi yalan mi degil ama insanlarin icinde suphe bile yok artik gibi seyler soyledi.
tabii ki cehaletin eğitimle alakası yok arkadaşlar, bu ülkede proflar akp ve erdoğan için neler söyledi, eşimi onla görsem kıskanmam diyen bile oldu
üni ve üstü öğretim görmüşler arasında da oy oranı yüksek
Sözlerine katiliyorum.
Sen ki Basbakan olmus adamsin, zekanla aklinla biyerlere geldigin asikar...
"Yedigin haltlari" (!) acik acik telefonda konusacak kadar geri zekali olman mümkün olabilir mi?
Hem de acik secik bütün isimleri söyleyerek, hem de tekrarlaya tekrarlaya...
Ha telefon kaydinin son konusmasinda da yine herseyi acik secik söyledikten sonra ogluna konusmanin sonunda "dikkat et dinleniyorsun" demesi ne kadar mantikli ?
Bastan beri hepsi bana göre senaryoydu.
Hala da öyle.
Haklisin, su an oy vermeye layik bir parti yok. En cok beni uzen de bu. Su anki siyasetcilerin hepsinin sicili bozuk malesef, ve seviyeleri de belli. Malesef guvendigimiz kapasiteli bir insan da bizleri hayal kirikligina ugratti ve ugratmaya da devam ediyor.
Ben uzulerek bu kayitlara inaniyorum. Koskoca bir ulkenin basbakani kendini temize cikartmali ve madem kayitlar montaj inceletmeye gondermeli. hadi madem tek bir enstituye guvenmiyor, bir cok yere gondermeli. Sonucta bilim diye birsey var, ve bilim onu yapan insanar satilik deyilse yalan soylemez.
Demissiniz ya hitabeti kuvvetli bir insan oyle konusur mu diye. Niye konusmasin ? Sonucta televizyona ciktiginda adam isini yapiyor, hitabet sanatini kullaniyor, kendi ogluyla tum bu aramalar yapilirken, sanki televizyonda konusuyormus gibi mi konusacak bagira bagira ?
ne dicek, eyyy ooggglummm. Inanan insanlar olarak saldiriya ugradik, su an paralel devlet bize darbe yapiyor. Evdeki paraciklarini cikar oglummm mu diyecek ?
Bu ses kayitlari gayet de gercek, yaptiklari yolsuzluklarin gercekligi gibi. Madem yapmadilar o zaman sikayet etsinler, sorusturma acilsin.
Bu vetanin her evladi basbakan dusmani deyil, eminim ki gorev yapan bircok memur, hakim savci, normal insanlar ve gorevlerini yapicaklardir izin verilse.
Ama tabi eyer korktugun bir sey varsa boyle olmayan dusman uretip oraya buraya saldirip ortaligi dumana bulayip yaptigin isten siyrilmaya bakiyorsundur. Ben de bunun boyle olduguna inaniyorum malesef.
keske oyle olmasaydi ama.
PS: sonucta ozgurlukler adina ve demokrosi adina ulkemiz darbecilerin vuramadigi darbeyi bu insan sayesinde aldi. helal olsun.
Ey oğlum diye konuşmasa bile daha düzgün cümleler kurar..
Bu adamın hitabeti güçlü ve etkileyici.
Bugüne dek de burdan kazandı bu bir gerçek.
3 tane arama var kayıtta dinledim.
Bir tane cümle için hehh işte bu başbakanın cümlesi diyemedim kendi adıma..
Bilmiyorum.
Yalanmış, montajmış deseler de inanamayacağım zaten.
Siyaset adı altında hiç bir şeye güvenim yok.
Ses kaydının başbakana ait olması hiç kimse için iyi bir şey değil önce bunun herkes tarafından anlaşılması lazım....
Sonra montaj ihtimalini aklı selim bir şekilde değerlendirmek lazım...
Diyelim ki montaj...Karşılıklı konuşmada başbakanın söyledikleri aslında başka bir konuşmadan...Zaten kesik kesik konuşuyor...Almışlar oğlunun cümlelerinin karşısına monte etmişler diyelim...Ama arada bazı cümleler var ki ne zaman nerede söylerse söylesin şüpheli ''şu şu isimleri almışlar gibi''...
Hani insan diyor ki bir bit yeniği olmasa neden oğluna açık açık ''emniyet operasyon yapmış ve bu isimler tutuklanmış'' demiyor da mırıl mırıl ve ''anladın sen onu'' kıvamında cümleler kuruyor...
Peki ya Bilal Erdoğanın cümleleri?...cümleleri uzun ve başı ve sonu var...şu kadar parayı şuraya aktardık diye açık ve uzun kurulmuş cümleler...Nasıl yapalım şu kadar rakam kaldı diyor açık açık..Bu cümleleri kimle hangi konuşmada sarf ederse etsin anlam değişmiyor... Para aktarımında kullanılan meblağlar da açık açık telaffuz ediliyor...
Konunun ilgili Bakanı Fikri Işık; incelemeye gerek yok ilk dinlediğimde montaj olduğunu hissettim diyor...
Bende diyorum ki; montaj olduğunu hissetmek istedim...defalarca dinledim ama ne yazık ki hissedemedim....
Ses kaydının başbakana ait olması hiç kimse için iyi bir şey değil önce bunun herkes tarafından anlaşılması lazım....
Sonra montaj ihtimalini aklı selim bir şekilde değerlendirmek lazım...
Diyelim ki montaj...Karşılıklı konuşmada başbakanın söyledikleri aslında başka bir konuşmadan...Zaten kesik kesik konuşuyor...Almışlar oğlunun cümlelerinin karşısına monte etmişler diyelim...Ama arada bazı cümleler var ki ne zaman nerede söylerse söylesin şüpheli ''şu şu isimleri almışlar gibi''...
Hani insan diyor ki bir bit yeniği olmasa neden oğluna açık açık ''emniyet operasyon yapmış ve bu isimler tutuklanmış'' demiyor da mırıl mırıl ve ''anladın sen onu'' kıvamında cümleler kuruyor...
Peki ya Bilal Erdoğanın cümleleri?...cümleleri uzun ve başı ve sonu var...şu kadar parayı şuraya aktardık diye açık ve uzun kurulmuş cümleler...Nasıl yapalım şu kadar rakam kaldı diyor açık açık..Bu cümleleri kimle hangi konuşmada sarf ederse etsin anlam değişmiyor... Para aktarımında kullanılan meblağlar da açık açık telaffuz ediliyor...
Konunun ilgili Bakanı Fikri Işık; incelemeye gerek yok ilk dinlediğimde montaj olduğunu hissettim diyor...
Bende diyorum ki; montaj olduğunu hissetmek istedim...defalarca dinledim ama ne yazık ki hissedemedim....
abdde inceleme yapılmış kayıtlar sahteymiş sanırım ispatlamışlar
dün bi sürü programda bunu konuşuyolardı
hatta başbakan bekleyin chp vs liderler hakkında aynı yöntemle biz de hazırlattırıcaz senaryo yazmak zor değil o zaman göreceksiniz diyodu haberlerde
Bu da yalan çıktı. Amerika'daki iki kurum "biz öyle bir şey demedik" dedi.
http://www.odatv.com/n.php?n=erdoga...n-iki-abdli-sirketten-aciklama-var-2702141200
Her yer yalan talan.
neye inanacağıma şaşırdım ben
bizi bu hale düşürenler utansın ne diyelim
Doğru, her gün yalan dolan.
Ayrıca İnglizce bilenler için, haber7 nin yayınladığı, güya Amerika'dan alınan raporu veren kişinin yaptığı yalanlamayı, bizzat kendi ağzından okuyabilirsiniz.
Haberi yapan yayın organına dolandırıcı diyerek, "yazıklar olsun" diye bitirmiş açıklamayı.
https://www.facebook.com/john.cheary
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?