Bu seneyi ve gelecek seneyi kritik edelim mi?

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
2009da yaptığımız en iyi şey ve en kötü şey neydi?
2010da Allah izin verirse yapmak istediğiniz ve de asla yapmak istemediğiniz şeyleri paylaşalım mı?
benim için 2009da yaptığım en iyi şey maneviyatımı arttırmaya önem verdim veeeee namaza başladım Allah kabul ederse,
2010da Allah izin verirse yapmak istediğim şey hayırlısıyla bir an önce hamile kalmak
asla yapmak istemediğim şey borca girmek...

Son düzenleme:

2009 yaptığım en iyi şey eşimle tatile çıktık
en kötü şey : her zamanki gibi bazen dilimi tutamıyr olmam

2010 da ise inş. ben de anne olmayı düşünüyorum hayırlısı ile
bi de hamile kalmadan önce yine eşimle bi tur yapmayı istiyorum geze geze gezemez olacağız yakında yavvv kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne zaman bir boşluk bulsak tatil olsa bayram seyran evde duramıyoruz bir yerlere kaçasımız geliyor ii de oluyor ama bu seneyi de tatil ile geçirirsek süper olacak

bu arada ismine bayıldım..ben de 5 dakkaya kendime bu soruyu soracam.mutfak robotumuyum neyim?

2009 da memnun olacak ne yaptım hatırlamıyorum ama
2010 dan mezuniyet ve iş istiyorum!!!:Saruboceq:

2009 da memnun olacak ne yaptım hatırlamıyorum ama
2010 dan mezuniyet ve iş istiyorum!!!:Saruboceq:

ben de biraz 2009 u düşündüm açıkçası ...2010 dan istediklerimiz kısmı kolay oldu da...düşündüm de herşeye rağmen son 4 senem hiç te planladığım gibi gitmemiş...yine de yaşadıklarım bana hayır getirir..ne de olsa her şerde bizim bilemeyeceğimiz bir hayır vardır....

artık işten mişten ümidimi kestim... annede olmak için planlar bitti... yeteri kadar anne oldum tamam...
artık bundan sonra çocuklarımı iyi yetiştirip onları iyi yerlerde mutlu ve huzurlu evlilik yapmış olarak görmek... tabi ki peşinden de torunlar...

ne mutlu Allah bize de kısmet eder inşallah hayırlısı ile...
2009 çok iyi geçmedi.
2010 umarım çok daha güzel geçer

ayneeeeeeeeeeen,katılıyorum...

kızlaaaaaaaar hadi ama nerdesiniz?kimse katılmıycak mı buraya;?

2009 benim içinde çok ii geçmedi arkadaşlar ama ii olacağını ümit ediyorum 2010 yılının bizim için.. Arkadaşlar benim sormak istediğim bişi vaar size nişanlım yeni yıl gecesi bana bi sürpriz yapacakmış ama hiç bişi sömlemiyor sadece bizle ikimizle ilgili bişi olduğunu söledi başka hiç bişi sölemedi sizce ne olabilir meraktan çatlayacağım nolur bana fikir verin..

2009 benim için normal başladı heryıl gibi...mayısta hayatımın aşkıyla tanıştığımı sandım...kasımın sonunda terkedildim...sonuç olarak kötü bi yıldı benim için...
2010 için tek dileğim mutluluk ve sağlık..

2009 benim iiçin zayıflamaya çalışmakla geçti ...ama 2010 da dilerim bununla ugraşmam artık bıktım yaaaamafoldumbenmafoldumben

bişeyi anlamadım ben..evli yazıyo profilinde,nişanlım demişsin...

kızım göz ameliyatı geçirdi hala kızımın göz problemiyle boğuşuyorum.gözlük takması gerek daha 3 yaşında ve siz düşünün ne kadar zorlandığımımafoldumben
evimi taşıdım hiç planımızda olmamasına rağmen bir şehirden başka bir şehire taşındım:bbo:
yurt dışına ailemi ziyerete gittim bu da benim için güzel bir sürprizdikaydirigubbakcemile2
2009 için ilk aklıma gelenler bunlarCADIARZU
gelelim 2010 senesine en büyük beklentim kızımın gözünün bir an önce iyileşmesi:Saruboceq:
genel olarakta kendim ailem ve sevdiklerim için sağlık ve huzur dolu bir sene olmasını istiyoruma.sa.sa.s

geçmiş olsun arkadaşım..Allah dermansız dert,hastalık vermesin...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…