Bu sene üniversite puanları ne olacak kızlar?

kızlar seneye bende sınava gireceğim ilk deneyim olacak benim için. ygs den 230 almak zor mu? ustune okul puanda ekleyince istediğim yere giriyorum. birde ygs 6 puanlarınız kaç?

kızlar seneye bende sınava gireceğim ilk deneyim olacak benim için. ygs den 230 almak zor mu? ustune okul puanda ekleyince istediğim yere giriyorum. birde ygs 6 puanlarınız kaç?
Öncelikle Allah kolaylik versin benim üçüncü senem sonunda bu sene tercih yapip gidiyorum o stresi 3sene boyunca yasadim iyi calisirsan 230 degil 280 bile yaparsin ben sayisalim Ygs6 282 gelmis simdi baktim okul puaniyla birlikte 333 olmus. Sana tek tavsiyem 230 alsam bana yeter deme 300 350yi hedefle bu puanlara cikamazsan bile en azindan benim gibi bu puanlari alma sansin olur ve hedeflesigin yeri hic sıkıntı cekmeden yazabilirsin. Simdiden basarilar canim

teşekkür ederim cevapladığın için. bende çok isterim yüksek puan almayı ancak. paslandım üstelik ders çalışacak pekte vaktim yok

teşekkür ederim cevapladığın için. bende çok isterim yüksek puan almayı ancak. paslandım üstelik ders çalışacak pekte vaktim yok
Ne demek hayir bak hiiic öyle düsünme bende hazirlanirken cok zorlandim inan 6yasimdan beru tıp fakultesini kazanmak istiyorum ilk sene gelen puanla yikildim resmen (298) hic lysye calismadim bile sadece okulda dinlediklerimle sinava girdim ve nasilsa seneye tekrar hazirlanicam dedim 2.senede hala tıp diye inat ediyordum ve ilk seneden bile kotu bi puan geldi tamam dedim ben 3.seneye kaldim ama 3.sene tıp demedim saglik alanindan cerrahi hemsirelik istiyorum o ameliyata giricem arkadas diye inat ettm 3.sene ygs evde 360cikarirken 271geldi ve bu sefer lysyi birakmadim ki lysye haziralanirken anneannemi kaybettim 1aylik surecte kendimi toplayamadim sonra bi nevi kendimi tokatlayip kendine gel son senen deyip lys mf3te 96binlik dilime girdim ve ilk iki sene yaklasamamistim bile bu puana. Simdi paslandim falan deyip en basindan pes etme lutfen bu senin hayatin senin gelecegin istedin mi herseyi yapabilirsin. Inat et kazanicam de ama paslandim zamanim yok deme sonucta bunu kendin icin yapiyosun

güzel motive etmişsin. ammavelakin buzdağının görünmeyen kısmı var. kısa süre önce sevgilimle durduk yere ayrıldık ve ben şuan kendimi hiç bi yere sığdıramıyorum. hele ki başka bi kızla sadece konuştuğunu duyduğumdan beri fırtınalar kopuyor beynimde güya geçiş aşaması için kullanıyormuş o kızı!. çalışıyorum ve işteyken zaman geçmek bilmiyor inan hep duşuncelerle boğuşuyorum. bazen ağlama krizlerine giriyorum nasıl olur diye. sabah 08:30 akşam 19:00 çalışıyorum 1,5 saat yol sürüyor. zaten sözelciyim matematik zayıf. daha geçen hafta 92 lira verdim 3 cd ye. ama kafamı toplayıp başlayamıyorum bile. çok büyük tokat oldu benim için. hiç bi yerde geçmiyor zaman. uğraşmakta istemiyorum hiçbişeyle durum böyle işte bide yaşım olmuş 24 az da değilki bilmiyorum şu sıralar bana hayat karanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…